Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klarka21792 je tam 🙂 přeji at´sílí 😉
@klarka21792 Řekla bych, že ano.. Kdy měla být MS?
Já dělala testy až z odpolední moči, z ranní byly slaboučké a z odpolední silnější... A to jsem pila hodně 🙂
je to tam =)
26.
@klarka21792 Dnešní vypadá moc hezky a já přeji, aby vše dobře dopadlo 🙂
Děkuji moc 🙂
tak holky nic s toho není ☹ MS teď dorazila,tak snad nám to výjde příští ovulku 😉
Holky, mate testy z Dr.Maxe? Vubec mi nesili, ba naopak uz mi neukazuji nic. Vcera se mi jeden uplne rozpadl. A testy Benu mi ukazuji // a i sili (i kdyz nevim, jestli ne malo) :( Ale ty z Maxe byvaly vzdy nejspolehlivejsi
@klarka21792 gratuluji 🙂
@luckamb Mám Dr. Maxe a nemám problém. Nenecháváš to dlouho namočené? 🙂
@junkka Ve středu jdu k paní doktorce. 🙂
@g_m tak ja vubec nevim. Mela jsem to dostat min tyden pa -ne. Porad nic. Max negat, Benu pomalilinku sili. Mota se mi hlava, vubec nevim
@klarka21792
Každý test je jiný z ohledu na výrobce.
Určitě to vyjde. 🙂
@klarka21792 No krááásná práce, sílí parádně...Vítej maminko 🙂
Jsou to Benu citl. 25. Na te prvni fotce neni ten posledni test poradne zaschlej. Tak co myslite?
@luckamb Benu testy jsou pozitivní 🙂
@klarka21792 a myelis ze sili? Me prijd ze ne
Jeste koukam, ze jsem na te druhe fotce ty testy prohodila. Ten co je veprostred ma byt na konci. Asi uz mi hrabe 😀 Sorry za takovy vylevy, ale potrebuju to nekomu ukazat, rict,napsat 😀

@klarka21792 já si myslím, že test očividně sílí 🙂