Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@zlatickon ano, přesně tak..Někde se tam spermie zatoulaly a počkaly na vajíčko 😀 Mě to tenkrát trochu vystrašilo, když jsem ještě nechtěla být těhotná a spoléhala na plodné a neplodné dny a že před ms se přece otěhotnět nedá 😀
Zítra jdu na kontrolu a nějak mi přestalo pnutí a bolest prsou....:(
@luckasnazilka nepozoruj se! Vím, že je to těžké, ale stejně tomu nijak nepomůžeš...
@majaaa82 ahaa, už na to koukám 🙂) Tý jo, tak zítra se to rozhodne! Bude se brát zase krev?
@nursinka86 Tak já jsem raději volala tátu (manžel je na zakázce) a jedeme do thomayerky. Lítá mi tlak, není mi dobře a začínám krvácet. Tak snad budu OK. Dám vědět.
Chtela bych se zeptat,zda nemate nekdo zkusenosti. Mela jsem dostat menstruaci a prislo jen spineni pak dva dny nica zase slabe spineni. Delala jsem celkem tri testy s na vsech je druha carka jako duch, ale prijde mi,ze kazdym dnem druha carka slabne, ale stale tam je. Pred pul rokem jsem byla tehotna,ale tehotenstvi zamlklo v 8tt.
@luckasnazilka me to taky prestalo a vse je v poradku 😉 uz nevim kolikatej tyden, ale prej to je normalni 🙂
@leymea
No jen aby....já už fakt blázním...:(
@lenejewel89 nevidim nic :-/
@majaaa82 držím palce! ať už to dopadne jakkoliv...
@lenejewel89
Já kočko bohužel taky nic 😒
@luckasnazilka bude to v poradku 😉 podle priznaku stejne nic nepoznas. 🙂
@lenejewel89 je mi lito.to jsou negativni testy.jak dlouho mas spozdeni?
@lenejewel89 no ale já něco na tom druhém vidim
@klarka0902 jeee kolik jsi prosim tyden?
Ahoj, tak hlásím, že dnešní ranní hodnota (6.3.) HCG je 475. (ve středu 1.3. byla hodnota 36,6). 🙏 Jsem 17DPO. Jsem spokojená a klidná 🙂
@jullli 5+0 🙂
@kstablova krasna hodnota 🙂
@klarka0902 jee super diky no uz se tesim taky na utz
@lenka080 Zatím 1 den no...achjooo.
@lenejewel89 bohuzel tam nic nevidim a hlavne testy jsou uz hiodne zaschle..
Tak jsem tu. Krvacim jasnou krvi, vcetne "cucku". Na UZ je videt nejaka tecka, mensi nez minule. Nabrali mi krev. Zitra nastupuju rano do spitalu, udela se dalsi kontrolni odber krve. Kdyz se jim to nebude zdat, ceka me revize a nasledne testovani, aby se vyloucilo mimodelozni. Ale pry je sance, ze pokud krvacim, odejde samo a pokud by bylo mimo, muze se vstrebat, pry je to male. Horecky za to nemuzou, doktorka rikala, ze dobre zalozene tehotenstvi to zvladne. Je mi blbe, jsem u taty, ti se staraji o malou. Ale ta mi nic neda zadarmo, rve jak tur, nevim proc.
@majaaa82 je mi to strašně moc líto ☹ ale nesníš být ve stresu i když chápu,ze to není lehké
@lenejewel89 je mi to lito.myslim ze to uz by mel byt aspon dusik.tady fakt nic neni ☹

@lenka080 a měla jsi nějaké příznaky já nic jedině co mi vadí,že se strojní sprejem a duši mně to a zvedne se mi žaludek jinak nic