icon

Těhotenský test. Je vadný?

barunkiss
1. srp 2021

Dobrý den,

Mám už doma jedno dite a když jsem si delala TT měla jsem u ni hned dvě silné čárky. Proto když jsem si dnes dělala, nevěděla jsem, jestli jsem slepá, nebo je to blbě udělaný test. Ponořila jsem ho trochu křivě kvůli menšímu množství moči a tak si říkám, jestli to je duch nebo to takhle může vyjít, když ho ponořím blbě 😁🤦🏻‍♀️. Děkuji, hezky den!

Těhotenský test. Je vadný?
juliemichal
1. srp 2021

je to krásný dušík,zkus další za 2 dny.

barunkiss
autor
1. srp 2021

@juliemichal děkuji za reakci. Často se setkávám s tím, že jsou i blbě udělaný testy, tak jestli ten můj tak třeba nevypadá 🤦🏻‍♀️😃

zdenule23
1. srp 2021

@barunkiss krásný dušík, já měla taky takového a už jsem na začátku 23tt

pajushka1
1. srp 2021

@barunkiss držím palce ! Já dneska takto a do MS 3 dny

barunkiss
autor
1. srp 2021

@pajushka1 držím palečky ať vše dobře dopadne !🤍

barunkiss
autor
1. srp 2021

@zdenule23 děkuji, teď jsem si delala Dr. Max test a vyšel negativní, ten pozitivní byl mamatest ☺️

pajushka1
1. srp 2021

@barunkiss děkuji mockrát !

pajushka1
1. srp 2021

@barunkiss nejlepší jsou prý mamatesty, zkus zítra/pozítří stejnou značkou testovat 😊

wladimira
1. srp 2021

@barunkiss jednou se mi stalo ze jsem trochu víc namočila mamatest a udělal mi stejného ducha ,o těhotenství se nejednalo …a z jaké moči jsi dělala test od Maxe ? Jestli z jiné tak ta už je víc naředená zkus zítra ráno 🍀

katherine177
1. srp 2021

@pajushka1 tady už je to jasné ,gratuluji 💖

pajushka1
1. srp 2021

@katherine177 po 5ti potratech doufám a modlím se aby to konečně vyšlo 🙏 děkuji! ❤

barunkiss
autor
1. srp 2021

@wladimira já jsem ho trochu taky víc namočila právě 🤦🏻‍♀️😃. Delala jsem jej dopoledne. Druhy Dr.Max byl negativní odpoledne tak soudím, že to těhotenství nebude. V mem případě jsem jen ráda, stačí mi ten 7mi měsíční rarach zatím 😂

barunkiss
autor
1. srp 2021

U mě tedy takto 🤦🏻‍♀️😃

katherine177
1. srp 2021

@barunkiss dělejte ten test ráno , odpoledne bylo vždy bílo na začátku

pro89
3. srp 2021

@barunkiss Dr.Max má mnohem méně barviva než mamatest . Já měla na mamatestu už krásnou i když slabší čárku a dr.max byl skoro čistý . Jestli to je duch tak vám to dr.max ještě nevezme 😉