Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikavitezslav ahoj ja taky testuji ovu a davam foto na dvou prvnich je prostredni pozitivni a na treti je druhy od vrchu pozitivni nejlepsi je pockat pet az deset minut a mezi tim poznas vysledek vubec necekej az uplne zaschne 😉 jen moje rada
@monikavitezslav a bt meris? Nejake leky beres? Pockala bych cca di toho 18dc a pokud by precejen ovu byla sla bych k dr poradit se na prodlouzeni lf aby nebyla po ovu tak kratka..
@monikavitezslav jeste mas na ovu cas 😉 ja ji mela 17DC pri cyklu 27 dni. 😉 kdyz byla napr. 15DC tak jsem cyklus mela 25 dni 😉 a otehotnela jsem 🙂 nesmi byt lutealni faze kratsi jak 10 dni. A doktori Ti normalne rekli, ze otehotnet pujde? 🙂 asi co si pamatuju tak posledni tehotenstvi nepopadlo zrovna nejlip ze?
@leymea pamatu ještě správně. Měla jsem plod v jízve po císaři. Mám poslední test a dva dny teď neuvidím manžela takže buď a nebo.
K doktorovi se obednam ve středu a uvidíme co se dá dělat.
Holky tak jsem to dostala ,ale bolí mne. furt podbrisek až do zad vždy to přešlo menstruaci,ale skoro to pálí v krizi a stále bolí nemáte někdo zkušenost
@monikavitezslav ahoj jelikoz mi chodi upozornění tak jsem si precetla tvuj příspěvek.ja mam cyklus treba 26-27dni a ovulku az 17-18den.je to hraniční ale i tak se mi podařilo dvakrát otěhotnět.podruhe hned na poprvé přesně 18DC a 27DC uz byl duch na testu den na to uz viditelná čárka.ovulka klidně muze přijít a klidně může mít vajicko čas se ještě zahnizdit.nebo k DR pry neco je na prodloužení te fáze od ovu.testy jsem nedělala ani nemerila u prvního syna potrznena ovulka az 17DC ted jsem se zaměřila az takhle dyl a 18DC bolest na vaječníku a hned jsme na to skočili. A je to tam.
@katuskad1 Ano, vidím. 🙂
@katuskad1 presne takoveho ducha jsem mela 3 dny pred MS, je to první fotka na straně 920 😉 U dr. jsem ještě nebyla, ale za pár dní jsem měla pořádné tlustice 🙂)
Děkuji holky. Snad bude silit👶
@denisa3101 no neco vidim a ovu test je rozhodne pozitivni ale prijde mi to divne na 6-7 dpo kdyby 10tak jo ale to mi prijde brzo .tak drzim palce
@monikavitezslav drzim palce aby se co nejdriv zadarilo 🙂
@jullli nevím kdy byla přesně ovu pak testy slably takže nechápu jak teď může být ovu test takový :/
@nursinka86 a kdy se chystas k mudr? A kolik dpo jsi?☺👶
@denisa3101 podle me nejsilnejsi je 15dc tudoz by jsi mohla byt 8dpo jak dlouhe mas cykly kolik dni? Jinak pozitivni ovu test muze znacit tehu
No těch 28-29 dní výjimečně 30 ale to fakt třeba jednou za půl roku jinak pravidelně na den mi chodí

@monikavitezslav Luteální (od ovu do menstruace) fáze může být u každé holky různě dlouhá, nepropadej panice. I když není optimální, aby byla moc krátká, ale vzhledem k tomu, že už jsi, počítám, se stejnými cykly počala dvakrát, neviděla bych to jako zásadní zásek. Testuj dál. 🙂