Těhotenský test. Je tam něco?
Ahoj holky, potřebuji nasadit v případě pozit. tt utrouše. Já tam vidím slabého ducha, kdo taky? V probíhajících diskuzích mi nikdo nikdy neodpověděl, proto zakládám novou a potom ji smažu aby nepřekážela, díky.

@krupka3 souhlasim, mamatest je nej
Díky za tipy, zítra nakoupím, pokud nedorazí.
@zelenaesmolda nevidím důvod proč zrušit anonymní diskuse ;)
Test je považován za pozitivní, pokud je testovací čárka silnější než kontrolní. Tyto duchy může způsobovat jiný hormon než HCG. Tady nevidím ani ducha. Pokud chceš mít klid, na pár dní si Utrogestan nasaď, a pokud test zůstane negativní, tak vysaď.
@atomix já například neměla nikdy testovací čárku silnější než kontrolní a mám dvě děti, to platí jedině u testu LH,nikoliv u Hcg.Hcg může způsobovat i něco jiného než těhotenství-cysta,ale duch nebo // můžou být slabé,ale musí sílit
@hanakos
treba protoze je pouzivaji akorat trollove?
@zelenaesmolda a kde jste na to přišla? Jsou třeba témata, o kterých některé osoby nechtějí psát za sebe a využijí anonymní diskuse. Třeba se potřebují poradit v delikátní situaci. Nevidím důvod proč to rušit, spíše bych to pouze kontrolovala.
@hanakos
staci se podivat na ty diskuze,99% z nich je vylozene trolling.nemusi se ta moznost uplne rusit ale spis kontrolovat.At maji moznost anonymne zalozit diskuzi uz neajkou dobu registrovane uzivatelky,ne kdokoliv.

Cosi vidim, zkus za dva dny znovu 🙂