Holky, vím, že dr max dělá falešné 👻 po zaschnutí ale dnes jsem ho měla krásně v limitu a hned na obouch testech. Máte zkušenosti? Dělá falešné i v limitu? Dávám fotku, ikdyž je nic moc :/
Já obden testovala a jak už jsem psala, přijde mi, že je čárka slabší než byla v pondělí.. Už testovat nebudu a vyčkám jestli mrcha dorazí.
@zetpee Jee ta je vazne krásná! Moc přeju a drzim pesticky, aby mrcha nepřišla.☺️ Ja budu testovat zítra, mam dneska den zpoždění, tak už by popřípadě na testu mohly byt vidět //. Ale spis mam pocit, jestli mrcha nedojde, od včera me bolí bricho, tak furt litam jak pako na záchod, jestli jsem to nedostala. 😅
Mě třeba max neudělal falešného ducha ani jednou 🙂
Max falesne testy nedela. Ten limit je schvalne, pote uz vysledek neni vysledkem.
@misko5 to máš docela krátkou lutealni fazi. A neni to spis ryska? 12dpo jsem ji měla výraznější ale každá to máme jinak.
Tak holky bohužel :( začala jsem krvácet :(
@zetpee drž se, jsem na tom podobně, taky jsem měla dušíka i v den po očekávané ms i před, pak jsem to dostala, no bylo to teda po termínu ten duch, tak mne přijde, že max duchy fakt dělá..příště zkusím jiný test a testovat budu, až pokud se ms zpozdí, dřív ne. Už je to rok a půl, co se snažíme..Tak přeji hodně štěstí 🙂
Holky, od rána mám vložku úplně čistou jen ráno jsem si našla krvavý flíček na prádle. Teď už mám zase bílý hustý výtok. Včera jsme měli sex tak bych to přikláněla k tomu ale nevím :( uvidím jestli se mrcha rozběhne nebo ne.
Tak opravdu to je mrcha. Snad příští měsíc 🍀
Já Teda nevím, jak falešné? 😂 Mě se čárka udělala vždy až po zaschnutí, sílila a těhotná jsem 🤷♀️
Jasné těhotenství
Každý den je zbytečné testovat. Měla by silit ob den.