Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@anela85 ahoj, jupí, rovný měsíc po revizi menstruace. Dnes jdu k doktorce na sono, co děloha...držte mi palce holky :o)
@anela85 fakt - je, to bych ještě do svatby mohla být těhotná - mám ušité těhu šaty :o(
@lbourova držím palce - do třetice to vyjde...uvidíš....
@lbourova Lauro, já jsem ročník 73 - jasně, že do toho jdu znova, o tom žádná - mě doktor řekl, že jsme na revizi byly 3 (18,22 a já) a já z nich jediná neberu léky a měla jsem nejlepšíkrev i internu - tělo je takové, na kolik se cítíš a já to dám, nevzdám se - po úmrtí manžela jsem začla nový život se super člověkem a on si miminko zaslouží. A to mám za sebou dva císaře a rupturu dělohy - ženská se nevzdává!
@laura1972 - ahoj, my stále nemáme genetiku, prý jin neroste vzorek - setkaly jste se s tím někdo? už měl být 14. dní hotový :o(
@monikadeny ahoj, jsem stejný ročník a taky stále doufám. Zdravá, bez medikace , tři větší děti. Jen nám prostě nějak nejde otěhotnět - na rozdíl od minulosti, kdy to šlo naopak až moc dobře 😉. Držím moc palce
@monikadeny nám řekli, že doba čekání na výsledky trvá 14- 3 týdny. Nám to tedy rostlo,výsledky jsme měli cca skoro za tři tydny po revizi.
@marki00 tak ja to znam moc dobře 🙂 testovala jsem taky denně 😀 a aby toho nebylo málo i třeba 2x za den, ale od jiné značky abych viděla, zda je čárka stejná nebo jiná 😀 Přítel je to samé, takže dva testovací blázni no 😀 Uvidíš, že to bude v pohodě. Krásně ti čárky sílí, držím palce a těším se na další testíky 🙂
@peta73 takže ted naposledy nic? 😔 já už to viděla nadějně. Ted už se musí zadařit neboj 🙂 budu na tebe myslet. 🙂 mě ted končí první porevizni MS, přišla až 6. týden a něco po revizi, tak jsem zvědavá, co bude dál. Cca za 3.týdny už by měli být výsledky z genetiky, co jsme podstoupili s přítelem, tak jsem zvědavá.
Ahoj holky,tak to vypada (nebo teda doufam) ze i nam se po 2letech snazeni zadarilo.Vrchni test z dnesniho rana (19DPO) a spodni 17DPO.Myslite si ze se carka zesiluje?Kdyz jsem si udelala ten spodni test pred 2dny,tak jsem byla na krvi a Dr.rekl ze bud ranne tehu nebo jeste hormony z injekce (Ovitrelle),ale to se mi nezda.Co vy na to?
@peta73 tak držím palec. Já mám dnes radost, jsem 5 měsíců po revizi, již po menstruaci a dnes jsem dostala zelenou na mimi - prý krásně zhojená, čistá děloha s krásnou výstelkou :o) - holky, tak snad už se nám to podaří a nepřijdeme o to zase ve 12. týdnu. Je jaro, vše pučí a raší....držím Peto palečky, zkusím ti něco poradit do osobní pošty ju...
@monikadeny myslis karyotyp jo? Mne taky nevyrostl, musela jsem na odber znovu 😊

@marki00 taky vidím,že sílí tak držím pěsti