Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj, potřebovala bych poradit, je tam duch nebo ne? Tyhle "duchy"jsem měla už na mamatestu, krevním ZAP HCG testu, a dalším dr. Max. Jen mi ten duch na dr. Maxovi nějak nesílí a bohužel to nemám s čím srovnávat, protože jsem ty předchozí testy vyhodila :(. Ms by měla dle terminu dorazit zitra,ale jsem netrpělivá. Moc děkuji za názory ;)
@sasala Já naopak vidím ducha 🙂 Měla jsem podobného, který měl jednu stranu zřetelnější než druhou, další dny se začala vybarvovat celá čárka včetně středu. Zkoušej testovat dál, asi nejlepší možnost... Držím pěsti !
@lindaatobias ;) tak budu doufat a uvidím zda zitra na dorazí a nebo budu mít štěstí. ;)
@sasala Věřím, že je to na dobré cestě 😉
Jak překlep, mělo tam být že uvidím zda zítra ms nedorazí
Nejlepší je že se.to fakt povede nemyslet na to vim je to těžký ale já jsem taky pořád dělala testy a nic pak jsem nak na to přestala myslet spinila jsem a přišlo mi to divný tak jsem si udělala po týdnu test a šup byla tam druhá čárka pěkně vyditelna a tet tu spynka můj měsíčky syn takže holky držím vám palce ať vám to brzi vyjde 🙂 PS :
Ahoj holky. Tak i ja se k vám přidávám s fotkami. já tomu pořád nemůžu uvěřit😍 odspodu 9DPO, 10 DPO a 10 DPO teď odpoledne. Čárka sílí 🙏 jsem 26 DC. Mám takový hloupý dotaz vždycky jsem myslela, že to tak je správně když před MS špiním 3 dny, tak se stejně jako 1DC počítá až se MS rozjede úplně? Zmátla mě ta moje aplikace kde se psalo, že i lehké špinění už se bere jako 1DC. Je to tak jak si myslím prostě až když se MS rozjede tak se počítá jako 1 DC?
@sasala čusík, to bylo myšleno překlep - jsme a jsem.... 🙂
@sasala
jinak maličký duch tam je, alespon já ho vidím 🙂 - tak hodně štěstí
@lucije11
pěkně ty....taky zkusím 10 DPO, snad bude čárka
tak to vypadá, že Sasala a Lucije budou mamky stejně 🙂😉
@laura1972
tak už jsi testovala? myslím na tebe
@jullli
ty myslíž, že je to ryska, dolní část mi přijde zabarvená.....tak já nemám tolik zkušeností s těhu testama....
@monikadeny ano me to opravdu prijde jako ryska.. A hlavne zaschly test uz je k nicemu je potreba odecitwt vysledek do 5min max 10ti ne az uschne a prosakne
@jullli
aha, mě přijde zaschlý uplně stejný, nebo tomu tak není, pa ještě sílí, nebo slábne????
@monikadeny usychajici test se z negativniho muze stat duch. Proste schne proto po namoceni se ma vyhodnotit hned
Holky já z toho mám takovou radost po tom všem co se nám stalo- loni mimodelozni těhotenství, kdy jsem přišla o vejcovod a rok snažení. Takže ťuk ťuk ťuk teď aby to všechno dobře dopadlo
@monikadeny
@laura1972 ahojky, no testovala, ale podle výpočtů jsem dnes tak 9DPO, takže jsem se trochu přepočítala, v jedné aplikaci.10DPO budu tak zítra, tak snad něco málo tam bude, i když spíš se bojím, no 😒
@jullli oni to tam sice píšou, ale u mě i po zaschnutí když tam duch byl, tak jsem tehu byla. A co jsem takhle četla, nejsem vyjímka 🙂 a když to člověk vezme podle toho co o tt. píšou, tak je tam, že reaguje na HCG. Pokud tedy člověk těhotný není, tak by by tam na testu být nic nemělo. Jenže nic prostě není stoprocentní 🙂

*jste (překlep)