Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luckasnazilka mrzí 😢
Ahoj holky tak sem nela kontrolni ultrazvuk a mimis je o pulku mensi nez byl minuly tyden.pry mi menzes drzi jen utrogestan.vysazuji prasky..davam mesic pauzu a v dubnu do boje..musim opet na ivf.
Je to hrozny ale sem rada ze nemusim na revizi...
Ty jo, to je fakt sileny, kolika z nas to nevyslo. A to jsme se tady tak pekne sesly... holky, mrzi me to...
@sukubka
@majaaa82
@luckasnazilka Achjo holky, to je teda nálož špatných zpráv! Je to hrozný, člověk úplně přichází o optimismus. Myslim na vás. Držte se!
@sukubka taky jsem po konzultaci s Dr. v Thomayerce dospela k nazoru, ze lepsi bude nechat bricho v klidu odkrvacet. Budou me jen sledovat, aby se vyloucilo mimodelozni. Lita to ze me, cistim se sama... a vypada to, ze dobre. Blby je, ze musis zase na IVF... ach boha jeho, proc... proc se tohle deje?
@sukubka ježíš zlatoooo a já tak věřila ☹ do prkýnka fakt 😢 drž se!!!!! ♥
@lenejewel89 nevidim tam vubec nic... zkus za par dnu.
@lenejewel89
Opět vůbec nic nevidím 😐
@luckasnazilka to teda. Ja si tak nejak rikam... uklidnuju se tim, ze to bylo neplanovane, po odstaveni... a ze by to byl strasnej zahul, mit deti cca 16 mesicu od sebe. Ale asi je to jen chaba utecha, taky me to jeste znovu dozene.
tyjo holky 😢 To snad není možný, mrzí mě to 😒
Ach jo ... holky
@majaaa82 @luckasnazilka myslela že se budeme dělit o zkušenosti atd co na kontrolách a zatím toto.. teď se bojím jak to dopadne semnou když vidím co se děje ☹ holky moc mě to mrzí..😢
@lenejewel89 nic nevidim. Ty ano ???
@leniiid
Ty se neboj...Ty to musíš dotáhnout za nás všechny až dokonce!
Žádný takový že ne....Na to rychle zapomeň!
@sassanca
Děkuji
Kéž by teď dva měsíce utekly jako voda, to bude nejhorší!😖
@lenejewel89 opet nic.negativni.navic dva dny spozdeni...to nevypada dobre.
Holky moc me to mrzi ☹
@lenejewel89 Tyjo hele a já tam zase opravdu slabounkýho ducha vidim! Držim palce!!
@luckasnazilka uteče, uvidis...i když se to ted nezda.
Holky, jeste jsem se chtela zeptat, tohle potratove krvaceni... muzu ho brat jako menzes a oznacit si to ted v ms kalendari jako 2DC? Nebo je to proste potrat a ten se do ms nepocita? Jak je to s ovulaci, bude az po dalsi ms, tedy treba za mesic plus jeste pul cyklu (kol toho 15DC v dubnu, nebo ji muzu ocekavat uz treba za tech ctrnact dnu? Ja jen, abychom si dali pozor, nerada bych za mesic zas resila tehu... chci si odpocinout.

@luckasnazilka to je mi moc lito, drz se