icon

Těhotenský test. Mám pokračovat v testování nebo ne?

1. črc 2025

Dobrý den, co si myslíte o tomto testu? Včera byl první den vynechání a byl sněhobílý ( dělán odpoledne mamatest), dneska dělán z ranní m.,taky mamatest a vidím ducha. V reálu je duch až dolů, na fotce hůř vědět plnost čárky.
Poslední ms jsem měla 1.-5.6 a co mám zapsané tak 17.-18.6 jsem měla narůžovělý výtok
Myslíte že má cenu testovat dál?

Těhotenský test. Mám pokračovat v testování nebo ne?
autor
1. črc 2025

Vím že lepší testovat déle po vynechání, ale po tom výtoku, mám takový divný pocit tak jsem zkusila takhle brzy

atka68
1. črc 2025

Ja tam carku vidim😉

autor
1. črc 2025
@atka68

Ja tam carku vidim😉

@atka68 na digitální asi bude ještě brzy co?

barulina
1. črc 2025

Ja vidím čárku

enikla
1. črc 2025

Je tam duch

osaka_9
1. črc 2025

Podle mě je to duch.

hokyna
1. črc 2025

Vidím ,přeji ať sílí♥️
Já testovala taky dnes,včera jsem začala špinit,dneska už nic...na testu se objevilo hned tohle.Byl to takový test "z legrace",už se o mimčo nesnažíme,zůstal mi to ležet ...🤦😂

autor
1. črc 2025
@hokyna

Vidím ,přeji ať sílí♥️
Já testovala taky dnes,včera jsem začala špinit,dneska už nic...na testu se objevilo hned tohle.Byl to takový test "z legrace",už se o mimčo nesnažíme,zůstal mi to ležet ...🤦😂

@hokyna my se právě také nesnažíme, právě že mi také vylezl hnedka, takže po limitu to nebylo, prý by to mohla být i ryska, ale to mi přijde na jednu stranu jako blbost, tak uvidíme, kdyby to bylo před ms tak bych řekla že je to vůbec falešný, to už se mi stalo, ale takhle tomu dám ještě šanci a uvidí se
Jinak u vás čárku taky vidím, i když test z ,,legrace,, jak píšete, ta přeji ať také sílí

autor
3. črc 2025

Tak dneska z ranní moči úplně stejně jako na fotce, včera odpoledne sněhobílý, takže asi vadný testy nebo ryska, tak nevím...dneska 4 den bez ms