Těhotenský test. Je silnější?
Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska

@terik1990 To je divný 🤔
@klokanka31 je to divný přeci nemuze byt tolik testu falešných?
@terik1990 To určitě ne. A jak dlouho máš testy pozitivní?
@klokanka31 No pred MS jsem měla 14 dni pozitivní a ted po MS 6.9 a s manželem jsme měli nechraneny styk 7.9
@terik1990 ms nepřišla,test udělám zítra ,pokud nedojde
@terik1990 a není to to z minula jak jsme myslely,že testy slábnou a nakonec je vše v pořádku
@katherine177 Nevim je to záhada přeci ale nemůže být tolik testů špatných
@terik1990 tak měla jste pozitivní tt,pak měla ms a těhotenství se udrželo,nemyslím ,že jste těhotná z toho 7/9
@katherine177 A proč mi vyšel pozitivní test když jsem byla u doktora po MS a tam nic nebylo
@terik1990 mohlo to být ještě malé a doktor nic neviděl ,tt však už hodnotu ukázal
@terik1990 já myslím ,že jste otěhotněla před ms
A myslíte si ze to neodeslo s MS a byla jsem a nebylo to videt na sonu a je to vidět z moce jenom?
@katherine177 a co u Vas prisla uz MS?
@terik1990 otěhotněla jsem takto se synem před ms asi 8 dní ,dostala jsem to ,ale byla slabší ms,za měsíc už nedošla další
@terik1990 bohužel dnes dorazila ,zatím je to slabší tak uvidím ,test bych udělala po ms pokud nebude normální
@katherine177 No já to mám normálně 5 dni a to ze to dostanu hned na začátku silny.A ted jsem to mela 1 den ze jsem vytirala jenom 2 den silny a 3 den taky jenom vytirala a pak hned konec
@terik1990 možná bych si nechala odebrat krev jako samoplátce ať vidíte jestli roste hodnota
@katherine177 A co si o tom myslíte?Podle toho co jsem Vam napsala?
@terik1990 to už jsem psala výše ,jste podle toho těhotná i přes tu krátkou ms ,já to tak měla u syna ,doktor u vás nic neviděl ,protože bylo brzy.Z toho styku 7/9 těhotná nejste ,to je brzo na takový test jaký vy máte.
@terik1990 měla jsem to u syna ,slabou ms ,tt pozitivní po ms ,další ms už nedorazila
@katherine177 Takze budu čekat do 30.9 nebo 2.10 jestli to dostanu
@terik1990 a nebo když nechcete čekat tak běžte 2x na krev a porovnejte výsledky
@katherine177 To radši pockam jestli mi přijde MS a uvidim
Možná bych řešila S DR aby případně ohlídat mimodelozni tehu.
Jinak může být jak píši holky. Držím palce (-:
@terik1990 a když se to dá vedle sebe tak sílí nebo ne?

@katherine177 Tak prisla Vam MS?Dělala jste si test?