Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sukubka 5+4 je na srdíčko moooc brzo, taky jsem nikdy neslyšela, že by tak brzo bylo (jedině kdyby byla ovulace dřív a špatně to měla spočítané). Nejdřív tak tak 6+0
Zacinam z toho mit divny pocit, ja mela posledni ms od 2.1., 14.2 jsem byla na gynde a rikal mi ze jsem 5+2 tedy sesty tyden-doslova takto a ukazoval mi srdicko.. a vy tu pisete ze jeste nic takto brzo videt neni... chjo co teda videl ?? Dalsi kontrolu mam az 22.3. Asi se zblaznim
@dobro16 tak ja nevim, mozna jsem toho malo přečetla a slysela ;) Neres, asi mas rychlika ;)
@dobro16 divam se do kalendare a 14.2.jsi byla prece 6+1!Mozna se dr.prerekl
@nursinka86 to bude neeekonecne cekani, ale snad kdyby to tam nevidel tak me nenecha mesic jen tak.. no nic nevymyslim stejne musim cekat.. sbad mi nelhal
@nursinka86 jako taky jsem si to pocitala jinak ale to mi rekl, jen teda dodal ze vsechny podstatne dalsi data mi sdeli na dalsi kontrole
@dobro16 tak to je divné, to ma nejake domotane, ne? Nemas foto z utz? Tam to byva nekdy uvedeno. I by mi odpovidalo tomu, co jsemnpsala ja, ze uz bylo sedicko vodet..
@bredda vidim stin testovaci carky 😉
@nursinka86 bohuzel foto nemam, nic mi nedal 😢
@bredda já vidím dušíka 😊
@nursinka86 dekujii mooc za podporu!!
Ja kdyz jsem otehotnela se synem jsem prizpivala do diskusi tady na konikovi...v noci jsem ja blazen ty diskuse hledala a nasla jsem ze v tuto dobu jsem taky srdicko jeste nemela...
@dobro16 bud rada ze uz mas srdicko potvrzene myslim ze to urcite bylo ono.nemohl by ti rict ze to je a pritom neni srdicko.co ja bych za to dala uz ho mit!!!14.2 ti rekl ze jsi 5+2..? Jak oni to pocitaji?tak kdyz ja podle seve byla 5+4 vcera u tveho gynekologa bych byla pomalu uz 7tyden?nechapu.tak kdyz na netu pisou ze srdecni akce je 6 tyden tak to ty uz jsi ji urcite mela..zase mam brouka ja😀
@salenas Taky tak
@sukubka ja myslím ze to zbytečně moc hrotis a nervujes se. Srdicko v 5+ něco má málokdo, u mě nebylo vidět ani 5+6. doba kdy by se mělo objevit je do toho 8 týdne. Takže más ještě čas, opravdu se neboj. Bude vse v poradku 🙂 Proto se k dr nechodí tak brzo aby člověk nebyl ve stresu, je lepší jit až 7-8 týden. Ale kazdy dr objednává jinak. Takže klídek a užívej si tehu. ;)
@nursinka86 to myslim ze uz urcite.pokud bude podle uzt stari odpovidat ms. Pokud jsi treba nemela ovulku pozdeji.
@arielka222 dekuji a to 5+6 kdy nebylo videt ti vypocitala ta tehu kaljulacka jo.ta mi vcera vypocitala podle posledni mezes 23. 1 5+4 moc dekuji..

@lenka080 moc dekuji za povzbuzeni!!!