Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@michaelak30 Neni zac 😉 Preji, at je vse v poradku a ver tomu, ze ten strach uz bude porad. Cele tehotenstvi pred kazdym vysetrenim, potom strach o miminko 🙂 Je to normalni a chce to proste verit, ze vsechno bude v naprostem poradku!
@eliotka1 Vážně moc děkuju 🙂 Jsi hodná. Věřím, že se budu teď pořád bát, ale věřím tomu, že bude vše v pořádku 🙂
@michaelak30 děkuji 🙂 a naprosto chapu tu nedockavost s doktorem. 😀
@marki00 krasně sílí, to uz by MS nemusela přijít... 🙂
Ahojky holky tak už netestuju ale dneska šílený bolesti spodku a ms má přijít až 24. Tohle je fakt divný a nepříjemný.
@monikavitezslav mě má přijít 20.3 a od včera taky divná bolest spodku jak na ms :/
@katuskad1 jasně pozitivní test
Ahoj holky 😊 chci se zeptat... máte nějáká z Vás zkušenost s přípravkem na podpou početí Fertility blend pro ženy? díky z odpověd
@katuskad1
není to brzy, já šla týden po menstruaci a už bylo srdíčko....
@monikavitezslav
aby jsi neměla nějaký zánět....
@zuzanaav ahoj. Za mesic co jsem brala Fertility Blend jsem našla // takze za mě super. Plus jsem ho brala jeste do 12 týdne. A zatim se mimo drží 🙂 i manžel baštil. A po revizi se nám podařilo otehotnet na první pokus 🙂
@arielka222
byla jsi po revizi a hned těhu, za jak dlouho? Ted jsem po revizi dostala zelenou....tak mi písni pls
@arielka222
v kolikátem už jsi?
@monikadeny ano po revizi jsme počkali dvě ms a třetí nedošla. Povedlo se hned 🙂 Teď jsem ve 12 týdnu. Bohuzel jsem teď chytla nějaký zánět tak doufam ze se miminku nic nestane..
@arielka222 opatrujte se a at jste oba v poradku! Copak mas pripadne za zanet?
@simi1510 děkuji Simonko. Miminko je teda zatím v pořádku a má přes 4cm. No byla jsem na pohotovosti fakt s ošklivým výtokem (zlutozeleny) a dr řekla ze to je fakt hodně a ze atb mi ještě dat nemůže, že by mohly miminku ublížit. Tak mam nejake čípky, ktere můžu v tehu a v utery jdu na kontrolu a necham si udelat kultivaci na bakterie. Ale mam strach, aby se to nedostalo přes cipek k mimcu. To mám beztak z toho utrogestanu, začalo mi to po něm :( a jak se ti daří?
@arielka222 Ach joooo ☹ tak drzim moc moc palce, at to mimi neublizi a hlavne, at se toho zbavis!!!
Ja? Nejhoršího jsem se zbavila, stale ale rýma trochu je, k tomu začínám mit na neco alergii pri otevreni okna, takze bezva ☹
Ale dneska si jdeme pro kocici mimi, tak snad bude veseleji 🙂 jeste se pak odpo musim skočit pro doklady, at trochu zase pracuji 😂
@arielka222 ahoj proc ti napsala utrog. ? Ja ho ted beru taky na maly hematom

Carka sili, hura🙂 snad uz zitra nedorazi ms. Vyrobci testu maji zne:D