icon

Těhotenský test - duch

luciepro
7. srp 2017

Ahoj holky, jsem tu poprvé. S manželem jsme 9 let. Svoji šťastně od 1.7. a chtěli bychom mimi. Po 10ti letech jsem vysadila antikoncepci a je mi jasné, že to může nějakou dobu trvat, ale protože jsem byla zvyklá na pravidelnou MS, tak mě překvapilo, že první měsíc vůbec nepřišla. Jen ze zvědavosti jsem si udělala test a objevila slabého ducha(teda podle mě) . Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná? Mám tomu dát čas? Nebo se objednat k dok.? Děkuju za radu

Těhotenský test - duch
Strana
z2
dzogobela
10. srp 2017

@luciepro to neva, bud rada, ze ti ms prisla hned po vysazeni presne, to je zaklad uspechu. Priste se treba zadari 🙂 hodne stesti.

luciepro
autor
10. srp 2017

@dzogobela děkuji. Snad ano

julliee
11. srp 2017

Můžu se zeptat na názory je tam dušík nebo není tam dušík? S přítelem ho vidíme ale jistá si nejsem děkuji za názory měla by jsem být 10 dnů po ovulaci

anetka9
11. srp 2017

@julliee jako já ho vidím, ale prý mamatesty dělají falešňáky občas, tak nevím, vlastní zkušenost nemám🙂 leda třeba zkusit ještě jinou značku🙂

megi89
11. srp 2017

@julliee jj vidím ho tam. Zkus za dva dny... A nejlépe až po vynechání ms ať nejsi zklamaná...

julliee
11. srp 2017

@megi89 zkusím to tedy a za ty dva dny by už "měla " dorazit mrška červená pokud nedorazí tak to asi nebude falešňák jinak děkuji moc

dzogobela
11. srp 2017

@julliee viz uvodni prispevek. Mama testy delaj falesnaky, zkus jiny test nebo pozdeji.

megi89
11. srp 2017

@julliee měla jsem to stejné. Dva dny před ms duch, pak obden jsem testovala. Zatím se miminko drží. Zítra to bude 14 od termínu Ms. Srdíčko ještě nejde vidět, ale snad vše bude dobré. Držím palce.

jaanicce
11. srp 2017

Ja mela negativni az buh vi do kdy a pak se najednou rozzaril.. Dokonce jsem mezi tim byla i na hcg a taky nic.. Dokonce i doktora pak mrnous prekvapil 😅 Dusika taky vidim, ale taky bych to zkusila az za 2-3dny.. Chce to trpelivost u kazde je to hodne individualni, znam holciny co jim "dusiky" udelaly cysty..

luciepro
autor
15. srp 2017

Kdybych před dvěma dny neskončila s ms, tak bych pořád věřila. Včera jsem byla v řeznictví a z té vůně, kterou jindy miluju, se mi úplně navalilo. Záda mě bolí, jako nikdy před tím. Pořád mě pobolívá v podbřišku. Únava, motání hlavy. Ale leze na mě asi chřipka, tak možná to bude tím. Naskakujeme zase na snažení.

sardinka3
17. črc 2019

Ahoj,
Jsem teprve 7DPO asi .....tedy před 7dny se manžel zeptal, mám? 😅 Udělala jsem si test, je brzy, hodně brzy, ale cítím, že se něco děje tam dole. Po limitu skoro neviditelná čárka. Teda ze budu takhle blbnout i po 2 dětech 😂. Ale byla by to náhoda, jeden nechráněný styk za x let😅

paulline0055
15. lis 2019

@miijka mám taky takové duchy téměř neviditelné, jak to dopadlo? Děkuji 🙂

julliee
2. pro 2019

Holky, ženy 🙂prosím co myslíte jsem teprve 8dpo a do MS mám ještě týden

julliee
2. pro 2019

Jinak u mě to předtím těhotenství bylo ale bohužel nedopadlo samovolně mi to odešlo tak jsme se zase začali hned snažit 😉🙂 a teď zase to čekání a zkoumání 😁

kuttu
2. pro 2019

@julliee Proboha proc zensky delate test pred MS navic tyden do MS???Nechapu???Casto se stava,ze oplodněné embryo odejde s menstruaci a pak je tu dalsi diskuze,slaba carka na testu,dostala jsem to,jsem těhotná???Jako něco tam je slabej duch nebo jak tomu tady říkaj,ale tezko rict,co z toho bude??

kuttu
2. pro 2019

@julliee Vyprdni se na testovani pred akorat budes zase zklamaná

julliee
2. pro 2019

@kuttu no ona psychyka dělá svoje asi potřebuji zase alespoň náznak toho že tentokrát už to vyjde a přestanu se tolik trápit že to dopadlo jak to dopadlo

kuttu
2. pro 2019

@julliee Tohle předčasné testovani a sledovani je jeste horsi...ja o dite prisla 3 x.. 2 x v 10.tydnu a pak v 15.týdnu,a cim min jsem se sledovala tim to pak rychle vyslo,testy pred MS hsem nedelala nikdy

julliee
2. pro 2019

@kuttu máš pravdu

thekatie
28. kvě 2020

Holky, vidite tam neco?😊

petula.bir
28. kvě 2020

@thekatie
Ano, negativní test

simona1019
Autor odpověď smazal