icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zlatickon
8. bře 2017

@petapal moc ti drzim palecky,cetla jsem tvuj pribeh a moc ti to preji

petapal
8. bře 2017

@zlatickon děkuji dva dny mi prijdou neskutečně dlouhe🙄

laura1972
8. bře 2017

@lbourova to jsme na tom stejně. Ja byla na revizi v září a ted v lednu taky. Je to peklo 😔

ester_ka
8. bře 2017
janajens
8. bře 2017

Můžu přidat svůj upravený test zda je něco vidět jelikož jsem to dostala po 5dnech a mám to slabé

zlatickon
8. bře 2017

@janajens realne foto by bylo lepsi tady nic nevidim ☹

zlatickon
8. bře 2017

@petapal joo tomu verim,ja se taky nemuzu dockat zitrka uz jsem si byla pro testy 🙂

janajens
8. bře 2017

@zlatickon dobře zkusím rano a vyfotím

majaaa82
8. bře 2017

@lbourova Je mi to líto... drž se!

lenejewel89
9. bře 2017

Tak zase nic, achjooo, menstruace nikde a test negativní...pořád prázdná děloha...😔😔😔

vesnicanka17
9. bře 2017

@lenejewel89 kolik meskas dni ?

lenejewel89
9. bře 2017

@vesnicanka17 4 dny...

vesnicanka17
9. bře 2017

Tak jeste vydrz me se po tydnu ukazal uplne maly duch takze no stress

lenka080
9. bře 2017

@lenejewel89 tu prazdnou delohu mas potvrzenou z gyndy nebo to je metafora?

lbourova
9. bře 2017

@laura1972 je to mazec, dve revize behem pul roku. O vcerejsi revizii jsem ani mamzelovi nerekla, jen jsem mu rekla,ze jsem musela na docisteni po te minile. Mam strach,ze by do dalsiho nesel. Vlastne anija nevim,zda bych to mela dal zkouset. Doktor mne taky rikal,ze s rostoucim vekem to bude horsi a ze by do toho uz asi nesel. Bude mi 35. A jak vy? Jdete do toho?

vesnicanka17
9. bře 2017

@lbourova me bude taky 35 a dnes na kontrole a jsem 8+6 a vse ok. Mam tam sice malou krevni srazeninu ale dostala sem utrogestan tak snad to bude v poradku

laura1972
9. bře 2017

@lbourova 35?? to bych to ještě nevzdávala, nechapu, ze vás dr. takhle odrazuje. Mě je 44 a můj dr. naopak nás podporuje. Dokonce i primář z naší nemocnice když jsem mu řekla, ze to bude věkem my řekl, že neví, proč bych nemohla donosit a porodit zdravé dítě, že měl pacientku, která donosila i porodila bez problémů ve 47 letech zdravé mimčo. My ted budeme čekat jak vyjdou výsledky genetiky a imunologie a pak se uvidí, co bude dál.

gruzicka
9. bře 2017

Mi je 35 a budu rodit v 36 a dr. nerikal nic o tom ,ze jsem stara na mimi.

lbourova
9. bře 2017

@vesnicanka17 tak drzim palecky,aby vse dopadlo ok a mimco delalo radost. 🙂

vesnicanka17
9. bře 2017

@lbourova dekuju moc. Snad je to spatne za mnou a bude lip

lbourova
9. bře 2017

@laura1972 tak to mate super doktora, ten muj je spise proti. Ze nam pry dve deti musi stacit. Fakt super pristup....... Budu drzet i palce na nohach, aby se vam zadarilo.

lbourova
9. bře 2017

@vesnicanka17 urcite bude lip 🙂

lbourova
9. bře 2017

@gruzicka si zacinam myslet,ze bych mela znenit doktora.

gruzicka
9. bře 2017

@lbourava ,mi naopak dr. navrhoval treti dite,ze jsem jeste zdrava.

ester_ka
9. bře 2017

@vesnicanka17 ahoj, to Ti taky posunuli termín na dřív, že? Já dnes na kontrole dostala průkazku a dle utz je mimi o 6 dní starší, tzn. 8+3

kstablova
9. bře 2017

@lbourova to bych udělala v první řadě a hned (změna doktora)👍

leymea
9. bře 2017

@lbourova v dnesni dobe mit dite ve veku 35 let neni nic divnyho. Dulezity je jak se ty na to citis. Doktorum to muze byt vite kde. Me se libi jak @laura1972 ji doktor fandi 🙂 to je spravnej pristup 🙂 pokud jsi zdrava tak nevim co Ti rika, ze by do toho nesel. 🙂

vesnicanka17
9. bře 2017

@ester_ka taky sem byla prekvapena a prukazku jeste nemam

laura1972
9. bře 2017

@lbourova ja od svých 18 let chodila k jinému dr.pak když se mi nějaký měsíc nepodařilo otěhotnět, řekl mi, že se zatím nedá nic dělat, že musíme počkat až to nepůjde rok. Jenže vzhledem k mému věku jsem si říkala, že takhle dlouho a pak ještě kdy se nám to povede, ze nemůžeme čekat a pak mi přítel doporučil jednoho gyn., který prý je hodně dobrý a jezdí k němu plno žen ze všech možných měst i z daleka a těm co roky nemohli otěhotnět pomohl. Tak jsem to zkusila. Strašně milý, příjemný, vyslechne vás a kdybyste se ho 100x zeptala na jednu a tu samou věc, s úsměvem vám odpoví. Nikdy předtím jsem nic takového nezažila, takový přístup. Při první návštěvě mě vysetril, pozval na nabery krve na všechny možné testy a zjistil, že jsem úplně v pořádku a napsal mi akorát clostilbegyt na tvorbu vajíček duphaston. Dva měsíce nic, pak mi zvednul dávku clostilvegytu a ten samy měsíc jsem otěhotněla. Přítel chodil vždy do ordinace se mnou a vždycky nám dokázal poradit a snaží se nám pomoc. Většinou posílají na genetiku až po třetím nezdaru di té doby se to prý bere jako náhoda, ale on nám dal doporučení uz ted abysme nemuseli tak dlouho čekat a napsal nám do papíru na doporučení, že jsem měla ZT tři. Já být vámi, tak bych asi změnila dr.

laura1972
9. bře 2017

@leymea přesně tak, záleží na tom jak se na to cítí, dneska co jsem tak pročítala, tak hranice žen u nás, co těhotní a rodí po 40 stoupá 🙂 Dokonce i na genetice když nás můj dr. poslal když se nám dva měsíce po clostilbegytu nepodarilo otěhotnět a doporučil nám IUI, tak nám vyšli vstříc a konzultace s primářem byla super. Radil nám jak na to, co všechno se dá udělat aby se nám zadarilo. A ten samý měsíc se povedlo. I když to nakonec nedopadlo, ale za to už oni nemůžou, to je příroda.