Těhotenský test - duch
Ahoj holky, jsem tu poprvé. S manželem jsme 9 let. Svoji šťastně od 1.7. a chtěli bychom mimi. Po 10ti letech jsem vysadila antikoncepci a je mi jasné, že to může nějakou dobu trvat, ale protože jsem byla zvyklá na pravidelnou MS, tak mě překvapilo, že první měsíc vůbec nepřišla. Jen ze zvědavosti jsem si udělala test a objevila slabého ducha(teda podle mě) . Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná? Mám tomu dát čas? Nebo se objednat k dok.? Děkuju za radu

Ja mela negativni az buh vi do kdy a pak se najednou rozzaril.. Dokonce jsem mezi tim byla i na hcg a taky nic.. Dokonce i doktora pak mrnous prekvapil 😅 Dusika taky vidim, ale taky bych to zkusila az za 2-3dny.. Chce to trpelivost u kazde je to hodne individualni, znam holciny co jim "dusiky" udelaly cysty..
Kdybych před dvěma dny neskončila s ms, tak bych pořád věřila. Včera jsem byla v řeznictví a z té vůně, kterou jindy miluju, se mi úplně navalilo. Záda mě bolí, jako nikdy před tím. Pořád mě pobolívá v podbřišku. Únava, motání hlavy. Ale leze na mě asi chřipka, tak možná to bude tím. Naskakujeme zase na snažení.
@miijka mám taky takové duchy téměř neviditelné, jak to dopadlo? Děkuji 🙂
Jinak u mě to předtím těhotenství bylo ale bohužel nedopadlo samovolně mi to odešlo tak jsme se zase začali hned snažit 😉🙂 a teď zase to čekání a zkoumání 😁
@julliee Proboha proc zensky delate test pred MS navic tyden do MS???Nechapu???Casto se stava,ze oplodněné embryo odejde s menstruaci a pak je tu dalsi diskuze,slaba carka na testu,dostala jsem to,jsem těhotná???Jako něco tam je slabej duch nebo jak tomu tady říkaj,ale tezko rict,co z toho bude??
@thekatie
Ano, negativní test

@luciepro to neva, bud rada, ze ti ms prisla hned po vysazeni presne, to je zaklad uspechu. Priste se treba zadari 🙂 hodne stesti.