icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
anastacia01
31. bře 2017

@monikadeny ted nevim co je ti lito? 😀 ta cysta je rok a ctvrt stary kluk 😀

kkac83
31. bře 2017

@monikadeny no, nejde to, ať se snažím sebevíc.. včera jsem si v drogerce koupila test, měli poslední, tak mě hned napadlo, že je to určitě znamení..jsem střelená, fakt 😀 ale těším se, až budu testovat 😝

zuzanaav
31. bře 2017

@monikadeny uvidíme 🙂 Snad dá pánbůh a zadaří se ... snažíme se už rok,tak stále věřím a doufám 🙂

ms.neomagic
31. bře 2017

@monikadeny
@denisa3101 holky fakt? ja jsem si prave rano koupila pharma point..to je ten horni..ten byl delanej z ranni moci..ale hodinu stala v lednici,protoze jsem prave jela pro test...a ten spodni je delanej vcera po 17h..to jsem ho nefotila takhle v orig.ale jen v tom negativu a tam prave byl stin...dneska jsem se na nej podivala znova a neco tam bylo,ale nebyla jsem si jista..tak jsem to ukazala priteli a ten taky rikal ze neco vidi..a to byl dr.max.

laura1972
31. bře 2017

@zuzanaav tak třeba máš ještě nízké HCG. Příznaky máš, tak bych zkusila za dva dny 🙂 nebo počkala jestli ms dorazí. Držím palce 🙂 já vím, že to čekání je nejhorší. Znám to dobře. Vlastně po dvou nezdařilých tehu, pořád začínám.

laura1972
31. bře 2017

@monikadeny já to nějak špatně spočítala, dnes jsem teprve buď 8-9 DPO. Ráno jsem zkusila, ale myslím, že je to moc brzo. Spíš až tak v neděli by se mohlo něco ukázat. Možná už zítra, ale říkám si jestli to není zbytečné vyhazování testů.

leymea
31. bře 2017

@monikadeny ja se mam skvele 🙂 v utery me ceka kontrola po mesici, coz uz se nemuzu dockat samozrejme mam zaroven strach. Snad je vse v poradku. 🙂

monikadeny
31. bře 2017

@anastacia01 fakt? no prima...pěkně ty

monikadeny
31. bře 2017

kdy budeš testík dělat?

laura1972
31. bře 2017

@weerruu ja nevím jestli testovat zítra nebo až v neděli. Nějak jsem se prepocitala a podle ovu, jsem.dnes teprve tak 8-9 DPO. U mě to většinou ukázalo až ten 10 -11DPO,což by bylo tak neděle, pondělí. 😔 takže asi bude dlouhý víkend. Zítra se tesim na tvůj testik, budu držet vše co mám a ráno dej vědět 🙂 Možná stejně nevydržím jak se znám a zítra testnu 😀

monikadeny
31. bře 2017

@kkac83
kdy budeš testík dělat?

monikadeny
31. bře 2017

@laura1972
napiš hned, jak uvidíš dálnici....prý už někomu ukázal i 4 dny po ovulce....máš příznaky těhu?

leymea
31. bře 2017

@monikadeny 4 dny po ovulce je dle meho nazoru nesmysl 😀

monikadeny
31. bře 2017

někde jsem to četla na netu - asi ano, asi má pravdu Laura, ten 10. den je optimální, ale asi taky do 10. nevydržím....

laura1972
31. bře 2017

@monikadeny mě právě dřív jak 10 DPO neukázal. Naposledy dokonce až 11DPO. 3-4 den po uhnízdění ukáže krevní test, ale nejdřív jsem klasický teh.10 citl.viděla ducha tady na koníku 8DPO.

monikadeny
31. bře 2017

takže 6 DPO je blbost dělat test co

monikadeny
31. bře 2017

máte pravdu, to čekání je strašný.....ta nejistota, ano, či ne....😒

monikadeny
31. bře 2017

@leymea - sorry, uklepnutí, 4 dny od uhnízdění, bylo to na miminu, nebo jak se ten portál jmenuje...

leymea
31. bře 2017

@monikadeny tak to uz jo 🙂 to jsem delala test ja 4 dny po ( asi uhnizdovani ) a byl tam duch 🙂

laura1972
31. bře 2017

@monikadeny jinak já většinou neměla tak brzy žádné příznaky. Jediné co jsem měla naposledy, tak sem tam lehké píchání kolem bradavek, ukrutnou žízeň a chuť na colu 🙂 to bylo 7-8DPO, pak se k tomu přidalo chození pořád na malou a hlavně v noci mě to budilo třeba i po 3 hodinách.

monikadeny
31. bře 2017

holky, tak se držme....zítra má být léto, snad nám to uteče a po víkendu budou mít firmy s testama vejvar 😉

leymea
31. bře 2017

@laura1972 a me se udelalo na chvilku spatne v aute prave v den uhnizdovani. To dloubani jsem citila cely den, ale nebrala jsem to, ze by se zadarilo. Pak jako pred kazdou MS me zacli bolet prsa. Zadny spineni ani nic neobvykleho. 🙂

laura1972
31. bře 2017

@leymea no ja léta měla před MS tak 10 dní před, ukrutnou bolest prsou a vždycky v den MS to povolilo. A pak jsem.v létě poprvé otěhotněla a najednou před MS žádná bolest nic. A při tom posledním tehu hwn popichavani kolem bradavek a jinak až po vynechání ms, začaly bolet. Špatně se mi udělalo jen jednou když jsem se prudce zvedla od pračky, to jsem měla i bušení srdce a návaly jako na omdlení, ale to už jsem byla tak 3-4 tt. Jinak taková divná pachuť v puse, věčný hlad a chození pořád na malou 🙂

laura1972
31. bře 2017

@leymea ta pachuť začala od 6.tt. takhle jsem to měla kdysi za mlada když jsem čekala děti, tak jsem si říkala, že to bude tentokrát dobré a ono zase nic no.😔

lucinka58
31. bře 2017

@laura1972 Jéééé, vy jste se pustili do nového pokusu a testování? A už víte výsledky genetiky? Každopádně moc a moc držím palečky ať do třetice je všechno v pořádku a to až do konce 🙂

laura1972
31. bře 2017

@lucinka58 no pustili no 🙂 obilka byla, tak jsme si řekli, že to prubneme 🙂 testy z genetiky u mě vyšly dobře, ted už jen čekáme na to, až nám přijdou domů. Když jsme tam volali, tak nám řekli, že ještě čekají na nějaký výsledek u přítele na trombofilii a že už to budou odesílat domů. Takže fakt to asi je ted spíš o náhodě, jak nám řekla dr. na genetice a roli v tom nejspis hraje můj věk, kvalita vajíček. Musí se povést aby se oplodnilo zdravé a kvalitní vajíčko, což v mém věku už je to právě taková sázka do loterie no. Bud a nebo. Ted po třetí už by to mohlo snad vyjít. Přítel taky nechce abych pořád podstupovala ty revize. Má o mě strach. Nevím jestli testnout zítra nebo až v neděli, když podle ovulku bych dnes mohla být teprve 8-9 DPO ale kdo to má vydržet 😀 😀

leymea
31. bře 2017

@laura1972 a na me pak prisla strasna unava a nic vic 🙂 bolest prsou uz pak ustala a citim se netehotne. Ted v druhym trimestru uz nemam ani tu unavu. Neboj, taky se jeste dockas 🙂 at uz s jakymakoliv priznakama 🙂

lucinka58
1. dub 2017

@laura1972 tak testni až v pondělí 🙂 stejně se nic neurychlí 🙂 moc držím palečky ať se brzo povede a hlavně ať je vše v pořádku 🙂 U mě je to taky určitě věkem ty nevydařený pokusy.... prostě už nám není 20 🙂

monikadeny
1. dub 2017

jj, holky, jsme o 1 ročník než Laura, řekla mi doktorka to samé. Genetiku máme oba ok, takže ted jen // a nepotratit v 3. měsíci.
Nevydržela jsem a testla 7DPO - zatím sněho-bílá, prostě jen jsem to na apríla zkusila...
testnu asi ten 10 DPO, co tu nejvíc mají holky duchy...

monikadeny
1. dub 2017

@laura1972
krvácení ustalo, včera jen lehké špinění, snad jsme se Simi měli pravdu.
Testnu cca v úterý 10 DPO a pak dle vbýsledku uvidím, pak ve čt, to má dorazit MS....bojím se a přitom se těším. Ted spíš bojím, prsa přestala bolet