Těhotenský test. Je pozitivní?
Holky, moc prosím o váš názor, myslíte, že je test pozitivní?První foto po úpravě...moc děkuju za vaše názory a prosím, nekomentuje, proč duchařím 😉

@eliskaamichal moc děkuju, pozoruju, nevěřím, proto vkládám, zda nemám halucinace :D
@abbyalex nene neco se tam rýsuje 🙏😉 a taky jsem lovila neboj nejsi jediná
Za pozitivní test bych to nepovažovala, ale nějaký náznak tam je. Držím palce, ať sílí 🙂
Vidím, ale vyčkej ještě dva, tři dny. Držím palce 😊
Vidím. Tak ať sílí🍀
Zdravím včera jsem přispívala do včerejší diskuse s tím že mám duchy na testech a dneska termín ms. Pak jsem udělala jeden včera odpoledne na kterém už vyšla viditelná světla čárka a dneska z ranní moči takto..moje otázka zní jestli už to můžu považovat za normální čárku a žít v tom že už to asi fakt konečně vyšlo tento měsíc nebo pořád jen dušík? 🙈🤗
@abbyalex no přijde mi právě stejná jak na tom včerejším. Že zesílila jen o trošičku, (Přidávám fotku ze včerejška ) takže plaším jestli to je ok nebo ne 😁. Ale je pravda že jsem v noci ve 4 musela na malou takže ráno to nebylo asi bůh ví jak koncentrované ta moč 😊. Každopádně držím palce!😍
digital ma naopak citlivost 25..takze zas tak citlivej neni 🙂
@abbyalex je tam, také jsem mela takove testy, držím palce 🙏
@lolira1989 moc děkuju, zkoušela jsem odpo a sněhobílo...ale je mi divně, šílená únava, žaludek na vodě, poboliva hlava, břicho a částo čůrám, asi jsem si vsugerovala příznaky 😄😄😄
@teckadvojtecka tak je nesledujte 😉🙈
@teckadvojtecka Tak se tady vůbec ani nevyjadrujte 🙄
@abbyalex Proč bych je nesledovala, když je mám ráda? 🙂
@abbyalex Jinak blahopřeju, vypadá to slibně.

@abbyalex ja tam vidím zkus za dva dny to uz by mělo být silnější preji at sílí 🙏🍀