icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
michaelak30
19. bře 2017

@katuskad1 gratuluji 🙂 držím palečky, taky se bojím a strašně doufám, aby bylo vše v pořádku.
@laura1972 dekuji

michaelak30
19. bře 2017

@laura1972 děkuji už jsou krásné //

laura1972
19. bře 2017

@katuskad1 tak ty jsou výstavní 🙂 určitě bude po takové pauze půlroční to určitě už bude v pořádku 🙂 a ten je z odpolední moči teď? Ten poslední?

monikadeny
19. bře 2017

holky, takový krásný čárky - gratulka - snad se taky dočkám, Po revizi jsme dostali zelenou.....

katuskad1
19. bře 2017

@laura1972 snad ano😘jo z odpolední😘děkuji pak napíšu kdy si me doktorka objedná, zítra budu volat👶

katuskad1
20. bře 2017

@laura1972 tak k lékaři jdu v pátek na 11:10. To budou dlouhé 4 dny😕😁

laura1972
20. bře 2017

@katuskad1 tak to uteče 🙂 tak to budu napnutá. Bude to tentokrát v pohodě, uvidíš 🙂 Budeš ještě testovat? Z ranní moči už bys měla mít pěknou dálnici 😀

katuskad1
20. bře 2017

@laura1972 asi budu mam jeste 3testy😁😁asi zítra z ranní👅👅👅děkuji pak dam vědět😘

laura1972
20. bře 2017

@katuskad1 tak budu držet palce a zítra ráno se tesim na textil 🙂

laura1972
20. bře 2017

@katuskad1 chtěla jsem napsat na testík, ne na textil :😂 ta oprava v mobilu mě jednou zabije 😂

katuskad1
20. bře 2017

@laura1972 textil😀😀😀 to jsou ty "chytré"telefony😀😀a co ty vůbec jak si na tom?snažíte se?

laura1972
20. bře 2017

@katuskad1 no ted v pátek čekám ovulku. Uz máme nakoupené testy, tak jsem začala testit 🙂 tak uvidíme jestli se povede, i když nevím napoprvé a bez clostilbegytu, jestli budou nějaká vajíčka se chytnu. Necháme se překvapit 🙂

katuskad1
20. bře 2017

@laura1972 ja věřím,ze se zase brzy zadari. Me treba doktorka poradila Fertipronu, a nevím zda je to tím,nebo čím,ale zadarilo se. Podívej se na net na to.stojí to sice kolem 300 Kč,ale asi mi to pomohlo,nevím😘ale doktorka to hodně chvalila.

marki00
20. bře 2017

Děkuju všem za pozitivní komentáře.Dnes asi 2 dny zpoždění a čárka je krásná. K dr. jdu v pátek, tak snad to bude v pohodě, protože mám rýmu a kašel (bez teplot).

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 moc gratuluji 😊 2.carka je krásná. Mám taky 3 dny zpoždění ale k doktorovi jdu až 18.4. Držím ti palečky 😊 a jak ti je? Už máš nějaké příznaky?

marki00
20. bře 2017

@michaelak30 Děkuju🙂 tobě se čárka taky pěkne vybarvila. Před pár dny jsem měla bolesti jako u ms, teď už ne tolik (snad proto, že ležím) a klasicky mi bylo špatně jako u předchozích těh. Já bych taky šla k dr. pozděj, ale musím co nejdřív kvůli práci a ješte mám hned jak bude srdce brát nějaké léky. Doufám, že to nachlazení nic neudělá:-/ co ty?🙂

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 tak to máme stejne. Dnes jsem uklízela a jak jsem se pořád ohýbala tak mě břicho docela bolelo.. ale teď už ležím a je to lepší. A ty už más děti? Aha, to já naštěstí mám sedavou práci tak je to v pohodě. Budu ti držet palečky a hlavně odpocivej ať se z toho nachlazení brzy dostaneš. Četla jsem, že je lepší při jakémkoliv příznaku nemoci raději ležet. Mě už je občas špatně a jsem unavená.. 🙂

marki00
20. bře 2017

@michaelak30 Bohužel nemám, dvakrát už to nedopadlo, tak mám dost strach.
Já bych nedokázala ani celý den sedět, jak jsem při sedění nafouklá🙂

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 aha, tak to se omlouvám za otázku 🙁 teď to, ale určitě dopadne dobre. Věřím tomu!! To máš pravdu, snažím se z kanceláře furt chodit pryč, abych se trošku prošla, protože břicho mám hrozně nafoukle jak kdybych byla už tak ve 4.měsíci 😊

marki00
20. bře 2017

@michaelak30 To je v pohodě, to je život.
Ta nafouklost brzo přejde, bývá to v začátku a pak se to srovná. Na mě předtím nešlo nic poznat do 20. týdne.
Člověk hledá nejlepší polohu na sedění.😀

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 a v práci jsi to řekla? A nebo rodině? To máš pravdu 🙂

marki00
20. bře 2017

@michaelak30 v práci jsem popravdě řekla, že jsem nemocná, zatím není nic jisté. Ale stejně si to všichni myslí, protože ví, že se snažíme. A rodině to zřejmě došlo, protože jsme měli oslavu a já nic nepila. Myslím, že je to jedno, jestli se to řekne nebo ne, ono se to pokazit může vždy.🙂 a ty jsi někomu říkala?🙂

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 zatím jsem to nikomu neřekla. Ale myslím že se to provalí brzy všude. Protože taky nepiju a myslím, že to dlouho neututlam

tornadolu
20. bře 2017

Gratuluji k mimiskum maminky 😉

marki00
20. bře 2017

@michaelak30 můžeš se klasicky vymluvit na antibiotika, ale to na dlouho nezabírá:D

michaelak30
20. bře 2017

@marki00 nad tim jsem taky přemýšlela 😀 za měsíc budu mít ale 25.narozeniny tak nevím nevím 😀

laura1972
20. bře 2017

@marki00 nádherný 🙂 🙂 🍀 gratuluji

laura1972
20. bře 2017

@katuskad1 tak to vypadá, ze tentokrát ovulka přijde o den dříve 🙂 testovala jsem.včera večer, dnes ráno a třetí je dnešní ted z večera. Tak ten je jasný 🙂

kolibricek36
21. bře 2017

Jdu k vam zas pro radu - ja vidim ducha - ale je tam skutecne?

dee12
21. bře 2017

@laura1972 tak tfuj tfuj, ať se zadaří 🙂