icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petapal
6. bře 2017

@lenka080 a měla jsi nějaké příznaky já nic jedině co mi vadí,že se strojní sprejem a duši mně to a zvedne se mi žaludek jinak nic

nursinka86
6. bře 2017

@zlatickon ano, přesně tak..Někde se tam spermie zatoulaly a počkaly na vajíčko 😀 Mě to tenkrát trochu vystrašilo, když jsem ještě nechtěla být těhotná a spoléhala na plodné a neplodné dny a že před ms se přece otěhotnět nedá 😀

luckasnazilka
6. bře 2017

Zítra jdu na kontrolu a nějak mi přestalo pnutí a bolest prsou....:(

nursinka86
6. bře 2017

@luckasnazilka nepozoruj se! Vím, že je to těžké, ale stejně tomu nijak nepomůžeš...

nursinka86
6. bře 2017

@majaaa82 ahaa, už na to koukám 🙂) Tý jo, tak zítra se to rozhodne! Bude se brát zase krev?

majaaa82
6. bře 2017

@nursinka86 Tak já jsem raději volala tátu (manžel je na zakázce) a jedeme do thomayerky. Lítá mi tlak, není mi dobře a začínám krvácet. Tak snad budu OK. Dám vědět.

lbourova
6. bře 2017

Chtela bych se zeptat,zda nemate nekdo zkusenosti. Mela jsem dostat menstruaci a prislo jen spineni pak dva dny nica zase slabe spineni. Delala jsem celkem tri testy s na vsech je druha carka jako duch, ale prijde mi,ze kazdym dnem druha carka slabne, ale stale tam je. Pred pul rokem jsem byla tehotna,ale tehotenstvi zamlklo v 8tt.

leymea
6. bře 2017

@luckasnazilka me to taky prestalo a vse je v poradku 😉 uz nevim kolikatej tyden, ale prej to je normalni 🙂

luckasnazilka
6. bře 2017

@leymea
No jen aby....já už fakt blázním...:(

lenejewel89
6. bře 2017

Holky, vidíte něco na tom spodním testíku?...

nursinka86
6. bře 2017

@lenejewel89 nevidim nic :-/

nursinka86
6. bře 2017

@majaaa82 držím palce! ať už to dopadne jakkoliv...

adusku
6. bře 2017

@lenejewel89
Já kočko bohužel taky nic 😒

leymea
6. bře 2017

@luckasnazilka bude to v poradku 😉 podle priznaku stejne nic nepoznas. 🙂

lenka080
6. bře 2017

@petapal priznaky jsem mela az v den vynechane ms.bylo mi slabo a venku jsem hrozne funela uz pri mensim kopecku.a taky jsem vzdycky dva dny pred ms zaspinila a tentokrat nic.takze tuseni bylo.ale to uz bylo druhe tehu takze jsem byla vnimavejsi ke zmenam

lenka080
6. bře 2017

@lenejewel89 je mi lito.to jsou negativni testy.jak dlouho mas spozdeni?

denisa3101
6. bře 2017

@lenejewel89 no ale já něco na tom druhém vidim

klarka0902
6. bře 2017

Ahoj holky tak jsme byli na kontrolním ultrazvuk všechno je v pořádku 🙂

jullli
6. bře 2017

@klarka0902 jeee kolik jsi prosim tyden?

kstablova
6. bře 2017

Ahoj, tak hlásím, že dnešní ranní hodnota (6.3.) HCG je 475. (ve středu 1.3. byla hodnota 36,6). 🙏 Jsem 17DPO. Jsem spokojená a klidná 🙂

klarka0902
6. bře 2017

@jullli 5+0 🙂

jullli
6. bře 2017

@kstablova krasna hodnota 🙂
@klarka0902 jee super diky no uz se tesim taky na utz

lenejewel89
6. bře 2017

@lenka080 Zatím 1 den no...achjooo.

jullli
6. bře 2017

@lenejewel89 bohuzel tam nic nevidim a hlavne testy jsou uz hiodne zaschle..

majaaa82
6. bře 2017

Tak jsem tu. Krvacim jasnou krvi, vcetne "cucku". Na UZ je videt nejaka tecka, mensi nez minule. Nabrali mi krev. Zitra nastupuju rano do spitalu, udela se dalsi kontrolni odber krve. Kdyz se jim to nebude zdat, ceka me revize a nasledne testovani, aby se vyloucilo mimodelozni. Ale pry je sance, ze pokud krvacim, odejde samo a pokud by bylo mimo, muze se vstrebat, pry je to male. Horecky za to nemuzou, doktorka rikala, ze dobre zalozene tehotenstvi to zvladne. Je mi blbe, jsem u taty, ti se staraji o malou. Ale ta mi nic neda zadarmo, rve jak tur, nevim proc.

jullli
6. bře 2017

@majaaa82 mozna to mala z tebe citi tu nervozitu..
Jinak me to moc mrzi bohuzel vse k tomu nasvedcovalo.. Mrzi me to ale bud silna pro dceru brzo se zadari. 🙂

klarka0902
6. bře 2017

@majaaa82 je mi to strašně moc líto ☹ ale nesníš být ve stresu i když chápu,ze to není lehké

vjercik
6. bře 2017

@majaaa82 mela jsem to naprosto stejne jak pises, ale uplne dopismene stejne.
Drzim pesti at aspon u tebe to dopadne dobre, kdyz uz nic tak aspon bez revize...
Drz se🙏

lenka080
6. bře 2017

@majaaa82 drz se zlato.

lenka080
6. bře 2017

@lenejewel89 je mi to lito.myslim ze to uz by mel byt aspon dusik.tady fakt nic neni ☹