icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dobro16
3. bře 2017

@majaaa82 ano, doktor doslova rekl ze to je 5+2 takze sesty tyden a ze jde videt primitivni srdecni cinnost... na krev jsem nesla ani predtim ale s testama jsem dost bojovala, nektere dokonce slably...jinak ted hsem teda asi v 8tt a dalsi kontrolu mam 22.3. Takze cekam

klarka0902
3. bře 2017

Dobre ráno 🙂 nějaké novinky? 🙂

sukubka
3. bře 2017

@majaaa82 drzim pesticky na HCG!!!
Ja mam ve 12h gynekologa podam taky info!!

sukubka
3. bře 2017

@klarka0902 dobre ranko i tobe.🙂ja jdu na gyndu ve 12h

sukubka
3. bře 2017

@dobro16 co je to primitivni srdecni cinnost?to je napred nejaka nala a pak vetsi?😉

dobro16
3. bře 2017

@sukubka to netuším :D ale říkal že je vše v poho.. jako mam celkem nervy ještě musím 3 týdny vydržet a pak uvidíme jestli je stále vše v pořádku..

dobro16
3. bře 2017

@sukubka brala jsem to tak že jsem v 6. týdnu, vidí srdíčko, je to tam kde to má být.. tak že je vše v pořádku.. samozřejmě to další čekání mě ubíjí ale jsem pozitivní :D

sukubka
3. bře 2017

@dobro16 myslim si ze pokud jsi 5+ 2 a videl uz srdecni cinnost tak ze je to hodne dobre.ja jsem dnes taky 5+ nevim kolik🙂 tak jsem zvedava zda srdicko take zachyti.ma dobry ultrazvuk tak by mohl...pokud je tedy vse v poradku!jsem v praci a jsem nervozni uz aby bylo 12h
To cekani je nekonecne!!!dalsi uzv mas az za 3 tydny jo?ja bych to taky mivala po takove době,ale jelikoz jezdim i na kontroly do Cliniky kde mi delali IVF tak mam tech kontrol vic..u sveho gynekolaga mam kobtrolu dnes v clinic pristi ctvrtek..3 tydny bych asi taky nevydrzela ikdyz co bych nadela...mozna je to na jednu stranu vyhoda..ty jsi na nemocenske?

luckasnazilka
3. bře 2017

@sukubka
Taky na Tebe myslím! ❤

kkac83
3. bře 2017

@dobro16 tři týdny...to je nekonečnééé...tak snad ti to rychle uteče a vše bude v pořádku 😘

kkac83
3. bře 2017

@sukubka přeju hodně štěstí na kontrole a doufám, že nám sem pak hned napíšeš samé pozitivní zprávy 😉

sukubka
3. bře 2017

@kkac83
@luckasnazilka holky jste zlatička.mooc dekuji❤ jasny napisu uplne hned!!!

bigbig
3. bře 2017

Tyjo holky závidím vám tak časté kontroly. Já budu mít úplně první kontrolu u gynekologa až 8tt a tu další až 12tt. Vleče se to hrozně.

luckasnazilka
3. bře 2017

@bigbig
Možná je to lepší
Já tam chodím už od nějakého 5tt a je to asi ještě horší

sukubka
3. bře 2017

@bigbig presne jak pise @luckasnazilka ma to sve pro i proti...ale uplne prvni v 8 tydnu?srdicko nemas potvrzene?ty jsi jen na gynekologii volala a objednal na 8 tyden?

bigbig
3. bře 2017

@sukubka Srdíčko potvrzené nemám. Volala jsem hned jak jsem měla pozitivní test (ještě před MS) a objednali mě až na 8tt. Aspoň se pak nespekuluje, buď srdíčko bude, nebo nebude a pak je jasný že neni na co čekat a je to blbý. Ale jsem nedočkavá teda. Byla jsem ale 3 krát na krvi, jako samoplátce a Hcg roste krásně (až moc skoro).

sukubka
3. bře 2017

Tak hlavne ze roste HCG.byla jsi vzdy ob den a jake mas hodnoty?ja byla taky 3 x naposledy v sobotu bylo 1240

dobro16
3. bře 2017

@bigbig no mě si objednal taky první na 6tt a pak až na 11tt takže jsem na tom tak nějak podobně..

dobro16
3. bře 2017

@kkac83 děkuji, máš pravdu.. hlavně když jsem tam naposled byla 14.2. a další kontrola až 22.3.

bigbig
3. bře 2017

@sukubka 12DPO Hcg 105, 14DPO Hcg 271 a pak az 23DPO pres 10000.

bigbig
3. bře 2017

@dobro16 To jo, to máš tak pěkně dlouhý. Ten 1.trimestr je jenom o čekání... (a stresech)

dobro16
3. bře 2017

@sukubka tak držím pěsti... ja jako nemůžu pořád uvěřit tomu, že se snad podařilo.. raději bych teda chodila na kontroly co týden, aby mě ujistil že je vše jak má být.. mam ted v práci náročnější období takže stresu se nevyhnu.. a kdyby mě nebylo neustále špatně tak ani nevěřím tomu že ve mě něco roste..

dobro16
3. bře 2017

@bigbig no právě.. člověk nemyslí na nic jiného.. můj si ze mě doma už dělá srandu, naštěstí jedem na hory takže snad mi to uteče.. jako neuspěchám to :D

kkac83
3. bře 2017

Můj chlap říká, že strach začíná od prvních dvou // na testu a pak už se bojíš celý život.. A je to tak..

sukubka
3. bře 2017

@dobro16 vis jak pujdu ke svemu gynekologovi ted a taky me urcite objedna tak za 3 tydny.je ti spatne rano ?to me zatim vubec.se synem me nebylo vubec...od kdy ti je zle?

@bigbit hcg mas uplne nadherny...ja uz ted nevim kolik nam uz mi tyden hcg nedelali...

Potom tedy podam info!

sukubka
3. bře 2017

@kkac83 to ma tvuj opravdu pravdu.

monikavitezslav
3. bře 2017

Holky začínám s ovu testama a takhle teď zítra další

klarka0902
3. bře 2017

@sukubka super budu držet palce 😊

ebh
3. bře 2017

@monikavitezslav a to teď děláš kvůli ovulaci nebo těhotenstvi?

bigbig
3. bře 2017

@monikavitezslav Ovu testy je lepší dělat z odpolední moči pokud máš možnost (hladina LH je vyšší v odpoledních hodinách).