Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenejewel89 zkus ten digi clearblue. ty peníze za to stojí.
@kubatovapetra jsi urco 13dpo? Bohuzel nevidim nic :(
@lenejewel89 dočkáš se uvidíš.já na své dvě čárky čekala 10 let. 3x jsem byla na ivf.a nic.
@andvejka ..... vyzkoušeno
@lenejewel89 Počkej takže jsi po transferu?
@alicie_k Ne nejsem po transferu...ten jsem mela před dvěma mesici a nic...
@lenejewel89 Aha protože to už by tam určitě něco vidět bylo. Tak v tom případě bych opravdu zkusila třeba za dva dny ale jiný test.
@lenejewel89 nemyslela jsem to vubec spatne.. jen sem ti tim chtela rict ze sama sebe trapis testovat kazdy den ... vim jake to je,taky se nam nepodařilo hned.. a nikdy nic neni jiste,taky se bojim ze o to prijdu ikdyz jsem momentalne tehotna..nechtela jsem te urazit nebo naštvat spis abys to nejak řešila asi mas nejakou poruchu tak ja já.. ja jsem nemela vubec ovulaci
@leniiid Uz to resim v IVF centru přes rok, takze v tomhle to není, ja jen jestli se nestal zazrak a nepodarilo se nam prirozene a kam jinam muzu testy davat a kde jinde se muzu vypsat? Jen tady ve skupince na to zalozene ne...Tak jestli te nebavi se vyjadřovat, nemusíš, nenutim te...
@lenejewel89 jen sem ti chtela rict svůj názor .. taky bych zkusila jiny test jak pisou holky... nebo ten clearblue ten ti hned ukáže tyden .. ja treba na tech tvých testech nic nevidím a prijdou mi kazdy den stejné.. jen tim trapis sama sebe kazdy den testováním.. rada sem chodím a odpovím vim jake to je!! Taky jsem si to zažila ale u tech tvých opravdu nic nejde videt ☹ a nemyslela jsem to zle 🙂
@kubatovapetra ja fakt nevim.na prvni pohled nic.na druhy pidi pidi dusik.nevim jestli neni spis vsugerovany
@kubatovapetra me to bohuzel prijde jako ryska po zaschnuti testu nemas jeste jiny tedt? A vyfotit ho za ,,cerstva'' :D
@lenejewel89 ja tam teda neco vidim. Ale kup jinej test, tuty delaj casto falesny. Jinak ja Te naprosto chapu. Klidne prispivej, jestli se to nekomu nelibi tak at se tvych prispevku nevsima. Drzim palce aby Vam to co nejdriv vyslo. 🙂 vim jak je to tezke, my se snazili pres rok a testovani pred kazdou MS bylo u me vzdy 😀 ale ja teda testovala jen jednou, pak jsem se na to vyprdla, ale stale doufala 🙂 taky se dockas 🙂 na tom testu ducha vidim, ale je to nejspis mamatest a tomu bych neverila. Doporucuji test od dr.maxe 😉
@kubatovapetra A pokud vis jiste ze jsi uz 13 dpo tak to nevidim moc dobre ☹
Tak po stredecni revizi jsem opet v nemocnici ☹ tentokrat na laparoskopii hcg nekleslo ani o kousek. S nejvetsi pravdepodobnosti slo o mimodelozni tehu. Se z toho pos......
🍀
Ahoj holky ani jsem vam nepodala vcera info.to utery jsem byla u sveho gynekologa a rekl ze plod zanika ze ma 3mm...a bez srdicka a nizka sliznice ze mam vysadit leky zr brzy dojde menzes učinila jsem tak jeste mi udelal hcg a mela jsem 12800 vcera jsem byla na clinice kde mi delali umele oplodneni doktor mi udelal ultrazvuk a mam potvrzene srdicko prcek ma 6.1 mm odpovidam 6+ 1 ale mam byt 6+4 ! Kontrola 21.3 zda je vse ok...pry to muze dopadnout jakkoli a mam pocitat se vsim ale muzu si za to sama tim lozenim k doktorum a plašenim...kazdopadne ja sem smirena s neuspechem a pokud to dopadne dobre budu jedine rada,pokud spatne vim ze me ceka revize...ale uz ted vim ze k doktorum nelezu az 21.3 do cliniky si vyslechnout ortel.
@sukubka jsem ráda že máš pozitivni zprávy 🙂 moc držím palce ať to mrnous zvládne. A dávám ti za pravdu že ten stres a zbytecne nervováni brzkou návštěvou doktora tomu nepomáhá. Nevím jak je to při umělém oplodnění, ale dřív než v 7tt opravdu nemá cenu k doktorovi chodit. To samé mi prijde zbytečně nabírání krve každý týden. Každopádně hodně štěstí ❤ bude to v pořádku ;)
Holky mooc dekuji.pak podam zase info
🙂 jste hodne
@kubatovapetra bohužel nic....
@kubatovapetra na druhém vidím dusika zkusila bych za 3dny další test😉

@kubatovapetra tak na druhé fotce vidím lehounkou čárku.. 🙂 nejlepší je fotka kdy test zastíníš rukou a vyfotíš mobilem s bleskem.. zkusíš?;)