Těhotenský test. Je silnější?
Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska

@terik1990 já myslím že to bude Mimi ,držím pěsti 🍀
@katherine177 Myslíš jo?Já nevím no.
@terik1990 já bych řekla, že sílí
@katherine177 jj sili a co Vy a MS?
@terik1990 ve středu normální síly,včera slabá ,dnes konec .. normálně mám 6 dní ,takže budu testovat o víkendu ,před ms byl duch na tt ,tak uvidím
@katherine177 tak pak napište az si uděláte test.Takze myslíte že u mě jsou silnější?
@terik1990 ano ,víc budete vědět z výsledku krve
@katherine177 jsem na to zvědavá jak mi ta krev dopadne
@terik1990 já taky
@katherine177 jestli to vyjde negativní tak uz fakt nevim ze by bylo tolik testu falešných
@terik1990 to by bylo fakt divné ,ale nevěřím že to bude negativní
@katherine177 nevěříte jo myslite si ze to vyjde pozitivní?
@terik1990 jj pozitivní ,kdy budete vědět ten výsledek ?
@katherine177 v pondeli odpoledne budu vědět výsledky.Ale radsi moc tomu neverim aby jsem byla pak zklamaná
@terik1990 počkala bych na výsledky
@katherine177 ok chtela jsem se zeptat mam porad hlad a je mi špatně na zvraceni myslíte si příznaky Tehotenstvi?A co Vy delala jste si test?
@terik1990 jj dělala ,negativní po ms
@katherine177 ok chtela jsem se zeptat mam porad hlad a je mi špatně na zvraceni myslíte si příznaky Tehotenstvi?
ok chtela jsem se zeptat mam porad hlad a je mi špatně na zvraceni myslíte si příznaky Tehotenstvi?
Zkus udělat dnes nebo zítra test. Měl by být již silnější. Mě začalo být špatně kolem 5 týdne.
Tak negativni
Negativní není, ale silnější by měl být. Asi bych radeji zavolala dr aby nešlo o mimodelozni.
@terik1990 pozitivní tt z moči a negativní krev ? Tak to teda opravdu nechápu 😱😱
@terik1990 a zkoušela jste jiné testy ? Třeba to dělá jen ten Mamatest

@katherine177 tak jsem byla u doktora a nabral mi krev