icon

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?

jednasnazilka
15. bře 2021

Ahojte, řekněte mi, že to bude v pořádku a že už MS nedojde, protože test, který jsem si dělala právě teď je na 13dpo krásný 🙂 Hold jsem nevydržela do zítřka, teď se jen modlit, aby se mi MS vyhnula obloukem 🙂

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?
Strana
z4
sami28
19. bře 2021

@jednasnazilka to je jasny, ze kdyz máte takovou zkušenost, ze se teď budete bat. Ale nebooj, bude to v poradku, ulevilo se ti? 😊 Dutinka je ta tecka v tom vaku? 😅🤷‍♀️

jednasnazilka
autor
19. bře 2021

@pajasala díky 😉

jednasnazilka
autor
19. bře 2021

@sami28 dutinka je asi jen ten vak?? Já nevím, něco tam prostě viděla, ptala jsem se jí jestli se z toho nemůže vyklubat mimoděložní, říkala, že z tohoto už určitě ne,... no tak jsem klidnější, ale budu až za 3 týdny víc :D :D zase čekačka :D .... ty už v pondělí, to uteče jako voda 🍀

sami28
Autor odpověď smazal
sami28
19. bře 2021

@jednasnazilka nebooj, to by se to muselo přestěhovat, ta dutinka 😁 nejhorsi je to čekání, to ti skoro nedovolí se radovat 🤔..joo uz jen dva dny a bude to 🤗

jednasnazilka
autor
20. bře 2021

@sami28 ty jsi napřed, budeš tzm mít 100% dutinku 🙂 Já ještě 20 dní 😃 neeee... Nebudu si to takto počítat, nebo by mě kleplo 🤗

sami28
20. bře 2021

@jednasnazilka snad jo, je to hrozny, když tady z konika vím, co všechno se může stát 😀.. me klepne s tebou, až me objedna na dalsi 😀🤦‍♀️

jednasnazilka
autor
21. bře 2021

@sami28 no dřív to měli jednodušší, když nebyl žádný internet a tolik informací 🙈 musíme to vydržet, zítra dej vědět ! 🍀

sami28
22. bře 2021

@jednasnazilka presne tak 🤦‍♀️ urcite, jdu v pul 3 😊

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 už to bude 🍀

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 no??? 🙂

sami28
22. bře 2021

@jednasnazilka je tam 😊 vše odpovídá všemu, dnes 5+1 a za tyden ve čtvrtek pry bude uz určitě ❤️, tak uvidime 🥰

sylvka
22. bře 2021

@sami28 gratuluji 💕 máš fotku?

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 jééé no paráda!!! GRATULUJI 🙂 a kdy další kontrola??

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sylvka a jak jsi na tom ty?? 🙂

sylvka
22. bře 2021

@jednasnazilka ahoj,díky,zatím vše podle plánu ⏳dle mého výpočtu je dneska plodů 2t a dva dny,čemuž odpovídá i test 💕na utz půjdu po Velikonocích . A jak ty?

sami28
22. bře 2021

@jednasnazilka dekujuuuu 😊😊 dalsi kontrola 1.4., doktorka si je jista srdickem, tak jsem zvědavá 🤔❤️ a co ty, jak se citis?

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sylvka krásný 🙂 gratuluji je to 2-3 týdny od početí jinak se délka těhotenství počítá podle prvního dne poslední menstruace je to divné, ale je to tak ;) plod je teda mladší, ale počítá se to takto no 🙂 já snad dobré... byla jsem u DR., aby vyloučil mimoděložní (protože už mám jen jeden vejcovod) a teď až do 9.4. čekat na kontrolu.... tak se drž!!! 🙂

sami28
22. bře 2021

@sylvka dekuju 😊 mam, ale neni tam skoro nic videt 😀

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 Ty jóóó já se zblázním do 9.4. :D ... cítím se tak, že mám jen taková plná prsa a jinak nic.... tak jsem z toho taková nějaká, začnu chodit do práce, ať mi to utíká, doteď jsem byla na home office, nebo by mě doma nejspíš kleplo, doufám, že bude vše OK, už mám mít také na další kontrole srdíčko a průkazku ;) a jak se ty cítíš??

sami28
22. bře 2021

@jednasnazilka věřím, ona mi taky rikala první 12.4. a pak říká, ale neee, klidně driv 😀😀 rozumim, ja ted jezdim do práce jen nějaký dny v tydnu, člověk nemusi aspoň sedět doma a přemýšlet 😊 ja taky prsa a občas boleni v podbřišku, tak uvidíme, zda nám to tak zůstane 😀

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 No já budu teď jezdit do práce 3x v týdnu, takže se na to fakt těším, dneska jsem si objednala ve firmě testy a je to .... a jak ti vypočítala, že jsi 5+1?? já bych podle výpočtů měla být dnes 5+3 (5 týdnů a 3 dny od prvního dne poslední menstruace), ale mám za to, že ty jsi byla dřív.... 😲

sami28
22. bře 2021

@jednasnazilka tak to ti bude i vic utíkat 😊...no vypocitala to stejně jako já, přesně jak říkáš, od prvního dne poslední ms, což u mě je 14.2., tudíž dnes 5+1 😊 ale mas pravdu, ja to mela dostat den před tebou (15.3.) ... 🤔

jednasnazilka
autor
22. bře 2021

@sami28 já mám delší cykly... můj první den poslední ms byl 12.2. takže jsem vlastně napředu o 2 dny 🙂 1.4. mi hned po kontrole musíš napsat, jestli bude už ❤ zajdu si tam také dřív.... řeknu, že 9.4. nemůžu 😀 si to alespoň o těch 5 dní zkrátím. Teď jen vydržet na ❤ toto čekání je snad horší než na první kontrolu 😀

sami28
23. bře 2021

@jednasnazilka aha tyjo , a to jsem si myslela, ze můj cyklus 30 je dlouhej 😀.. určitě dám vědět, těším se a bojím, ze bude brzy, ale tak snad nee ❤️.... 😀😀 Dobře jsi to vymyslela 😀 aspoň si to čekání trosku zkratis, je to o nervy 🤦‍♀️ kdy tam budeš volat? 😊
Joo už ji mám staženou 😅 kdy ti vychází termín porodu?

jednasnazilka
autor
23. bře 2021

@sami28 19.11. 😉 Počkám, co mi řekneš 1.4.a pak tam zavolám 🤗🤗 a nebo to už vydržím, uvidíme na situaci. Včera večer mě bolelo břicho, byla jsem z toho vyřízená 🙀

sami28
23. bře 2021

@jednasnazilka mně 21.11. 😊 dobře, dobře... Nebooj 😊 to ted asi bude .. taky me bolelo vcera po tom, jak me vysetrovala 😀 ja jsem spis ted nervozni, kdyz pres den neboli 🤦‍♀️😀 a co v praci, kdy to tam reknes?

sylvka
23. bře 2021

@jednasnazilka já vím,jak se to počítá 😝samoz.logicky jsem v 5tt.ale já znám datum početí,tak se spíš řídím tim 😄

jednasnazilka
autor
23. bře 2021

@sami28 no to já jsem taky nervózní...když bolí i když nebolí 😀😀 V práci to řeknu co nejdéle to půjde, dělám v kanceláři, občas jezdím do terénu, takže uvidíme...od října do teď jedeme home office, ale zítra už jdu a co ty??? 😉

Strana
z4