Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
Ahoj, potřebovala bych poradit, je tam duch nebo ne? Tyhle "duchy"jsem měla už na mamatestu, krevním ZAP HCG testu, a dalším dr. Max. Jen mi ten duch na dr. Maxovi nějak nesílí a bohužel to nemám s čím srovnávat, protože jsem ty předchozí testy vyhodila :(. Ms by měla dle terminu dorazit zitra,ale jsem netrpělivá. Moc děkuji za názory ;)
@sasala Já naopak vidím ducha 🙂 Měla jsem podobného, který měl jednu stranu zřetelnější než druhou, další dny se začala vybarvovat celá čárka včetně středu. Zkoušej testovat dál, asi nejlepší možnost... Držím pěsti !
@lindaatobias ;) tak budu doufat a uvidím zda zitra na dorazí a nebo budu mít štěstí. ;)
Nejlepší je že se.to fakt povede nemyslet na to vim je to těžký ale já jsem taky pořád dělala testy a nic pak jsem nak na to přestala myslet spinila jsem a přišlo mi to divný tak jsem si udělala po týdnu test a šup byla tam druhá čárka pěkně vyditelna a tet tu spynka můj měsíčky syn takže holky držím vám palce ať vám to brzi vyjde 🙂 PS :
Ahoj holky. Tak i ja se k vám přidávám s fotkami. já tomu pořád nemůžu uvěřit😍 odspodu 9DPO, 10 DPO a 10 DPO teď odpoledne. Čárka sílí 🙏 jsem 26 DC. Mám takový hloupý dotaz vždycky jsem myslela, že to tak je správně když před MS špiním 3 dny, tak se stejně jako 1DC počítá až se MS rozjede úplně? Zmátla mě ta moje aplikace kde se psalo, že i lehké špinění už se bere jako 1DC. Je to tak jak si myslím prostě až když se MS rozjede tak se počítá jako 1 DC?
@jullli
ty myslíž, že je to ryska, dolní část mi přijde zabarvená.....tak já nemám tolik zkušeností s těhu testama....
@monikadeny ano me to opravdu prijde jako ryska.. A hlavne zaschly test uz je k nicemu je potreba odecitwt vysledek do 5min max 10ti ne az uschne a prosakne
@jullli
aha, mě přijde zaschlý uplně stejný, nebo tomu tak není, pa ještě sílí, nebo slábne????
@monikadeny usychajici test se z negativniho muze stat duch. Proste schne proto po namoceni se ma vyhodnotit hned
Holky já z toho mám takovou radost po tom všem co se nám stalo- loni mimodelozni těhotenství, kdy jsem přišla o vejcovod a rok snažení. Takže ťuk ťuk ťuk teď aby to všechno dobře dopadlo
@monikadeny
@laura1972 ahojky, no testovala, ale podle výpočtů jsem dnes tak 9DPO, takže jsem se trochu přepočítala, v jedné aplikaci.10DPO budu tak zítra, tak snad něco málo tam bude, i když spíš se bojím, no 😒
@jullli oni to tam sice píšou, ale u mě i po zaschnutí když tam duch byl, tak jsem tehu byla. A co jsem takhle četla, nejsem vyjímka 🙂 a když to člověk vezme podle toho co o tt. píšou, tak je tam, že reaguje na HCG. Pokud tedy člověk těhotný není, tak by by tam na testu být nic nemělo. Jenže nic prostě není stoprocentní 🙂

*jste (překlep)