icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kkac83
7. bře 2017

@luckasnazilka drž se, bude to dobrý 😘

luckasnazilka
7. bře 2017

@majaaa82
Tak to nevím ale z tvého vyprávění že bylo vše hned a bez okolků tak bych počkala aspoň jednu MS

ester_ka
7. bře 2017

ach holky, držte se, je mi to líto, že to nedopadlo ☹

ester_ka
7. bře 2017

@bigbig tak jaks dopadla?

jullli
7. bře 2017

Tak konecne se holky muzu zaradit k vam tehulkam 🙂 snad bude vse v poradku
Ostatnim tehulkam gratuluji a snazilkam preji stesti ;)

vjercik
7. bře 2017

@majaaa82
@luckasnazilka
Drz te se holky.
Utece 6nedel rychle, ja uz mam za sebou 2nedele 🙂

petapal
7. bře 2017

@nursinka86 4krat transfer po 2em embryjkach a teď naposled ,že já měla jeden folikul u minimalky tak se dal nepokracovalo a udělali IUI

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
A kdy ses rozhodnutá se do toho zase vrhnout?

habibi04
7. bře 2017

Zdravím a chci se zeptat jestli se můžu alespoň trochu radovat, jsem po IVF a neúspěšném embryotranferu, dnes jsem 8.den po KET a psychicky uz jsem to nezvládla a udelala jsem si test viz foto...

jullli
7. bře 2017

@habibi04 Vypada to hodne nadejne 🙂

habibi04
7. bře 2017

@jullli vím že je to hodně brzy ale musela jsem pro klid duše a učesání psychiky :D to čekání je hrozné

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka ja bych klidne hned 🙂 v sobotu nam to ujelo, ale to asi nic... pokud bude ovu tak asi tak kolem 21dc.
Ale po prvni ms jdeme do toho 🙂
Co ty?

bigbig
7. bře 2017

@ester_ka Tak první kontrola za námi. Embryjko má 1cm a srdíčko bije jak má. Ulevilo se mi. Další kontrola až za měsíc, bude to dlouhý čekání. Ty jdeš taky teď nějak na kontrolu, žejo?

jullli
7. bře 2017

@bigbig gratulace kolik jsi prosim presne?

jullli
7. bře 2017

@habibi04 uplne te chapu ja zacala testovat od 10dpo :D dnes uz 16nact

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka no a rada bych prasky na udrzeni, ale dr.rikala ze to se neresinada ted co jsem prodelala, ze to prodela spousta zen takto v zacatku. Ze se zacne krvacet a odejde toto samo.
Ja ale na revizi sla, ikdyz to samo odeslo, bo jsem mela vys.sliznici.
Vysledky z histolog.plod v deloze nebyl-takze to muselo odejit. Krev hcg je na nule,ale v patek jdu jeste pro jistotu jednou na krev pro klid doktroky 🙂 mimodelozni vylouceno.
snad tam nebude ze soboty nove hcg 🙂 🙂 🙂 to by me kleplo 🙂

kaculik007
7. bře 2017

Holky, prosím jen jestli tam něco vidíte. Prosím jen o odpovědi ANO nebo NE.... moc děkuji

habibi04
7. bře 2017

@kaculik007 Já bohužel ne

habibi04
7. bře 2017

@jullli Moc gratuluju, kdy jdes na kontrolu? 🙂

gabcat
7. bře 2017

@kaculik007 taky ne

vanea
7. bře 2017

@kaculik007 ne, nic nevidím :(

vesnicanka17
7. bře 2017

@habibi04 vidim

habibi04
7. bře 2017

@vesnicanka17 Děkuji doufám, že se pořádně vybarví 🙂

sukubka
7. bře 2017

@leniiid ty to tady nečti a uzivej si pupik...je to jen blba nahoda!!!neboj bude to dobre...

jullli
7. bře 2017

@habibi04 dekuji na kontrolu jdu 16.3. 6+1 akorat budu tak snad neco uvidi. :D mela jsem jit jen na kontrolu folikulu a ono bude kontrola mimi

sukubka
7. bře 2017

@petapal ja mam maleho ted uz 6 leteho na 5 Embryotransfer...(s toho jednou nebyl ET nemela sem vajicka)nevzdavala sem to ..musime proste bojovat..tedka jsem mela po 6 letech minimalku blbe sem reagovala a mela jen jedno vajicko ten mi po 3 dnech zavedli ale vidis jak to dopadlo.me dopadla i se synem blbe genetika 2 x odber plodovky a je zdravej ja řipa diky bohu. .tehotenstvi je uzasny...bylo mi ted krasne.uz se tesim az budu zase😢

bigbig
7. bře 2017

@jullli Děkuju. Jsem podle utz 7+2 ale podle ovu 7+0. Ovu vim přesně, dělala jsem testy plus měřila BT. Tak buď to měření neni tak přesný, nebo naše fazolka roste rychleji.

vjercik
7. bře 2017

@kaculik007 nee ☹

aleenka1234
7. bře 2017

@kaculik007 nee ;(

gabcat
7. bře 2017

Teda holky, vy máte ale příběhy ☹ člověk má takovou radost, když tam ty // najde a přitom to má tolik špatných konců. Úplně se té své kontroly v pátek děsím ☹

Všem, co mají kontroly za sebou a jsou v pořádku, gratuluju. A těm, co se nezadařilo, přeju hodně štěstí v dalším pokusu.