icon

Těhotenský test. Je tam něco?

2. lis 2019

Ahoj holky, potřebuji nasadit v případě pozit. tt utrouše. Já tam vidím slabého ducha, kdo taky? V probíhajících diskuzích mi nikdo nikdy neodpověděl, proto zakládám novou a potom ji smažu aby nepřekážela, díky.

Těhotenský test. Je tam něco?
Strana
z3
jako_mala_holka
3. lis 2019

Cosi vidim, zkus za dva dny znovu 🙂

jako_mala_holka
3. lis 2019

@krupka3 souhlasim, mamatest je nej

autor
3. lis 2019

Díky za tipy, zítra nakoupím, pokud nedorazí.

apollena
3. lis 2019

Dobry vecer, je mozne, ze z toho neco bude? (Ocekavana ms od ctvrtka 31.10. do zitra, zatim neprisla). Test Galmed comfort 10 odpoledne

jituli84
3. lis 2019

@apollena A pokud chcete mít jistotu, osobně jsem si zašla na odběr HCG jako samoplátce, vysledek byl myslim do dvou dnů .

apollena
3. lis 2019

@jituli84 dekuji, vydrzim, zas tak moc to nespecha, bud zesili, nebo ne 😉

jituli84
3. lis 2019

@apollena Mě se třeba osvědčil mamatest s citlivosti 10, tak ho zkuste a uvidíte, na pohled bych řekla, že vypadá stejně jako ten váš

jituli84
3. lis 2019

@apollena Ale myslím, že ste v raném stadiu těhu 🙂

apollena
3. lis 2019

@jituli84 ja mam slabsi, rekla bych, uvidime zitra ci pozitri, to se snad uz rozhodne😉

jituli84
3. lis 2019

@apollena Já myslím, že ste v tom 🙂

zetpee
4. lis 2019

@apollena takovou čárku jsem měla taky a za 8 dní mám termín porodu 😊 Vypadá to, že jste těhotná 👏🍀 Držím palce a potichu gratuluji 😊

balogis
4. lis 2019

Holky test není můj, kamarádka mi ho poslala a naživo prý sem tam něco vidí.ja z fotky nevidím teda nic jen se chci zeptat zda máte někdo s těmito testy z Benu zkušenost? Prý to bylo balení po pěti.

jituli84
4. lis 2019

@balogis Já nevidím nic a z benu mám špatnou zkušenost, neosvedčily se mi, za mě klasika mamatest, pozdeji digital clearblue s ukazatelem týdnu

balogis
4. lis 2019

@jituli84 jasný ,já tyhle testy neznám, nejraději sem vždycky testovala testy z Dr maxe.test dělala teda ne z ranní moči ale už má zpožděnou ms tak si myslím,že kdyby byla těhotná tak by už bylo něco vidět na první pohled.diky za odpověď

jituli84
4. lis 2019

@balogis Mě se nepovedlo snad nikdy testovat z ranní moči, vždycky jsem si to uvědimla pozdě 😀

apollena
5. lis 2019

@zetpee bohuzel od vcera krvacim ;(

jituli84
6. lis 2019

@apollena Tak to mě moc mrzí, ale krvácení je jak u koho, jedna paní tu psala, že měla ms ještě tři měsíce, někdo říká, že první ms ještě bejt muže. No uvidíte, ono ten začátek je vždycky bud anebo..

eiram7
6. lis 2019

Ahoj holky, prilepim svůj dotaz sem, abych bezakladala novou diskuzi. Prosim o nazor, test livsane 25 mi dnes udelal takovýhle stin/duch v limitu. Nemáte zkušenosti, zda tenhle test děla falesnaky?

jituli84
6. lis 2019

@eiram7 Jako duch tam je, ale proč si nekoupite spíš test s vyšší citlivostí? tzn 10

eiram7
6. lis 2019

@jituli84 ja ho chtěla a dokonce jsem jim to i v lékárně říkala, ale zblbli to a dali mi ten méně citlivej. A ja jsem zas trouba, neb jsem si to nezkontrolovala a zjistila to až doma 🙈

verca1996
7. lis 2019

Ahoj holky, včera večer jsem si udělala těhotenský test, protože mě podivně pobolívá v podbřišku, jsem dost nafouklá a mám citlivé bradavky. MS se měla dostavit včera/dnes. Ráno jsem test opakovala a opět si nejsem jistá výsledkem, prosím o radu. 🙂 :srdce: Myslíte, že se jedná jen o ducha? 🙂

jituli84
7. lis 2019
hanakos
10. lis 2019

@zelenaesmolda nevidím důvod proč zrušit anonymní diskuse ;)

atomix
10. lis 2019

Test je považován za pozitivní, pokud je testovací čárka silnější než kontrolní. Tyto duchy může způsobovat jiný hormon než HCG. Tady nevidím ani ducha. Pokud chceš mít klid, na pár dní si Utrogestan nasaď, a pokud test zůstane negativní, tak vysaď.

veronikav31
10. lis 2019

@atomix já například neměla nikdy testovací čárku silnější než kontrolní a mám dvě děti, to platí jedině u testu LH,nikoliv u Hcg.Hcg může způsobovat i něco jiného než těhotenství-cysta,ale duch nebo // můžou být slabé,ale musí sílit

zelenaesmolda
10. lis 2019

@hanakos
treba protoze je pouzivaji akorat trollove?

kiki1990707
Autor odpověď smazal
hanakos
10. lis 2019

@zelenaesmolda a kde jste na to přišla? Jsou třeba témata, o kterých některé osoby nechtějí psát za sebe a využijí anonymní diskuse. Třeba se potřebují poradit v delikátní situaci. Nevidím důvod proč to rušit, spíše bych to pouze kontrolovala.

zelenaesmolda
10. lis 2019

@hanakos
staci se podivat na ty diskuze,99% z nich je vylozene trolling.nemusi se ta moznost uplne rusit ale spis kontrolovat.At maji moznost anonymne zalozit diskuzi uz neajkou dobu registrovane uzivatelky,ne kdokoliv.

Strana
z3