icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
15. bře 2017

@laura1972
Já mám už 6. týden a genetika není.

monikadeny
15. bře 2017

@lenusaak - nn, miminko bylo na konci 3. měsíce a na histologii poslali jen váček a celý plod na genetiku a pitvu. Právě ta genetika není, pokoušejí se plod naočkovat, aby narostla tkán a tu otestovat na genetické vady. pOKUD BY TO BYLO ČISTÉ, BYLA TO NÁHODA A JE TO FAJN, ALE POKUD NE...NEVÍM...

monikadeny
15. bře 2017

@katuskad1 JAK DLOUHO SE SNAŽÍŠ O MIMI?

monikadeny
15. bře 2017

leni, já jiný odběr mít nemohu, ale prý kousek plodu nechali na pozdější potřebu testu. Maličký už na konci 3. měsíce prý bylo dost velký. Prý cca o 4 dny později a už by mě nechali rodit, už by nešlo revizí vyčistit.....holky, kde jaká na dálnici má mimi hned a nechce ho a nám, co toužíme po prckovi se nedaří co 😢

kkac83
15. bře 2017

@monikadeny jj, je to smutné.. ale zase bude líp, musí ! A tentokrát už to bude mít dobrý konec 🙂 🙏 mi dnes skončila druhá porevizní MS, tak se do toho zase pustíme 😀

lenusaak
15. bře 2017

@monikadeny jejku ahaa😐 To me moc mrzí 😞 Kez by se ta genetika udelala a vy tak vedeli vic, snad to byla jenom náhoda. A u vas partneru je genetika delana?

petapal
15. bře 2017

@simi1510 zítra po 11h mám volat na výsledky hcg.Nabiral mi to v pondělí nevím proč se to dovím až zítra.Prdim na test nevěřím že to vyšlo už jsem blbec testovala předtím a spotřebovala dost testu.Uvidím co mi řekne ten čtvrtek ještě teda

laura1972
15. bře 2017

@monikadeny tak to je docela dost dlouho tedy? A oni zavolají tobě sami nebo musíš volat ty?

katuskad1
15. bře 2017

@monikadeny @laura1972 snažíme se uz rok a v září jsem byla na laparoskopii kvůli mimodeloznim. Snad to ted vyjde,verim jelikož test je pozitivní pred MS,snad bude sílit a půjde vse jak ma👶

laura1972
15. bře 2017

@katuskad1 jj, vím. Byli jsme tak nějak na stejno, ja byla taky v září, pro ZT. Nám se to sice pak třetí měsíc po revizi povedlo znovu, ale jak víš, opět to dopadlo ted špatně. Ted se čeká na genetiku. Jedna už ted vyšla z embryjka, ale hodně špatná. U tebe po takovém dlouhém čekání už by to konečně mohlo vyjít 🙂 moc ti držím palce 🙂

monikadeny
15. bře 2017

@lenusaak zatím není, prý nebyl důvod. ale volali před chvílí, že máme testy a bát se nemusím, tak snad oki.

michaelak30
15. bře 2017

Ahoj holky, tento test jsem si dělala teď večer (vím, že by se to moc nemělo, že ráno je to nejsilnejsi), ale přítel mě premluvil. A carecka je silnější než včera 🙂 mám hroznou radost 🙂

laura1972
15. bře 2017

@michaelak30 tak na to, že to je dělané večer, tak je to krásná čárka 🙂 gratuluji a přeji ať čárka sílí 🙂

michaelak30
15. bře 2017

@laura1972 taky jsem čučela, vůbec jsem to nečekala, že by mohla být takhle silná 🙂 děkuji ti moc. Jsi hodná

laura1972
15. bře 2017

@michaelak30 není za co 🙂 a kolik jsi DPO? nebo kdy cekas ms?

michaelak30
15. bře 2017

@laura1972 MS čekám v sobotu, bojím se aby nepřišla ☹ a DPO jsem 16.den

dee12
15. bře 2017

@michaelak30 noo tak ta je krásná 🙂 jinak to vůbec nevadí, já jsem měla večer vždycky silnější čárky než ráno 🙂

michaelak30
16. bře 2017

@dee12 a bylo vše v pořádku? Mám pořád strach, jak tomu nemůžu uvěřit 🙂 budu testovat zase zítra nebo v sobotu ráno tak jsem zvědavá 🙂

dee12
16. bře 2017

@michaelak30 zatím čekám až se mi doktor vrátí z dovolené, abych mu zavolala, ale myslím, že to bude v pohodě 🙂 čárka krásně sílila a teď už je mám krásně silný i po ránu 🙂 ale však zkus a uvidíš, jestli ráno nebude silnější 🙂

michaelak30
16. bře 2017

@dee12 a ty už kolik dní meskas MS? Já jsem totiž ještě 2 dny před MS a hrozně se bojím, že to dostanu. Pokud ne, tak budu taky volat příští týden doktorce 🙂

bigbig
16. bře 2017

@michaelak30 Ty máš vždy luteální fázi takhle dlouhou? Jestli jsi včera byla 16DPO a MS čekáš až v sobotu, to by byla LF 19dní, to je dost dlouhý, obvykle bývá 14dní. Nemohlo se stát že jsi ovulovala dřív než obvykle, takže už vlastně meškáš?

bigbig
16. bře 2017

@michaelak30 Odpovídala by tomu i intenzita 2.čárky. Je dost silná.

dee12
16. bře 2017

@michaelak30 ja si prave nejsem jista jestli meškám nebo ne. Obvykle mívám cyklus 33 dní. Takze bych to podle toho měla dostat zítra, ale test se mi pozitivní ukázal už minulé úterý a to mi příjde divné, že by ukázal tak dlouho před MS. Pravděpodobně byla ovulka někdy dřív. 🙂

michaelak30
16. bře 2017

@bigbig
Máš asi pravdu.. protože podle výpočtu jsem měla mít ovulaci 27.2. A normální cyklua mám 28 dní.
@dee12 tak to máme asi stejne 🙂 taky si právě nejsem jistá.

monikadeny
16. bře 2017

@michaelak30 gratulace

monikadeny
16. bře 2017

holky, já se na ty své čárky taky těším, ani nevíte jak, vlastně kecám, vy jediné víte :o)

michaelak30
16. bře 2017

@monikadeny dekuji 🙂

dee12
16. bře 2017

@michaelak30 vis jak, nejjistejsi je nazor doktora 🙂 ale myslim, ze ti muzu gratulovat 🙂

eliotka1
16. bře 2017

@michaelak30 Ja mela paradoxne silnejsi carky vecer, nez rano 😀 A tobe moc gratuluji!

michaelak30
16. bře 2017

@dee12 dekuju moc 🙂 tobě také gratuluji. Ale to víš, že se pořád bojím.. nejradši bych už šla k doktorovi
@eliotka1
Dekuju moc 🙂 tak snad bude vše v pořádku 🙂