Těhotenský test Mamatest - máte zkušenosti?
Ahoj holky, jakou máte zkušenost s mamatestem těhotenským? jsou dobré, neukazují falešný pozitivní výsledek, dá se jim opravdu věřit?
Me ukazal pred mesicem falesny pozitivni vysledek ☹
Me ukázal vždycky přesne. Ale nejsem lovec duchu. Ukázal pěknou čárku v den ms 🙂 jestli dela falešne duchy před ms to nevím 🙂
Ahojte.. Potrebuji radu uz jsm z toho blazen kazdy mi rika neco jineho.. Snad už se z toho vymotám.. Když posledni ms jsm mela 18.8. Az 23.8 mohla jsem otehotnet od 25.8- az do 1.9? Nebo jsem vedle a otehotnet jde v jinych dnech??
Mám cyklus 25 -26 dni ovulaci jsem mela podle internetove kalkulačky 25.8
Ja spolehala ze u prvniho mam ovu 17den kdy me to ukazal ovu test a pak jsem zjistila te jsem otehotnela 9dc tak bud sem mela ovu dvakrat nebi fakt nevim a cyklus sem mela cca 28-32dni .to jak me tedka tehu prekvapilo ja jeste 1.1mela mc a 2.1 jsme mely sexik ani nevime ze by nam ukaplo hlidali jsme si to a pak me dr. Rekl ze jsem otehotnela hned na zacatku mesice 🙂)
Jestli se snazite Tak proste mejte sexik nehlede na kalkulacky plodnych dni.a jestli neplanujetr tak si dejte pozor na vsechny dny 🙂)
no mně ukázal mamatest dneska ducha, nevydržela jsem to a testla se, protože sem na včerejšek blbě spala a nad ránem cca kolem třetí mě divně bolelo v podbřišku, jako děloze, takový divný tlak, jako by mě tam něco "hrabalo", neumím to popsat. No a ráno jsem měla BT nižší o dost a začala jsem slaboulince špinit. Dnes mi teplota zas vyskočila nohoru a zase špiním po té, co jsme se s manželem ráno tulili. Tak jsem se vylekala a asi až na třetí ranní moč jsem se rozhoupala testnout a dostat to mám až v pondělí. No a na testu na mě vykoukl slaboučký duch. Tak teď nevím, co si myslet, jestli sem těhotná nebo nejsem, na menstruaci je brzy. Miminko si hrozně moc přejem, už jsme o dvě přišli vždy v 10tt a podstoupili dva IVF cykly, kdy odumřely jediné 3 embrya, co se podařila dřív než došlo k embryotransferu. Teď jsem druhý cyklus po posledním odběru vajíček, kdy nám řekli, že se svýma vajíčkama neotěhotním a mě vyšel duch na testu . . . ..Byl by to zázrak, ale bojím se doufat
@anicka1211 vlož fotku, koukneme na to společně 🙂
@jarmulka myslím, že na fotce toho moc neuvidíte, zkoušela jsem to nafotit, ale mám blbý světlo a vždycky se to blbě nasvítí a mám pocit,že to tam vidět nejde, kor teď večer
@anicka1211 Já dělala první test zrovna mamatestem 11 DPO a duch krásně viditelný do růžova..a to jsem neměla zatím žáden příznak..na druhý den Dr max už výraznější čárka..takže za mě mamatest ukázal dobře a dřív jsem nikdy falešného ducha neměla na žádném testu..
@rejni tak jsem to chtěla zkusit ještě nafotit jednou a čárka na testu vybledla, není vidět, musí se test natočit a hledat ji, aby ji vůbec viděl, spíš mám pocit, že tam není už. Testnu se zítra nebo pozítří znova a uvidíme. Špiním velmi slaboulince a je to nahnědlé, ale břicho mě nebolí,a ni to necítím, že špiním,zjistím to vždy jen na záchodě
@anicka1211 Za mě mamatest super.. držím palce!
@anicka1211 Mě ještě ten den mamatest vyblednul, že už ta růžová se ztratila a vypadala čárka jen jako ryska.. Zkus zítra, já zkusila hned na druhý den a byla výraznější 🙂
tak jsem ráno měřila teplotu a ta vyskočila na 37,32 z včerejší 37,14. Šla jsem na wc udělat test Pepino a ten vyšel negativní ani ducha neukázal a po velké jsem začala slabě krvácet, tak já nevím, co to je, ale na menstruaci je ještě brzy, měla bych to dostat až v pondělí nejdřív 25. DC a ne dnes 23. DC. Holky co to může znamenat?
Holky tak za mě mamatest ukázal falešný pozitivní výsledek, dostala jsem to, takže zázrak se nekoná.
@anicka1211 : to me mrzi ☹
@dyslovka co se dá dělat . . . ,no tak je před náma další cyklus,tak třeba se zadaří, nechám tomu volný průběh a uvidí se. Jen mě mrzí, že se mi tak rozhodil cyklus, takhle brzy jsem to ještě nikdy nedostala, přišlo to už v sobotu odpoledne pravděpodobně, jen s hrozně zvláštním krvácením Večer jsem skončila na pohotovosti pro bolesti a našli mi cystu, která zřejmě praskla podle volné tekutiny v děloze. Prý to byl nějaký hormonální kolaps .. . Tož tak děvčata. A jaké poučení pro mě plyne . . , že se vyprdnu opravdu už na BT, jelikož ani na tu se nedá spolehnout a na měření těhutestu před plánovaným dnem menstruace taky, dokud nedojde ke zpoždění, je zbytečné se testovat. :(

O mamatestu se říká že dělá falešné pozitivní // ale mě to naštěstí neudělal 😊