Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@majaaa82
Tak to nevím ale z tvého vyprávění že bylo vše hned a bez okolků tak bych počkala aspoň jednu MS
ach holky, držte se, je mi to líto, že to nedopadlo ☹
@majaaa82
@luckasnazilka
Drz te se holky.
Utece 6nedel rychle, ja uz mam za sebou 2nedele 🙂
@nursinka86 4krat transfer po 2em embryjkach a teď naposled ,že já měla jeden folikul u minimalky tak se dal nepokracovalo a udělali IUI
@vjercik
A kdy ses rozhodnutá se do toho zase vrhnout?
@luckasnazilka ja bych klidne hned 🙂 v sobotu nam to ujelo, ale to asi nic... pokud bude ovu tak asi tak kolem 21dc.
Ale po prvni ms jdeme do toho 🙂
Co ty?
@luckasnazilka no a rada bych prasky na udrzeni, ale dr.rikala ze to se neresinada ted co jsem prodelala, ze to prodela spousta zen takto v zacatku. Ze se zacne krvacet a odejde toto samo.
Ja ale na revizi sla, ikdyz to samo odeslo, bo jsem mela vys.sliznici.
Vysledky z histolog.plod v deloze nebyl-takze to muselo odejit. Krev hcg je na nule,ale v patek jdu jeste pro jistotu jednou na krev pro klid doktroky 🙂 mimodelozni vylouceno.
snad tam nebude ze soboty nove hcg 🙂 🙂 🙂 to by me kleplo 🙂
@kaculik007 Já bohužel ne
@kaculik007 taky ne
@kaculik007 ne, nic nevidím :(
@habibi04 vidim
@vesnicanka17 Děkuji doufám, že se pořádně vybarví 🙂
@petapal ja mam maleho ted uz 6 leteho na 5 Embryotransfer...(s toho jednou nebyl ET nemela sem vajicka)nevzdavala sem to ..musime proste bojovat..tedka jsem mela po 6 letech minimalku blbe sem reagovala a mela jen jedno vajicko ten mi po 3 dnech zavedli ale vidis jak to dopadlo.me dopadla i se synem blbe genetika 2 x odber plodovky a je zdravej ja řipa diky bohu. .tehotenstvi je uzasny...bylo mi ted krasne.uz se tesim az budu zase😢
@kaculik007 nee ☹
@kaculik007 nee ;(
Teda holky, vy máte ale příběhy ☹ člověk má takovou radost, když tam ty // najde a přitom to má tolik špatných konců. Úplně se té své kontroly v pátek děsím ☹
Všem, co mají kontroly za sebou a jsou v pořádku, gratuluju. A těm, co se nezadařilo, přeju hodně štěstí v dalším pokusu.

@luckasnazilka drž se, bude to dobrý 😘