icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sukubka
3. bře 2017

@lenka080 moc dekuji za povzbuzeni!!!

nursinka86
3. bře 2017

@lenka080 takze myslis, ze 7+0 by uz byt melo?

@leymea taky jsem trochu myslela na mimodelozni, ale nic me neboli, jsem v pohode, tak snad bude tam, kde ma byt 😉

nursinka86
3. bře 2017

@sukubka 5+4 je na srdíčko moooc brzo, taky jsem nikdy neslyšela, že by tak brzo bylo (jedině kdyby byla ovulace dřív a špatně to měla spočítané). Nejdřív tak tak 6+0

dobro16
3. bře 2017

Zacinam z toho mit divny pocit, ja mela posledni ms od 2.1., 14.2 jsem byla na gynde a rikal mi ze jsem 5+2 tedy sesty tyden-doslova takto a ukazoval mi srdicko.. a vy tu pisete ze jeste nic takto brzo videt neni... chjo co teda videl ?? Dalsi kontrolu mam az 22.3. Asi se zblaznim

nursinka86
3. bře 2017

@dobro16 tak ja nevim, mozna jsem toho malo přečetla a slysela ;) Neres, asi mas rychlika ;)

nursinka86
3. bře 2017

@dobro16 divam se do kalendare a 14.2.jsi byla prece 6+1!Mozna se dr.prerekl

dobro16
3. bře 2017

@nursinka86 to bude neeekonecne cekani, ale snad kdyby to tam nevidel tak me nenecha mesic jen tak.. no nic nevymyslim stejne musim cekat.. sbad mi nelhal

dobro16
3. bře 2017

@nursinka86 jako taky jsem si to pocitala jinak ale to mi rekl, jen teda dodal ze vsechny podstatne dalsi data mi sdeli na dalsi kontrole

bredda
3. bře 2017

Holky co na tohle říkáte?

nursinka86
3. bře 2017

@dobro16 tak to je divné, to ma nejake domotane, ne? Nemas foto z utz? Tam to byva nekdy uvedeno. I by mi odpovidalo tomu, co jsemnpsala ja, ze uz bylo sedicko vodet..

nursinka86
3. bře 2017

@bredda vidim stin testovaci carky 😉

dobro16
3. bře 2017

@nursinka86 bohuzel foto nemam, nic mi nedal 😢

viivienn
4. bře 2017

@dobro16 Vše je v pořádku srdíčko je vidět od 6týdne 🙂 Hodně záleží jak mají taky kvalitní ultrazvuk.
Doktor viděl dobře příští ultrazvuk si o fotečku řekněte sami jí nedávájí a někde se i platí . A hlavně klid když je vše v pořádku.

denisa3101
4. bře 2017

@bredda já vidím dušíka 😊

sukubka
4. bře 2017

@nursinka86 dekujii mooc za podporu!!

Ja kdyz jsem otehotnela se synem jsem prizpivala do diskusi tady na konikovi...v noci jsem ja blazen ty diskuse hledala a nasla jsem ze v tuto dobu jsem taky srdicko jeste nemela...

ktl
4. bře 2017

vidite tam, nieco?

vjercik
4. bře 2017

@ktl nee na fotce nejde nic videt ☹

ktl
4. bře 2017

a na tej?

salenas
4. bře 2017

@dobro16 já měla srdíčko na 5+3 🙂

vjercik
4. bře 2017

@ktl verim ze ty ju vidis, ale ja fakt nee☹

ktl
4. bře 2017

@vjercik ja som tehu to nieje moj test 😒

vjercik
4. bře 2017

@ktl jsem si prave rikala...

sukubka
4. bře 2017

@dobro16 bud rada ze uz mas srdicko potvrzene myslim ze to urcite bylo ono.nemohl by ti rict ze to je a pritom neni srdicko.co ja bych za to dala uz ho mit!!!14.2 ti rekl ze jsi 5+2..? Jak oni to pocitaji?tak kdyz ja podle seve byla 5+4 vcera u tveho gynekologa bych byla pomalu uz 7tyden?nechapu.tak kdyz na netu pisou ze srdecni akce je 6 tyden tak to ty uz jsi ji urcite mela..zase mam brouka ja😀

vesnicanka17
4. bře 2017

@salenas Taky tak

dobro16
4. bře 2017

@sukubka to pocitani ja vubec nechapu.. nemej strach ani nervicky, urcite vse dopadne tak jak ma

arielka222
4. bře 2017

@sukubka ja myslím ze to zbytečně moc hrotis a nervujes se. Srdicko v 5+ něco má málokdo, u mě nebylo vidět ani 5+6. doba kdy by se mělo objevit je do toho 8 týdne. Takže más ještě čas, opravdu se neboj. Bude vse v poradku 🙂 Proto se k dr nechodí tak brzo aby člověk nebyl ve stresu, je lepší jit až 7-8 týden. Ale kazdy dr objednává jinak. Takže klídek a užívej si tehu. ;)

lenka080
4. bře 2017

@nursinka86 to myslim ze uz urcite.pokud bude podle uzt stari odpovidat ms. Pokud jsi treba nemela ovulku pozdeji.

lenka080
4. bře 2017

@bredda neco tam vidim

sukubka
4. bře 2017

@arielka222 dekuji a to 5+6 kdy nebylo videt ti vypocitala ta tehu kaljulacka jo.ta mi vcera vypocitala podle posledni mezes 23. 1 5+4 moc dekuji..

lenka080
4. bře 2017

@ktl mozna neco vidim