Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@michaelak30 krásná čárka 🙂 tady není pochyb, držím palce 🙂
@laura1972 dekuju ti 🙂 holky jestli se zadarilo tak ja mam takovou radost 🙂
@blackverry tomuhle už se duch říkat nedá 🙂 žádné lovení, ale hezky viditelná čárka 🙂
@michaelak30 Ja mela podobnej testik 7 den po ET (mam mimco po IVF), takze pokud bude silit, je to tam 🙂
Holky jste zlaty, dekuju moc. Snad carka bude silit
@sukubka tak jsem to nevydržela a sla si ho koupit ted z práce máme lékárnu za rohem a nic je to čistý
@zuuzzkkaaa je mi to moc lito..vim ze te to moc neuklidni ale musis vse vzit s te lepsi stranky...ja nikdy nemela moznost otehotnet normalne vzdy jen po IVF a to kdyz jsem.videla bily test jsem vzdy vedela co me ceka...neboj brzy se zadari...
@kikin1 negativní test.
@sukubka a ivf jde i přes pojišťovnu nebo si vše musíš hradit sama
@zuuzzkkaaa prez pojistovnu ale vzdy jsrm 20 tisic doplacela....nejmin
@kikin1 jinak jsem koukala, ze ti psala ta, co tady před dvěma dny dělala rozbroje, jak se sem chodí bavit nad tím jak sem dáváme testy a lovime tu duchy. Holky i já tam něco vidí, tak zkus ten clearblue a budeš mít jistotu 🙂 Nejlepší je, na takové ani nereagovat. Tobě držím palce ať to vyjde a dej pak vědět 🙂 🍀
@laura1972 ani bych neřekla rozbroje, jen jsem upřímná, kdyz na testu nic neni, tak to nekdy písnu, pozitivni test s radostí liknu 🙂 Test je buď negativní a nebo pozitivní.
Holky tak já jeden den MS slabou na gynde mi bral krev na hcg ,která bude až ve čtvrtek jen. na vyloučení mimodelozniho.Jak jsem psala myslí si,že mám spíš zánět dělohy beru antibiotika na to.Jen mně zaráží ta krátká MS achjo nemáte někdo zkušenost.Test byl negativní v pondělí

@blackverry dekuju moc, jsi hodna 😊 pritel ma dneska narozeniny tak to bude krasne prekvapeni. Jdu tedy dneska i na gyndu ale jen na normalni prohlidku.