Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@habibi04
@gabcat
@vanea
@vjercik
@aleenka1234
Děkuji za odpovědi... I když ne takové jaké jsem chtěla....
Všem tady přeji hodně štěstí ať vidí vysněné/ / a těm co je tam našly aby bylo vše dobré.
@vjercik
Aha no tak já mám dnes po revizi a uvidíme jak mi bude.
Ale asi počkám ty dvě MS aby se mi sliznice zahojila a zregenerovala a pak doufám že to půjde lehce...
Dyt by z toho jeden nešílel!
@luckasnazilka jasny, kazdy jak se citi...
Ja uz mela ted druhou revizi, cekala jsem pul roku a stejne to nedopadlo... nemyslim si ze je to o cekani...ale kazdopadneuz telo se musimus dat do pucu 🙂
Ja beru vitaminy, caj, homeopatika na regeneraci sliznice.
@kaculik007 ja ti nevim....na 4 fotce mozna neco ano ale to se hodne snazim.kolikaty dpo jsi?
Dpo presne nevim, ale posledni menstruace 1.2., tak si prave myslim,ze by carka mela byt tmavsi a hlavne mezi prvnim a poslednim testem jsou 4 dny rozdil a druha carka vubec netmavne.
@vjercik
A co bereš jestli mi můžeš poradit?
@luckasnazilka homeopatika arnica montana 9ch a to 5kapsli denne po dobu min.2tydny.
Caj kontryhel denne
A vitaminy kde je listovka, nosifol,aj. A jmenuje se to ted nevim jak. Az budu doma tak pisnu nazev.
Vse na doporuceni od dr.
Ty vitaminy mi pomhly mozna I ted otehotnet, ale nevim, spis to bylo tim ze jsem zjistila ze mam ovu jindy nez jsem myslela 🙂 🙂 🙂
Pritelovi dr.doporucila taky kys.listovou a vitamin E.
Tak doma taky podstive bere, ikdyz rika ze nemusi a je plodny 🙂 🙂 🙂
Ale ma ode me narizeno a tak sypeme oba 🙂 🙂 🙂
@luckasnazilka chyba, manzelovi 🙂 🙂 🙂
Zvykam si na slovo manzel 🙂
@vjercik
Aha to jsme na tom podobně
Já absolutně svou ovu nepoznám a nevím
@luckasnazilka a jeste jednated chyba, ty homeopatika 5kapsli 3x denne? 🙂
@luckasnazilka no a me prave pomohly ovu testy. Poprve jsem zkusila,zjistila ze ji mam az kolem 21dc a hned se povedlo.
Takze ted uz jen ovu testy 🙂 🙂 🙂
Protoze kolem 21 dc. a dal uz jsme mivali vzdy tuleni fakt maaaalo.
@vjercik
Tak to ses dobrá
Já ty testy zkoušela dvakrát a nikdy mi nic nevyšlo tak nevím
Asi to neumím...🤐
@luckasnazilka no me vyslo, aleale carka stejne nebyla moc silna. Slaba, az sem myslela ze zadna nebude. A pak az slaba 21dc a 22dc uz zase biiilo 🙂 🙂 🙂
@luckasnazilka to jsouuz ty vitaminy.

Já podle bt měla 31.1. ovulaci.Dneska kontrola proběhla v pořádku a bylo i srdíčko,podle dr.jsem kolem 7 týdne.