Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Hoj, trochu jsem se vyspala, jsem doma. Od patku hCG do rana trochu kleslo. Z 60 na 48. Pry je to ale malo, zitra rano se uvidi. Kdyz bude pod 30, mozna revizi odlozi. Jinak musim rict, ze takhle blbe mi uz dlouho nebylo...
Holky achjo, menstruace nikde a test negativní...:( Tak bych si přála, aby se tam ukázala druhá čárka...
@majaaa82 ach jo, co to tady čtu 😔 je mi to moc líto,že to máš takhle. Ale věř, že bude líp. Ja v loni v září prodělala ZT v 8. týdnů, pak revize a po druhé ms už třetí nepřišla a říkali jsme si, že tentokrát to bude dobré, ze to předtím byla třeba jen náhoda a opět to samé v 8-9.týdnu. Ted jsem necelých 6 týdnů po revizi a výsledky z tkáně embryjka jsme se dozvěděli, ze vyšly špatně. Byli tam navíc 2 chromozómy, které tam.nemají být 18 a 21 tzn. že to mělo Downův a Edwardsuv syndrom, což prý je neslučitelné se životem. Dnes jsme byli s pritelem na naberech krve na genetice, takže ted budeme 6 týdnů čekat na výsledky, jak to dopadne. Tobě moc držím palce a drž se 🍀 🍀
@laura1972 jejda, tak snad vam pomuzou.... ja mam za sebou jednu revizi v 11t,prestalo bit srdicko a nejspise byla gen.vada a ted 6t revize, mikro tehu,kt.prodela spousta zen. Zatim me nikde neposlali,ze se tohle deje casto a, neresi se to...
Uz se bojim vseho ale snad se brzy zadari a uz bude dobre...
Drzim pesti at jsou testy ok 🙂
@majaaa82 moc mě to mrzí ☹ držím palce, ať ti je lépe a ať se revizi vyhneš. I když je to rychlejší uzavření pak, než čekání, kdy to asi odejde. Jen toho HCG máš mnohem méně, než co já tenkrát v září, kdy dle doktora mi nikdo nezaručoval, kdy by mě to potkalo a jak moc... já měla tenkrát přes 3000 HCG, prázdný gestační váček a revize v 9tt v září 2016. A zatím se nám nedaří znovu ☹
@laura1972 A jak to vypadá s tvým testem? Dostala jsi to nebo jsi těhotná? Jinak to je hrozný co v tom embryu našli.... Snad to byl ojedinělý jev a další těhotenství bude v pohodě. No a ono potom je dobře, že do nedopadlo v tom 8 týdnu - přecejenom se rozhodovat okolo 17 týdne po odběru plodovky o ukončení těhotenství je fakt masakr. Já jsem teda toho názoru, že někdy je lépe když si příroda pomůže sama..... Pokud nejsi těhotná teď, tak bych se raději teď chránila a počkala na výsledky genetiky. Moc držím palce ať vše dopadne pro Vás dobře.
@lenejewel89 mám to samé meskam 4dny
@simi1510 dekuju za podporu. Uvidim zitra, jak to bude. Vse zalezi na rychlosti klesani hCG. Je silene, kolik holek tohle potka, nikdy by me nenapadlo, ze budu neco takoveho taky resit. Jsme s manzelem oba zdravi, obe tehu na prvni dobrou... nevim, co se pri tom spojeni pokazilo... jsem jen rada, ze za to nemuze ta viroza a horecky. Je pravdou, ze testy nesilily spravne jeste pred ni. A taky si rikam, ze mame vsechny kliku, ze zijeme tady a ve 21. stoleti, kdy je clovek dobre hlidany a nehrozi zadne komplikace jako treba jeste pred sto padesati lety. A taky, ze existuje umele oplodneni.... pro ty, kreri uz prirozene pocit nemohou. Teprve ted mi dochazi, jak silene museji byt roky snazeni a roky potratu...
Holky, měl někdo z vás odpoledne duchy na testu a ráno nic? Také nechápu, proč mi testy s citlivostí 25 něco ukazují a 10 dr.max nic? Ve středu/ čtvrtek čekám ms a dle výpočtů bych měla testovat, až 11.března. Prsa mám neskutečně citlivá a spíš večer je mi nevolno. Fakt nevím, co si myslet.
@lucinka58 moc dekuju 🙂 no ja si taky říkám, te je to lepší hned na začátku když v tomhle případě příroda rozhodne za mě, než pak když uz bych byla dyl. No zatím jsem.ms doteď nedostala, vím, že může být po revizi do 6 týdnů, což ja budu 6 týdnů ve čtvrtek po revizi, ale zatím nic. Sem tam mám podobné popichavani v prsou jako ted naposledy jak jsem byla tehu, dnes se mi udělalo trochu divně. Ale ted to.možná bude spíš zbytkové HCG, dr. tedy neví, že nám to ujelo, jen mi poslal na HCG a vyšlo 1,17 to prý je normální po revizi, to zbytkové že tam ještě může být, tak snad to nebude uz nové HCG, tak zítra pro jistotu udělám tt. Nevím.kdy byla ovulka po revizi, ale mela jsem.ji vzdycky přesně na den 14DC a dokonce i po te minulé revizi v září byla potvrzena dr. 14 den na kontrole po revizi, že uz proběhla, jen ted jsem.po revizi byla až po třech týdnech a to už mi řekl, že nejspíš už proběhla, ale jisté to taky není. Takže by jedině musela proběhnout tentokrát dyl, ale to už by na tt.muselo dávno něco být. Takže se uvidí co bude.
@fandysek_1 a kdy jsi měla ovulku?
Mně už začíná bolet břicho a v krizi jak na MS a hlavně mám před periodou vždy hnusnou náladu a to se teď děje takže jsem nasrana ,že to urcite nevyšlo.A ani nevim zda půjdu ještě do umělého jen calujeme píchám do sebe hormony a hovno z toho.
Holky jak to tady ctu je to na prd. Chceme mit deti a takove komplikace. Vsechny se drzte je to na palici. Ja jdu ve ctvrtek na ultra snad srdicko drzi. Taky zacinam mit nervy....😈
❤
@laura1972 Jééé, tak 1,17 vypadá spíš na zbytkáč 🙂 Ale ten tvůj test mě teda zmátl 🙂 Moc přeju ať se všechno u vás dá brzo do kupy a ať víte co a jak dál. Je fakt, že mě dělali testy z embrya jen po té první revizi a nic se nenašlo. A i tak přestalo bít srdíčko..... Prostě některé věci jsou mezi nebem a zemí..... No a taky je bohužel pravda, že už nejsme nejmladší a to prostě jde ruku v ruce s tím jak to pak vypadá. Ale je fakt že třeba já se v těch pomyslných 24 na dítě necítila a tenkrát přítel (teď manžel) se do toho taky nehrnul. Ale teď je zase generace o těch 10 let mladších jak já co do toho prostě v 26 jdou a mají i 3 děti. To už já se svým věkem nestihnu a musím být ráda za ty 2 (teda druhé ještě není na světě, ale doufám, že v pořádku donosím a v červenci bude) 🙂
@laura1972 to úplně přesne nevím 15 nebo 16 DC.
@fandysek_1 a ten 15 nebo 16dc byl jaky datum? Jde o to kolik jsi ted DPO. Ale je zajimave ze rano nic a odpoledne mas ducha vetsinou je to opacne. Jinak test 25 muze byt falesny jaky mas test?
Tak zázraky se u nás žen nedějí
Čekám na revizi
@luckasnazilka to me moc mrzi drz se
@luckasnazilka ach jo ☹ drž se! Buď silná! Pak se vybrečíš a bude líp!!!! ♥
@luckasnazilka to me mrzi, myslela jsem na tebe.

@majaaa82 myslím, že by se to mohlo rozjet a odejít to samo. Drž se a kdyby moc bolelo břicho, tak si lupni něco na bolest...