icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
cibka
4. bře 2017

@sukubka ahoj vůbec se neboj ja na kontrole 6+0 srdíčko taky neměla ale o tyden pozdeji uz ano a jak píší holky zalezi na kvalitě utz sam mi to doktor rekl

sukubka
4. bře 2017

@cibka moooc diky❤

arielka222
4. bře 2017

@sukubka sedělo to dle ms a dr to vypočítála podle velikosti gestacniho a zloutkového vacku. A pak jsem tam šla přesně za dva týdny a bylo embryo i se srdíčkem ;) já vím že ta nejistota je hrozná, sama jsem po dvou potratech a vím jak se bojis. Ale urcite je vše v pořádku. Já jsem se i dr na to ptala jestli je ten nález na 5+6 normální a ona řekla ze ano. Takže fakt bud v klidu 🙂

sukubka
4. bře 2017

@arielka222 jsi strasne hodna me rekl jen ten 5+2 ze CRL coz nevim co je meri 0.12cm a vcera 5+4 mi rekl ze se mu zda ze to povyrostlo ale neni ram srdecni akce..to je napred zloutkovy vacek a neni ani emvryjko?embryjko je az se srdickem?

sukubka
4. bře 2017

@arielka222 a jeste rikal v to utery 5+2 ze mei 1.8 asi milimetru..vubec to nechapu totiz.

sukubka
4. bře 2017

@arielka222 vcera zadne cisla nerikal..

leymea
4. bře 2017

@dobro16 no ja kdyz byla 5+2tt tak byl sotva videt zloutkovy vacek. Tak to jsme mely sakra rozdilne, kdyz jsi mela uz srdicko 🙂

arielka222
4. bře 2017

@sukubka kolik měřil ten gestacni vacek si už nepamatuju, ale obecně je to tak. První je gestacni vacek, v něm se vytvoří žloutkový váček a potom embryo a srdicko 🙂 takže já v sestem týdnu neměla ani embryo nebo zatím nebylo vidět a pak v 7+5 už bylo se srdickem 🙂

leymea
4. bře 2017

Na prvni fotce 5+2tt (vylouceno mimodelozni a byl videt zloutkovy vacek ) druha fotka 7+2tt uz krasne bilo srdicko 🙂 je pravda, ze zalezi na utz doktora, ale me v tech 5+2tt ani nenapadlo, ze by bylo srdicko, tak budte holky v klidu, do 8tt casu dost 😉

ktl
4. bře 2017

@lenka080 ja tam prave na tom zelenom podklade tiez vidim slabu ciarku

sukubka
4. bře 2017

Toto je ma fotka 5+2

sukubka
4. bře 2017

Vypada to jako prstynek a jdou videt 2 křizky ze neco měril..

klarka0902
4. bře 2017

Ahoj tak jsem opět dorazila z Bulovku,protože me šílené chytl levý vajecnik. Mám ho 7 Cm a prokrveny sliznice 12 mm a hcg 1300 ale na už ještě nic neviděla mám šílený strach,aby to dopadlo ☹

nursinka86
4. bře 2017

@ktl nevidim nic..je to nekvalitní fotka.

@lenka080 ovulka pozděj ne, spíš dřív, myslím si, že tak 12.-13.DC. Tak uvidím..Dneska jsem 5+1, tak budď se objednám na příští pátek nebo až pak po tom víkendu. Uvidím, co mi sestřička řekne..Ona je tam právě aktivní a hnala by mě tam hned druhý den :D

gruzicka
4. bře 2017

Holky,pálí vás žáha?Co je na to nejlepší,aby neuškodilo miminku?

misula29
4. bře 2017

@klarka0902 a ti si te tam ani nenechali na pozorování?

sukubka
4. bře 2017

Holky prosiiim.co myslite na ten ultrazvuk ze tam.je teda videt???

sukubka
4. bře 2017

@petapal dekujii ale stejnej obrazek hako mam ja tam neni..zajimalo vy me co tam jako je viset na tom mem uzv.

klarka0902
4. bře 2017

@misula29 ne protože prý je všechno v pořádku

sukubka
4. bře 2017

Boze to je zase švahilština ta ma věta s překlepy...jen proste nikde sem nevidela obrazek jaky mam ja. .

leymea
4. bře 2017

@sukubka je to urcite v poradku, akorat to ma hodne priblizene 🙂

petapal
4. bře 2017

@sukubka je to v pořádku tři já našla na netu je to podobné

majaaa82
4. bře 2017

Čauvec, holky... chěla jsem se zeptat, co mě teď asi bude čekat? Máte zkušenosti? Kdy mohu takočekávat krvácení? Budu muset na revizi? A jestli jo, co revize obnáší? Bolí to? Jak dlouho budu v nemocnici? Dík..

sukubka
4. bře 2017

@petapal dekuji broucku.

sukubka
4. bře 2017

@majaaa82 ahoj,to jsi zatim řesila jen po telefonu?jak to posuzuji jako biochemicke?ja biochemicke mela,zacala jsem ale krvacet takze jsem na revizi nemusela.myslim ze holky poradi.ale co vim znama byla na revizi a za 2 hodinky po narkoze ji pustily domu.drz se broucku

majaaa82
4. bře 2017

@sukubka Byla jsem ve středu n Thomayerce na UZ a krvi. V pátek znovu na krvi, hCG nestoupá. Jsem v 5. týdnu, na UZ byl vidět gestační váček. Takže o biochemické asi spíš nejde. Jen zatím nekrvácím, nešpiním. Nevím, jak dlouho bude tohle bezčasí trvat.

petapal
4. bře 2017

@majaaa82 šla jsem v 8+6 týdnu přestalo bit srdicko.nekrvacela jsem nic a měla jsem furt tehote.nevolnosti až dva dny po revizi zmizeli.Ráno v 6.30h nástup do nemocnice předtím vyšetření k narkoze od obvodní je i internistka. A v 13h domů.Trochu bolelo břicho píchla mi injekci na bolest.Ptali se zda chci po zákroku. Dva dny jsem slabé spinila a konec. Přesně po 5tydnech já ti dostala normální MS mozna trošku silnější.Neboj budeš v pořádku

sukubka
4. bře 2017

@majaaa82 ano vim ze jsi psala ze hcg naopak trochu klesklo ale nerekli ti nejaky nastup do nemocnice nebo co se bude dit dal?

majaaa82
4. bře 2017

@sukubka Nene, zatím nic. Jdu v úterý ke své gynekoložce, tam jsem objednaná už 14 dnů (od prvního pozit. testu), takže teprve s ní budu vše řešit. Jen se bojím té revize...