Těhotenský test. Může být vadný?
Zdravím holky, dělala jsem si včera TT vyšel pozitivně, dnes jsem si dělala další test, který už jsem měla otevřený od včera a vyšel negativně, myslíte že to může být vadný test? Dekuji
A neni jednodussi udelat novy test, nez tu spekulovat nad necim, co ti spravnou odpoved stejne neda?
Neber to prosim spatne, ale jak my mame vedet, zda-li tehotna jsi nebo ne?
Samozrejme kdyz je test rozbaleny, tak to muze mit vliv a nemusi.
Ja doma rozbaleny test taky mela, asi tri dny byl vybaleny z obalu a kdyz jsem tehotna byla, tak mi to ukazal znovu.
To jsou proste otazky na ktery ti my tezko dame odpoved 🙂
Minulý měsíc jsem měla 4testy pozitivní a jeden negativní....objednala jsem se k Mudr,a než jsem tam došla tak jsem začala špinit a tehu odešlo s MS. A tento měsíc je vše snad už v pořádku. 😍😍 Otěhotněla jsem znova a mám krásné čárky. Na UZ jdu příští středu. Držím palce ať nemás stejnou zkušenost. Hlavně zadny stres. Já doporučuji digitální na týdny
Záleží i na druhu testu
@terezka1992plzen myslím, že digitální testy jsou zbytečně vyhozené peníze. Pokud je žena těhotná, ukáže to i obyčejný papírkový test. A že ukáže týdny, to se dá snadno spočítat dle PM nebo dle ovulace. Případně to pak upřesní Dr. na kontrole dle ultrazvuku.
@misu8 já Digi mám nejradši ;) měla jsem šílené nepravidelnou menstruaci takze mi to dle toho nevychází

Těžko říct zkus další a uvidíš