icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
karin1712
11. bře 2017

@jullli když jsem si testik přiblížila tak se mi zdálo že něco málo tam je. Ale vůbec nesleduji kolik je slečna DPO tak to může být třeba jen ryska.

jullli
11. bře 2017

@karin1712 mam pocit ze psala nejak 13? Ted si nejsem jista 🙂

flamarion
11. bře 2017

@lenejewel89 Negativní. A propos - ani "dušík" rozhodně neznamená pozitivní tes. Mrkni na jullli, jak vypadá pozitivní test. :D

nursinka86
11. bře 2017

@sukubka podle této tabulky http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator máš růst hcg ukázkový - v mezích "normal" 😉 První hcg jsem zadala 420, pod to 12800, rozdíl 192 hodin a první hodnotu 14 DPO. Podle grafu je to dokonce víc než průměr 😉
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator

aleenka1234
11. bře 2017

@lenejewel89 těhotná nejsi. Je mi to lito, ze pořád testujes. Nemuc se zbytečně. Já jsem otehotnela a ani jsme nic neplanovali ;) to musí mít šílený dopad na tvou psychicku. Já takhle furt testovat, jsem už asi v bohnicích a má rodina taky ;)

monnci
11. bře 2017

Ahoj holky. Náhodou jsem zabrousila na tuto diskuzi, i když mě už se netýká. Jen mám potřebu něco napsat. Na své první a vytoužené dítě jsem čekala víc jak devět let. Za tu dobu jsem testovala dohromady asi šestkrát. Po každé jsem ale věděla, že je to zbytečné. Snad jen jednou po umělém oplodnění jsem si svými pocity nebyla jistá. Mé tělo bylo totiž příliš zblblé tím vším, co muselo podstoupit. Z toho vyplývá, že když své tělo vnímáme a jsme v klidu, přesně poznáme, že přišel ten čas...že jsme těhotné. Bohužel mě se otěhotnět nepodařilo. Ale zrovna probíhá adopční řízení a my budeme mít úžasného chlapečka. A víte co? K tomu, aby se v nás ženských probudily mateřské city, nepotřebujeme porod. Příroda to má prostě dobře ošéfované. Hezký den. 😍

adusku
11. bře 2017

@monnci
Krásně napsané ☺😍
Přeji jen a jen pohodu 🙂

monnci
11. bře 2017

@adusku Děkuju. Tu mám momentálně největší za celý život. I když je to docela fofr. Kdybych byla těhotná, mám na přípravu cca 8 měsíců. Při adopci se to počítá na týdny. 🙂 Ale je to krásné.

jullli
11. bře 2017

@monnci krasne napsane ,gratuluji k adopci to je celkem fofr ne? Myslela jsem ze se ceka hodne dlouho

adusku
11. bře 2017

@monnci
Tak to je opravdu fofr ☺
Věřím, že to zvládnete levou zadní ☺
A že nezůstanete jen u jednoho štěstícka ☺

sukubka
11. bře 2017

@nursinka86 jsi zlaticko koukam do kalendare a byla jsem z odstupem 10 dni byla dem v sobotu a pak za 10 dni v utery...takze tam mam zadat 1240 sobotni hodnotu a dat odstup 240h a 12800 hodnotu ju

aptacek
11. bře 2017

@lenejewel89 zkus ten digitální a uvidíš 🙂 držím palce! A některý ty negativní nenávistný komenty neřeš 😀 kdy máš mít MS? Nějak jsem to celé nesledovala, tak nevím.

monnci
11. bře 2017

@jullli @adusku Holky, na adopci se čeká. My podávali žádost v lednu 2016. Prošli jsme všemi testy, školeními atd. a v srpnu 2016 nás zařadili do evidence. No a v únoru 2017 mi volali, že jsme byli vybráni pro čtyřměsíčního chlapečka. Od oznámení o dítěti do předání mám cca 6 týdnů na pořízení výbavičky a předání pozice v práci. 🙂 Mějte se moc fajn.

misula29
11. bře 2017

@aptacek to nejsou nenávistný komenty,ale paní tady dává skoro už týden negativní testy tak už to holky nebaví. Spíš se paní zbytečně užírá a to že jí někdo napíše ,že možná něco vidí je podle mého spíš soucit což si myslím,že v tomto případě není na místě

aptacek
11. bře 2017

@misula29 je to její věc 🙂 mě tu taky x komentářů nebaví, prostě je přejdu a neřeším 😀 já tam třeba ducha viděla. Ale na fotce může být vidět cokoliv.

flamarion
11. bře 2017

@aptacek Ja si take myslim, ze u pani bude problem jinde a komentare nepokladam za nenavistne, spis se holky snazi pomoci. Falesne chlacholeni o dusicich v tomto pripade pomoc opravdu neni...

klarka0902
11. bře 2017

@lenejewel89 holky mají pravdu. Opravdu tam nic není... nikdo to nemyslí špatně jen se vážně nicis. Myslím,ze každá z nás co jsme tady ať už těhotné nebo snažilky si tímhle prošly,ale nedávali neustále takové fotky. Já té chápu kdybych ti měla vyfotit i všechny moje testy ať už pozitivní nebo vypadaly stejně jako tvůj tak jich je taky mraky. Ale ty těhotná nejsi. Prosím nevsugerovavej si něco co není pravda. Já rozumím jak to je strašně na psychiku. Moc dobře ti rozumím já oplakala tolik testu. Pak najednou byl pozitivní. Ale musíš si taky uvědomit i to,ze tady jsou Děvčata,které řeší daleko závažnější problémy. Neber to vůbec ve špatném dojdi si na krev nebo na vyvolavacku a nespekuluj nemá to smysl. Samozřejmě přeji ať se co nejdříve povede

sukubka
11. bře 2017

@klarka0902 pekne napsane...jsem stejneho nazoru...❤

lenka080
11. bře 2017

@lenejewel89 ☹ ted uz nic nevidim.je to negativni.moc me to mrzi.

leymea
11. bře 2017

@misula29 proc bych rikala, ze vidim ducha jen ze soucitu? Co bych z toho mela? Predtim jsem tam ducha videla, ale taky jsem psala, ze mamatest dela casto falesny duchy. Prej ze soucitu.

leniiid
12. bře 2017

@leymea promiň ale nechapu jak tam muzes neco videt.. test je zaschlý a jasně negativní slečna nebo paní se jen zbytečně užírá kdyby si radši zašla na krev a pak kdyztak na vyvolávacku a zkusí dalsi mesic snažení kdy to treba vyjde.. takhle se jen trápí

1352015
12. bře 2017

Ahoj dámy. Před čtrnácti dny jsem užila pilulku po Nulsora. Ms došla jak měla. Dnes jsem si dělala test má s ním někdo zkušenosti? Co myslíte?

flamarion
12. bře 2017

@1352015 Na papírkovém nic nevidím a u toho krevního mi přijde, že jsi na vzorek použila možná moc krevního vzorku...

1352015
12. bře 2017

@flamarion napustila jsem jak měla. Po deseti minutách se to vpilo i do testovací zóny T. Ale tu druhou tam vidím.

flamarion
12. bře 2017

@1352015 Ano, u toho krevního testu také vidím druhou čárku...Ten krevní test je citlivější než jakýkoli papírkový test a zjistí i velmi rané fáze těhotenství...Tušíš, kolik dní máš od ovulace? Protože papírkový test těhotenství obvykle dřív než 14 dní po ovulaci nezjistí, krevní ano...

absintka19
12. bře 2017

@1352015 krevni vypada positive.

1352015
12. bře 2017

To já nevim. Měla jsem teď problémy s cyklem. Nemůže ta pilulka ovlivnit ?

lenka080
12. bře 2017

@1352015 ty jo.ten krevni jsem v zivote nevidela. Ale carky jsou tam dve.a myslim ze i na druhym vidim ducha.

1352015
12. bře 2017

@lenka080 a včera jsem si dělala clearblue Digital a mínus.

flamarion
12. bře 2017

@1352015 Pořád si myslím, že ten krevní test je asi pro detekci těhotenství necitlivější, ale pokud vyšel digitál negativně, nezneklidňovala bych se... Za 14 dní od nechráněného styku by ti i klasický test něco ukázat měl a já na něm opravdu při nejlepší vůli nevidím nic, co by naznačovalo těhotenství. Nějaké duchy neber moc vážně, při vší úctě, holky na diskusních fórech o mateřství už jsou krapet zblblé a hrají na dušíkování (což je sice dočasná útěcha pro úrputné "snažilky", ale jinak je to nesmysl). Zkus opakovat test za 2 až 3 dny a uvidíš...