icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sukubka
9. bře 2017

@petapal ale tedka hradi pojistovna uz 4 pokusy IVF...to ti ten jeden jeste proplati..u nas minimalka stoji 19 tis a ikdyz odebiraji treba jen jeden folik vzdy narkoza...

petapal
9. bře 2017

@sukubka tím ,že jsem si nechala dát po dvou embryjkach jsem měla nárok na 3pokusy

sussah
9. bře 2017

Ak je čiarka nižšie ako by mala byť, znamená to niečo?

jullli
9. bře 2017

@sussah vadny test

lenejewel89
9. bře 2017

Holky, me cykly v poslednich 3.mesicich - po 28.dnech, po 46.dnech a po 41.dnech. Dnes jsem 32.den, test negativni, menstruace nikde, myslite, ze je na ni jeste cas? Diky ta rady!

sussah
9. bře 2017

@jullli hej asi sa len rozpilo farbivo 😑

lucinka58
9. bře 2017

@lbourova Mě je taky 35 🙂 Nejsme nejmladší, ale ani nejstarší maminky 🙂

kstablova
9. bře 2017

@jullli tak já dnes takhle.je to včerejší a dnešní. Testuji až pozdě večer, nestíhám 🙂.
Zítra jdu k Mudr, tak snad to bude v pořádku.
Jinak já dnes masakr den, strašně jsem se vytocila už rano a celý den jsem byla rozhozena a břicho bolelo. Zítra to bude týden zpoždění, tak naposledy změřím teplotu. Dal merit se mi už nechce.😎
Jo a podle krve v pondělí mi dnes doktorka z endokrinologie psala ať si k ní přijdu pro euthyrox (naposledy jsem potřebovala léky taky v těhotenství u první dcery) a taky pro Jodid. Snad to bude tentokrát o.k., dcera se narodila s vrozenou hypothyreosou. Asi po mě. I když já ji nemám vrozenou, ale léčila jsem se odmalička, tak bůh ví.

kotito
9. bře 2017

@kstablova nadhera testiky.zitra drzim pesti

simi1510
9. bře 2017

@kstablova budu držet pěsti, ať to je vše v pořádku!

kstablova
9. bře 2017

@simi1510
@kotito děkuji ženy. Podám info 🙂

lenejewel89
10. bře 2017

Holky, tak jak dneska? Poraďte...

tornadolu
10. bře 2017

@leniiid ahojik a ten clostil se da koupit normálně v lékárně bez předpisů?

martjanouskova
10. bře 2017

@lenejewel89 Vidím jen úplně mini ducha, zkušte za pár dní..

misula29
10. bře 2017

@lenejewel89 něco jde vidět , kolik jsi dpo?
@tornadolu ne, je na předpis

lenka080
10. bře 2017

@lenejewel89 dnes uz jo 🙂

lenka080
10. bře 2017

@lenejewel89 takovyho jsem mela v den vynechane ms

alicie_k
10. bře 2017

@lenejewel89 Něco tam vidět je, ale kolik holek už toto mělo na Mamatestu? ☹
Zkusila bych buď Clearblue digi nebo aspoň dr.Max... držím palce!

lenejewel89
10. bře 2017

@lenka080
@alicie_k
@martjanouskova Holky zkusím zase za 2 dny a uvidíme...jestli si ze mě test dělá srandu nebo co to je, menzes zatím nikde, tak se uvidí. Děkuji za každou reakci...🙂

lucinka58
10. bře 2017

@lenejewel89 já nevidím nic.....

sussah
10. bře 2017

@lenejewel89 tiez nic nevidim :(

jullli
10. bře 2017

Zdravim holky, tak uz jsem konecne spokojena s testem 19dpo zitra posledni test a pak uz jen cekat na kontrolu.. Vsem tehulkam preju prijemne tehulkovani a snazilkam at se brzo podari 🙂

jullli
10. bře 2017

@lenejewel89 bohuzel test je uz zaschly a spise vidim rysku. Priste zkus test vyfotit mokry opravdu cca po 5 min

kubatovapetra
10. bře 2017

Ahojky, tak dnes 13 dpo... vidite neco? ? Jinak neni to mamatest ale těhotenský test Slunicko.

leniiid
10. bře 2017

@tornadolu ne je to na předpis doktor ti to musi napsat.. jsou to hormony nemuzes to brat jen tak.. je to svinstvo ale me pomohlo takze si nestezuju 🙂

leniiid
10. bře 2017

@lenejewel89 ahoj nechtěla jsem být hnusná,ale už to tady přestaň spamovat negativníma testama..promiň ale očividně vidis snad i ty že druhá čárka tam není a hlavně netestuj kazdy den po sobě.. treba co 3 dny nebo tak .. a je uplne normalni ze nekdy je MS 32 nekdy 38.. taky jsem to tak mívala asi budeš mit pco tak si zajdi na gyndu ať těm doktorka prohlídne a začni to řešit jinak než kazdy den testováním.. to je hrozné už.. promiň ale uz jsem ti tady musela napsat ..neda se na to dívat

laura1972
10. bře 2017

@habibi04 ahoj, tak jak testik? 🙂 už najatě čekám 🙂

lenejewel89
10. bře 2017

@leniiid Třeba chci malinkaty kousíček nadeje vis, ty uz si svůj poklad pod srdcem nosíš, ale ja uz na nej cekam pekne dlouho, mam toho za sebou uz moc, jsem v IVF, mela jsem dva transfery a nic, takze si všímej sebe!

lenka080
10. bře 2017

@kubatovapetra možná na tom druhým testu.ale fakt nevím.

lenka080
10. bře 2017

@leniiid nebuď zlá.já ji úplně chápu.taky si o tom potřebuje pokecat s někým kdo si tím taky prochází. ať sem těch testů dá třeba deset za den.podívat se a napsat je tam,není tam to je to nejmenší co pro ni můžeš udělat.mě aspoň to nic neudělá.a dneska tam fakt něco vidím.