Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sukubka sedělo to dle ms a dr to vypočítála podle velikosti gestacniho a zloutkového vacku. A pak jsem tam šla přesně za dva týdny a bylo embryo i se srdíčkem ;) já vím že ta nejistota je hrozná, sama jsem po dvou potratech a vím jak se bojis. Ale urcite je vše v pořádku. Já jsem se i dr na to ptala jestli je ten nález na 5+6 normální a ona řekla ze ano. Takže fakt bud v klidu 🙂
@arielka222 jsi strasne hodna me rekl jen ten 5+2 ze CRL coz nevim co je meri 0.12cm a vcera 5+4 mi rekl ze se mu zda ze to povyrostlo ale neni ram srdecni akce..to je napred zloutkovy vacek a neni ani emvryjko?embryjko je az se srdickem?
@arielka222 a jeste rikal v to utery 5+2 ze mei 1.8 asi milimetru..vubec to nechapu totiz.
@arielka222 vcera zadne cisla nerikal..
@sukubka kolik měřil ten gestacni vacek si už nepamatuju, ale obecně je to tak. První je gestacni vacek, v něm se vytvoří žloutkový váček a potom embryo a srdicko 🙂 takže já v sestem týdnu neměla ani embryo nebo zatím nebylo vidět a pak v 7+5 už bylo se srdickem 🙂
Vypada to jako prstynek a jdou videt 2 křizky ze neco měril..
Ahoj tak jsem opět dorazila z Bulovku,protože me šílené chytl levý vajecnik. Mám ho 7 Cm a prokrveny sliznice 12 mm a hcg 1300 ale na už ještě nic neviděla mám šílený strach,aby to dopadlo ☹
Holky,pálí vás žáha?Co je na to nejlepší,aby neuškodilo miminku?
@klarka0902 a ti si te tam ani nenechali na pozorování?
Holky prosiiim.co myslite na ten ultrazvuk ze tam.je teda videt???
@misula29 ne protože prý je všechno v pořádku
Boze to je zase švahilština ta ma věta s překlepy...jen proste nikde sem nevidela obrazek jaky mam ja. .
Čauvec, holky... chěla jsem se zeptat, co mě teď asi bude čekat? Máte zkušenosti? Kdy mohu takočekávat krvácení? Budu muset na revizi? A jestli jo, co revize obnáší? Bolí to? Jak dlouho budu v nemocnici? Dík..
@majaaa82 šla jsem v 8+6 týdnu přestalo bit srdicko.nekrvacela jsem nic a měla jsem furt tehote.nevolnosti až dva dny po revizi zmizeli.Ráno v 6.30h nástup do nemocnice předtím vyšetření k narkoze od obvodní je i internistka. A v 13h domů.Trochu bolelo břicho píchla mi injekci na bolest.Ptali se zda chci po zákroku. Dva dny jsem slabé spinila a konec. Přesně po 5tydnech já ti dostala normální MS mozna trošku silnější.Neboj budeš v pořádku

@sukubka ahoj vůbec se neboj ja na kontrole 6+0 srdíčko taky neměla ale o tyden pozdeji uz ano a jak píší holky zalezi na kvalitě utz sam mi to doktor rekl