icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
gruzicka
7. bře 2017

Já podle bt měla 31.1. ovulaci.Dneska kontrola proběhla v pořádku a bylo i srdíčko,podle dr.jsem kolem 7 týdne.

sukubka
7. bře 2017

@gabcat ja to tady priste ani nebudu čist taky sem se desila....cloveka by nenapadlo co se muze stat...musis si cist veci kde je vse ok...opravdu radim dobre

kaculik007
7. bře 2017

@habibi04
@gabcat
@vanea
@vjercik
@aleenka1234

Děkuji za odpovědi... I když ne takové jaké jsem chtěla....

Všem tady přeji hodně štěstí ať vidí vysněné/ / a těm co je tam našly aby bylo vše dobré.

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
Aha no tak já mám dnes po revizi a uvidíme jak mi bude.
Ale asi počkám ty dvě MS aby se mi sliznice zahojila a zregenerovala a pak doufám že to půjde lehce...
Dyt by z toho jeden nešílel!

lbourova
7. bře 2017

Nevim,zda jsou ty druhe carky dost videt. Prijdou mi dost nevyrazne a do toho mam spineni, tak mam strach,zda je vse ok. Jedem ZP mam jiz za sebou. Zitra jdu k mudr,tak snad bude vse v poradku.

petapal
7. bře 2017

@sukubka drž se je to hrozný

petapal
7. bře 2017

@lbourova tak ať to dopadne dobře držím pěsti❤

jullli
7. bře 2017

@lbourova kolik jsi dpo? Prijdou mi hodne svetle ale ver ze to bude v poradku

lenka080
7. bře 2017

@habibi04 ja myslim ze se muzes hodne radovat 🙂

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka jasny, kazdy jak se citi...
Ja uz mela ted druhou revizi, cekala jsem pul roku a stejne to nedopadlo... nemyslim si ze je to o cekani...ale kazdopadneuz telo se musimus dat do pucu 🙂
Ja beru vitaminy, caj, homeopatika na regeneraci sliznice.

leniiid
7. bře 2017

@sukubka to nejde nečíst...

lenka080
7. bře 2017

@kaculik007 ja ti nevim....na 4 fotce mozna neco ano ale to se hodne snazim.kolikaty dpo jsi?

lbourova
7. bře 2017

Dpo presne nevim, ale posledni menstruace 1.2., tak si prave myslim,ze by carka mela byt tmavsi a hlavne mezi prvnim a poslednim testem jsou 4 dny rozdil a druha carka vubec netmavne.

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
A co bereš jestli mi můžeš poradit?

wendissek
7. bře 2017

@sukubka ach jo moc me to mrzí my jdem v dubnu na konzultaci do heliosu a sup do 3 ivf

majaaa82
7. bře 2017

@lbourova budu drzet palce, ale ted jsem mela to same. Testy nesilily, nakonec jsem se 21DPO rozkrvacela... hcg bylo porad max 60 dle krve. Koukni tak pet az deset stran uprt, mam tam svoje testy vyfoceny... chjo, snad ti jeste zesili. Moc bych ti to prala...

majaaa82
7. bře 2017

@majaaa82 ne uprt, ale zpet... pisu na mobilu a obcas vytvorim bejkarnu, tak pardon.

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka homeopatika arnica montana 9ch a to 5kapsli denne po dobu min.2tydny.
Caj kontryhel denne
A vitaminy kde je listovka, nosifol,aj. A jmenuje se to ted nevim jak. Az budu doma tak pisnu nazev.
Vse na doporuceni od dr.
Ty vitaminy mi pomhly mozna I ted otehotnet, ale nevim, spis to bylo tim ze jsem zjistila ze mam ovu jindy nez jsem myslela 🙂 🙂 🙂
Pritelovi dr.doporucila taky kys.listovou a vitamin E.
Tak doma taky podstive bere, ikdyz rika ze nemusi a je plodny 🙂 🙂 🙂
Ale ma ode me narizeno a tak sypeme oba 🙂 🙂 🙂

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka chyba, manzelovi 🙂 🙂 🙂
Zvykam si na slovo manzel 🙂

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
Aha to jsme na tom podobně
Já absolutně svou ovu nepoznám a nevím

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka a jeste jednated chyba, ty homeopatika 5kapsli 3x denne? 🙂

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka no a me prave pomohly ovu testy. Poprve jsem zkusila,zjistila ze ji mam az kolem 21dc a hned se povedlo.
Takze ted uz jen ovu testy 🙂 🙂 🙂
Protoze kolem 21 dc. a dal uz jsme mivali vzdy tuleni fakt maaaalo.

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
Tak to ses dobrá
Já ty testy zkoušela dvakrát a nikdy mi nic nevyšlo tak nevím
Asi to neumím...🤐

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka no me vyslo, aleale carka stejne nebyla moc silna. Slaba, az sem myslela ze zadna nebude. A pak az slaba 21dc a 22dc uz zase biiilo 🙂 🙂 🙂

vjercik
7. bře 2017
vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka to jsouuz ty vitaminy.

lenka080
7. bře 2017

@lbourova tak to nevypa dobre ☹ to mas tyden zpozdeni v podstate ze? A po ctyrech dnech by mela byt o dost silnejsi.no drzim pesti.

sukubka
7. bře 2017

@vjercik napises mi taky nazev tech vitaminu koupim si je...muzu to pred tehu i v tehu?a ty himeopatica taky koupim v lekarne ze?napis mi to prosim do zpravy pokud budes tak hodna koupim si to i ty homeopatika na sliznici...mela jsem ji ted pri transferu jen 7mm.

vjercik
7. bře 2017

@sukubka ty vitaminy muzes v tehu ty homeopatika uz nee 🙂

laura1972
7. bře 2017

@jullli jéé, tak uz se ti to konečně povedlo? 🙂 moc gratuluji to je super 😍 tak ať je vše v pořádku, moc držím pěsti a posílám ❤