icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petapal
14. bře 2017

@marki00 taky vidím,že sílí tak držím pěsti

simi1510
14. bře 2017

@petapal a co zkusit test teď?

monikadeny
15. bře 2017

@anela85 ahoj, jupí, rovný měsíc po revizi menstruace. Dnes jdu k doktorce na sono, co děloha...držte mi palce holky :o)

monikadeny
15. bře 2017

@anela85 fakt - je, to bych ještě do svatby mohla být těhotná - mám ušité těhu šaty :o(

monikadeny
15. bře 2017

@lbourova držím palce - do třetice to vyjde...uvidíš....

monikadeny
15. bře 2017

@lbourova Lauro, já jsem ročník 73 - jasně, že do toho jdu znova, o tom žádná - mě doktor řekl, že jsme na revizi byly 3 (18,22 a já) a já z nich jediná neberu léky a měla jsem nejlepšíkrev i internu - tělo je takové, na kolik se cítíš a já to dám, nevzdám se - po úmrtí manžela jsem začla nový život se super člověkem a on si miminko zaslouží. A to mám za sebou dva císaře a rupturu dělohy - ženská se nevzdává!

monikadeny
15. bře 2017

@laura1972 - ahoj, my stále nemáme genetiku, prý jin neroste vzorek - setkaly jste se s tím někdo? už měl být 14. dní hotový :o(

peta73
15. bře 2017

@monikadeny ahoj, jsem stejný ročník a taky stále doufám. Zdravá, bez medikace , tři větší děti. Jen nám prostě nějak nejde otěhotnět - na rozdíl od minulosti, kdy to šlo naopak až moc dobře 😉. Držím moc palce

dee12
15. bře 2017

@marki00 rozhodně sílí... 🙂 měla jsem to stejně, začala jsem testovat minulé úterý a včera ráno už takto 🙂 Bohužel pan doktor má celý týden dovolenou, takže můžu volat až v pondělí.

sussah
15. bře 2017

@dee12 Tak to je jasne tehotenstvo 🙂 Gratulujem 😉

laura1972
15. bře 2017

@marki00 a ten druhý a třetí test je dělany kdy? Jestli den po sobě, tak to většinou bývá čárka stejná. Rozdíl je vidět obden.Já když testovala dva dny po sobě, tak ty čárky byly stejné.

laura1972
15. bře 2017

@monikadeny nám řekli, že doba čekání na výsledky trvá 14- 3 týdny. Nám to tedy rostlo,výsledky jsme měli cca skoro za tři tydny po revizi.

laura1972
15. bře 2017

@dee12 nádhera 🙂

marki00
15. bře 2017

@laura1972 ano, je to den po sobe. Dnes jsem zkousela 25 ml, posledni dnesni, predposledni vcerejsi. Je to divne. Hlavne bych to potrebovala vedet kvuli praci.

@dee12 gratuluju, u tebe je to jasne;)

laura1972
15. bře 2017

@peta73 ahojky, tak jak jste na tom ?? 🙂

laura1972
15. bře 2017

@marki00 ja bych řekla, ze od toho prvního zesílil. Zkus pozitri. Uvidíš, že bude určitě silnější 🙂 dej pak zase foto jak jsi testovala od toho prvního. Držím palce 🙂

dee12
15. bře 2017

Holky moc děkuji 😘 držím palečky všem, které se snažíte a testujete o stošet 🙂

@marki00 zesílil 🙂 jak říká laura1972, zkus ob den, to by ten posun měl být více vidět 🙂

marki00
15. bře 2017

@laura1972
@dee12 ja vim, ze kdybych testovala obden, tak je to lepsi, ale jsem nedockavka🙄
Tak budu doufat, ze bude silit, hlavne kdyz mam prakticky 3 dny do ms.

laura1972
15. bře 2017

@marki00 tak ja to znam moc dobře 🙂 testovala jsem taky denně 😀 a aby toho nebylo málo i třeba 2x za den, ale od jiné značky abych viděla, zda je čárka stejná nebo jiná 😀 Přítel je to samé, takže dva testovací blázni no 😀 Uvidíš, že to bude v pohodě. Krásně ti čárky sílí, držím palce a těším se na další testíky 🙂

dee12
15. bře 2017

@marki00 @laura1972 jsem ráda, že nejsem sama takovej blázínek 😀 taky jsem od toho minulého úterý testovala každý den... 😀 ale posuny byly opravdu znatelné pouze ob jeden den 😀 ale co, pro ten pocit... 🙂

peta73
15. bře 2017

@laura1972 příští pondělí další transfer ☺️. Kéž by aspoň tento vyšel. Malinko už mě opouští víra 😞

peta73
15. bře 2017

@laura1972 a co vy? Jak bojujete nyní?

laura1972
15. bře 2017

@peta73 takže ted naposledy nic? 😔 já už to viděla nadějně. Ted už se musí zadařit neboj 🙂 budu na tebe myslet. 🙂 mě ted končí první porevizni MS, přišla až 6. týden a něco po revizi, tak jsem zvědavá, co bude dál. Cca za 3.týdny už by měli být výsledky z genetiky, co jsme podstoupili s přítelem, tak jsem zvědavá.

brrbrr
15. bře 2017

Ahoj holky,tak to vypada (nebo teda doufam) ze i nam se po 2letech snazeni zadarilo.Vrchni test z dnesniho rana (19DPO) a spodni 17DPO.Myslite si ze se carka zesiluje?Kdyz jsem si udelala ten spodni test pred 2dny,tak jsem byla na krvi a Dr.rekl ze bud ranne tehu nebo jeste hormony z injekce (Ovitrelle),ale to se mi nezda.Co vy na to?

dee12
15. bře 2017

@brrbrr mě se zdá lépe viditelná 🙂

laura1972
15. bře 2017

@brrbrr viditelnejsi určitě je, zkusila bych tak ta dva dny jestli dál sílí 🙂

katuskad1
15. bře 2017

Ahoj holky tak co říkáte? Je to.11,12,13 dpo. MS zítra nebo v pátek. Vím ma se dělat ob den,ale asi nemusím vysvětlovat😁😁😁sílí?

laura1972
15. bře 2017

@katuskad1 jé, že by konečně?? Super, držím pěsti ať sílí a vše je tentokrát v pořádku 🍀

monikadeny
15. bře 2017

@peta73 tak držím palec. Já mám dnes radost, jsem 5 měsíců po revizi, již po menstruaci a dnes jsem dostala zelenou na mimi - prý krásně zhojená, čistá děloha s krásnou výstelkou :o) - holky, tak snad už se nám to podaří a nepřijdeme o to zase ve 12. týdnu. Je jaro, vše pučí a raší....držím Peto palečky, zkusím ti něco poradit do osobní pošty ju...

lenusaak
15. bře 2017

@monikadeny myslis karyotyp jo? Mne taky nevyrostl, musela jsem na odber znovu 😊