Těhotenský test. Je silnější?
Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska

@terik1990 To se mi nějak nezdá,raději si zajdi k doktorovi 🤔 aby sis něco nezanedbala
@klokanka31 Co si myslíte že by to mohlo byt?
@terik1990 Vůbec netuším,mohlo by to být cokoliv...mimoděložní, nebo cysta,nedejbože nádor...
@klokanka31 Ale zajimavy ze ty bolesti mam jenom jeden den pri Ovulaci
@terik1990 A tak ses nechala objednat k doktorovi?
@klokanka31 Ne nenechala rikala jsem si kdyz ty bolesti mam jenom jeden den při Ovulaci tak ze to nic nebude ale jsou vždycky fakt hrozný ty bolesti
@terik1990 Ale taky máš pozitivní testy i když těhu nejsi,to není normální...opravdu bys to měla řešit...
@klokanka31 Třeba me posle na laparoskopii aby vyloučil srusty nebo fakt nevim nevim uvidim ze by jsem si tam došla zitra rano
@terik1990 Držím ti pěsti ať to není nic vážného 🍀
Zítra ráno bych tam zavolala, co se děje, a ať ti nachystají žádanku na krev, tím bych začala. Výsledky už mohou být během dne.
@terik1990 No zjištění hladiny hCG. To samé, co detekují těhotenské testy, ale budeš mít konkrétní vyčíslenou hodnotu a dr. už to nemůže smést se stolu, že to byly jenom falešné testy a on nikde nic nevidí. Když bude výsledek negativní, tak ty testy asi falešné byly a holt budeš muset příště testovat jinou značkou. Kdyby tě na krev poslali hned na začátku, tak mohlo být dávno jasno.
@terik1990 Jak to dopadlo?
@katherine177 Nebyla jsem tam
@katherine177 Jdu tam zitra rano volala jsem doktorovi a říkal mi ze by to mohlo byt cysta nebo ledvinovy kamínky ze je třeba udelat sono tak uvidim zitra ráno.
@terik1990 tak snad bude vše ok
@terik1990 a co ti řekl když si tam byla naposled s tím ze ti pořad vychází druhá čárka na testu ?
@teress1215 Ja tam nebyla a myslíte si ze by jsem mohla byt?
@terik1990 to vám tady nikdo neřekne máte před MS a sama víte po tom co bylo předtím, že může jít třeba i o něco jiného. Počkala bych týden po vynechání MS a pak tam zavolala. Taky záleží jestli bude čárka sílit.
@terik1990 promiň, jsem si neuvědomila, že jsi to ty, jak máš čárky na mamatestu. Určitě jsi k tomu doktorovi měla jít, nevím jestli je to tentokrát těhotenství, udělej si za dva dny test. Pokud zesílí, tak nejspíš budeš těhotná. Pokud ne, tak je to opět divný a doktorovi každopádně zavolej. 🍀
@terik1990 Pane bože! Chápu, že je vaše situace opravdu náročná, když jsem si pročítala diskuzi, ale co tedy nechápu je, že si stále děláte dokola další a další testy a neřešíte tento problém s gynekologem. Nebo co čekáte od těch testů? Vyjdou vám už po sté pozitivní, a dál? Na co vám ta informace je, když už jste jich měla pozitivních tolik (nebo spíš dokonce alespoň dle diskuze úplně každý, co si poslední dobou děláte) ale těhotná prostě zjevně nejste. Pokud je váš doktor neschopný a nic s tím nedělá (pouze jednou vám nabral krev a bezvýsledně), tak si najděte jiného a ihned ho navštivte. Existují i jiné příčiny zvýšení hCG v krvi a já vám opravdu silně doporučuji přestat dělat testy a radši si co nejdřív dojít k lékaři, klidně i k jinému.
Přeji jinak hodně štěstí!
@esmeralda11 tam ji už poslalo tolik lidí, ale ona nemá zájem řešit jinou příčinu než těhotenství.
@terik1990 tak pak je těžké soudit teda jestli ses nebo nejses a ja jako asi bych to byt tebou řešila 🤯 nechápu že je takový problém skočit si k doktorovi 🤷🏼♀️ Pak tedy když si tam nebyla, vyprdla ses na to tak asi těhu nebudeš když ti čárka vychází pořád 🙄 dělat testy v téhle situaci je úplně zbytečné a my ti tu neřekneme co ti teda je 🤦🏼♀️ Takže ne, těhotná nebudeš když je ti tvé tělo úplně u pr..
@mishulka26 já to vidím no🤦♀️ Nechci slečnu/paní nijak strašit, ale můžu jí garantovat, že existují i takové stavy způsobující nárůst hCG, které opravdu nejsou banální a hraje se o čas. Ale pokud to chce ignorovat a dál si dělat testy co jsou k ničemu, je to její boj...Já jí můžu tak akorát popřát, ať o nic vážného nejde a ať se těhotenství brzy podaří.

@katherine177 Nedělala jsem si ho