Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky, me cykly v poslednich 3.mesicich - po 28.dnech, po 46.dnech a po 41.dnech. Dnes jsem 32.den, test negativni, menstruace nikde, myslite, ze je na ni jeste cas? Diky ta rady!
@jullli tak já dnes takhle.je to včerejší a dnešní. Testuji až pozdě večer, nestíhám 🙂.
Zítra jdu k Mudr, tak snad to bude v pořádku.
Jinak já dnes masakr den, strašně jsem se vytocila už rano a celý den jsem byla rozhozena a břicho bolelo. Zítra to bude týden zpoždění, tak naposledy změřím teplotu. Dal merit se mi už nechce.😎
Jo a podle krve v pondělí mi dnes doktorka z endokrinologie psala ať si k ní přijdu pro euthyrox (naposledy jsem potřebovala léky taky v těhotenství u první dcery) a taky pro Jodid. Snad to bude tentokrát o.k., dcera se narodila s vrozenou hypothyreosou. Asi po mě. I když já ji nemám vrozenou, ale léčila jsem se odmalička, tak bůh ví.
@lenejewel89 Vidím jen úplně mini ducha, zkušte za pár dní..
@lenejewel89 něco jde vidět , kolik jsi dpo?
@tornadolu ne, je na předpis
@lenejewel89 dnes uz jo 🙂
@lenejewel89 takovyho jsem mela v den vynechane ms
@lenejewel89 Něco tam vidět je, ale kolik holek už toto mělo na Mamatestu? ☹
Zkusila bych buď Clearblue digi nebo aspoň dr.Max... držím palce!
@lenka080
@alicie_k
@martjanouskova Holky zkusím zase za 2 dny a uvidíme...jestli si ze mě test dělá srandu nebo co to je, menzes zatím nikde, tak se uvidí. Děkuji za každou reakci...🙂
@lenejewel89 já nevidím nic.....
@lenejewel89 tiez nic nevidim :(
@lenejewel89 bohuzel test je uz zaschly a spise vidim rysku. Priste zkus test vyfotit mokry opravdu cca po 5 min
@lenejewel89 ahoj nechtěla jsem být hnusná,ale už to tady přestaň spamovat negativníma testama..promiň ale očividně vidis snad i ty že druhá čárka tam není a hlavně netestuj kazdy den po sobě.. treba co 3 dny nebo tak .. a je uplne normalni ze nekdy je MS 32 nekdy 38.. taky jsem to tak mívala asi budeš mit pco tak si zajdi na gyndu ať těm doktorka prohlídne a začni to řešit jinak než kazdy den testováním.. to je hrozné už.. promiň ale uz jsem ti tady musela napsat ..neda se na to dívat
@leniiid Třeba chci malinkaty kousíček nadeje vis, ty uz si svůj poklad pod srdcem nosíš, ale ja uz na nej cekam pekne dlouho, mam toho za sebou uz moc, jsem v IVF, mela jsem dva transfery a nic, takze si všímej sebe!
@kubatovapetra možná na tom druhým testu.ale fakt nevím.

@petapal ale tedka hradi pojistovna uz 4 pokusy IVF...to ti ten jeden jeste proplati..u nas minimalka stoji 19 tis a ikdyz odebiraji treba jen jeden folik vzdy narkoza...