icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
anela85
10. bře 2017

@lenejewel89 kazda tu si zaslouzi kousek nadeje tak samo ze I ty,ale sama za sebe muzu rict ze je lepsi netestovat vubec.Mam za ssebou uz 7transferu(ketu) dve biochemicky a jeden potrat nakonec to skoncilo histeroskopii mela jsem nekolik polypu a male cysty nastesti histologie je negativni.Nyni se chystam na 8ket tak vim cim si prochazis drzim ti moc palce at ti to vyjde ❤ 🍀

petapal
10. bře 2017

@sukubka ty jo to je super držte se a buď v klídku hlavne

majaaa82
10. bře 2017

@sukubka Jeeeeee, tak to ráda slyším! Ty jo, alespoň jeden šťastný konec 🙂 Budu ti držet všechny čtyři palce, aby to už bylo všechno OK. Každopádně mě docela zaráží ten rozdíl v prognózách. Děsím se toho, kolik holek podstoupilo revizi na základě chybného odhadu...

U mě nic nového, stále krvácím, ale hCG už je negativní, kleslo rychle, za čtyři dny. Krvácení už není tak silné, připomíná obyč MS, což je fakjn, protože pondělí až středa byly fakt brutální... to jsem nikdy nezažila. Mám dodržet šestinedělí, resp. počkat do řádné menstruace a pak můžem začít zase zvesela techtlit (a možná i mechtlit) 🙂

nursinka86
10. bře 2017

@sukubka no nekecej, kočko, co to máš za doktora?! Jako mě je z toho fakt zle, jak se ty revize dělají jak na běžícím páse :-/

Jinak já jsem dneska volala k dr., abych se objednala, má jak naschvál zrovna dovolenou 😀 Takže jdu AŽ 28.3., to budu podle mých propočtů 8+4. Aspoň už bude všechno pořádně vidět. Jen teda počítala jsem, že půjdu nejpozděj příští týden 😀

majaaa82
10. bře 2017

@nursinka86 Přesně, to je šílenej mazec. Já chápu, že někdy je to těhotenství čudný a doktoři se bojí mimoděložních a různých komplikací... je to logický, v dnešní době jsou vystaveni za každou chybu žalobě. Ale na druhou stranu, pokud nejsou patologický bolesti, tak proč hned doporučují revize, tomu nerozumím. U mě třeba doktorka v Thomayerce revizi dělat hned nechtěla, přestože jsem věděla, že tam není šance na prosperující těhotenství. Ale říkala, že si tělo většinou poradí samo a že revize je větší zátěž než SP. Vzala si mě přímo do péče, protože se bála, že kdybych šla v ambulanci pak k někomu jinému, že by mě na revizi hnal. Jsem za to ráda... Ale je fakt, že ta doktorka je v mém věku, možná se blýská na lepší časy.

kstablova
10. bře 2017

Ahoj tak dnes na UTZ nebylo jste nic moc vidět, ale potvrdila, že je v děloze. Nárůst hcg slušný 1.3. 37 6.3. 475 a dnes 19.3. 2778😎

majaaa82
10. bře 2017

@kstablova bezva... 🙂 Gratulace a taky držím palce, aby bylo vše OK.

jullli
10. bře 2017

@kstablova juu a kolik jsi podle utz? Super Super gratulace

kstablova
10. bře 2017

Des je. 10.3.samozrejme ne 19. 😂

kstablova
10. bře 2017

Se dle utz nedalo určit. Ani se o to nepokoušela. Za 14 dni budu vědět víc.

jullli
10. bře 2017

@kstablova za 14dnu bude urco i srdicko 🙂

simi1510
10. bře 2017

@kstablova tak aspoň že zatím víš, že je správně v děloze 🙂 Držím moc palce i dále 🙂

kstablova
10. bře 2017

@jullli to nevím, mudra říkala, že srdíčko za tři týdny, ale že prý jak se na mě tak dívá, tak že bych další kontrolu až za tři týdny nevydržela a tak prý mám přijít za 14 dní, když jsme příští týden na horách 😀 😀 😀
Jinak jak mě doktorka viděla ve dveřích, tak na mě zmateně kouká a prý "vždyť jste tu byla před měsícem a to jsme kontrolovaly, jestli se cysta ztratila. Snad nemáte problémy?" a já ne, problémy, ale pozitivní test 😀. Tak se hned ptala na dojem, jak to vypadá, protože tehdy jsem k ní přišla už s tím, že jsem věděla, že to není v pořádku.... tak jsem jí řekla, že myslím, že se to vyvíjí o 100% líp než minule 🙂. měla radost 🙂.
To HCG mě uklidnilo hodně. I když to samozřejmě není záruka.

Děkuji Vám, holky.

sukubka
10. bře 2017

@petapal
@majaaa82
@nursinka86

Holky jsem rada ze nasel.srdicko ale na druhou stranu mi rekl ze ted je to dobty co na UZV vidi ale ze na dalsi kontrole to byt ok nemusi...proste uz jsem to obrecela,jsem.strasne rada ze mame nejakou sanci ale do 21.3 budu radeji pri zemi nez byt pak zase desne zklamana....ale nechodim ted k zadnym.lekarum.nikam proste se uvidi a co se ma stat se stane...proste to neovlivnim...kazdopadne mimis pry byl o 4 dny mensi...mela sem.byt 6+4 a vychazelo to podle uzv 6+1 meril.6.1mm tak uvidime priste.😊ale.moooc dekuji kocky...

@kstablova kraaasny hcg gratuluji.😊😘

kstablova
10. bře 2017

@sukubka Tobě budu moc držet palce a pevně věřím, že to bude dobré.

leymea
10. bře 2017

@sukubka jen strasi 🙂 bohuzel u kazdyho to muze na dalsi kontrole byt spatny. Mysli pozitivne 😉

sukubka
10. bře 2017

@leymea dekuji...i to HCg v 5+4 JSEm asi nemela extra nic moc 12800.uz to ale stejne neovlivnim.a moooc dekuji
@kstablova jsi zlaticko mooc dekujii.😘

petapal
10. bře 2017

Já to dnes měla dostat bolesti ppdbrisku a v zádech stále a odpoledne jsem utřela miniaturní hnědý takže opožděná MS a asi jen kdy propukne možná zítra

misula29
11. bře 2017

@sukubka tak to je zajímavý obrat 🙂 Držím pěsti🙂 A co ti řekli k tomu hcg?že je too málo?

lenejewel89
11. bře 2017

Holky, kdyz bych teoreticky byla 13dni po styku, myslite, ze tam je dusik? V pondeli udelam digi, at vim jiste...

hnup
11. bře 2017

@lenejewel89
Ani dusik ani jiny prvek. Jen negativni tehotensky test.

karin1712
11. bře 2017

@lenejewel89 něco málo tam asi vidím. Držím pěsti.

jullli
11. bře 2017

@lenejewel89 negativni, a jinak opravdu testy fot po udelani to znamena max 5min a vyfot tohle uz je zaschly test na kterem bohuzel nic neni..

jullli
11. bře 2017

@karin1712 muzu se zeptat kde neco vidis na testu od
@lenejewel89 ? Diky 🙂

sussah
11. bře 2017

@lenejewel89 nič žiaľ nevidím

adusku
11. bře 2017

@lenejewel89
Opět nic.... strašně se tímhle ničíš a nedivím se, že tvé tělo stávkuje jak se zpožděním tak i s otěhotněním.
To co investuješ do testů, kdyby sis zašla na krev, máš jistotu a nemusíš se takhle trýznit 😐

Nedbáš na naše rady, na ti co ti tělo naznačuje a to není dobrý.

Vždyť máš doma malý dítko, to potřebuje maminku v klidu.... některé z nás čekáme x let a to teprve na první...

Memyslim to zle, i nám je to líto, ale vzchop se, vždyť i tvůj chlap už musí být vyčerpaný.

vesnicanka17
11. bře 2017

@lenejewel89 nic a proc netestujes az po zpozdeni ?

sukubka
11. bře 2017

@misula29 ahoj no k tomu hcg mi nic nerekli ale kdyz mi ze zacatku krasne rostlo dvojnasobek ob den jednou 420 a za dva dny 1240 a kdyz mi delali hcg ted po 8 dnech hcg 12800 urcite to neni dvojnasobek ani nahodou...ale rikam uz to neresim...nevim zda se to musi zdvojnasobovat porad..

tornadolu
11. bře 2017

@lenejewel89 nic nevidím kolik dní mas zpoždění?

jullli
11. bře 2017

Tak se s vami jdu podelit o muj posledni test dnes 20dpo uz dal testovat nebudu :D. Je to tam, je..