Těhotenský test po samovolném potratu. Jak dlouho je hCG v moči?
Ahoj holky chtěla bych se optat jak dlouho je hcg v moči prodělala jsem potrat před měsícem a ult nic vidět nebylo ale poprvé hcg bylo 100 a po druhé jen 3 menstruace neproběhla začly jsme se snažit hned dnes jsem si dělala test a je pozitivní po měsíci dekuji
Dneska jsem zkoušela digitální test ukázal 2-3
@krasna_neznama86 a vše v pořádku ????takže také bez pauzy 🍀
@simonkapatrik také bez pauzy, kdybych netestovali, netušila jsem to, ale.potrebovala jsem tenkrát jistotu, jak to je...
Teď mám 19 měsíční divozenku 😊
@krasna_neznama86 tak to je krása já že sestřička na mě tak divné koukala že tam jsem zase po měsíci 😕a naposled před měsícem když mi řekla že hcg je na 3 tak si myslím že těhotenský test by to nezachytil po měsíci nb se pletu ?
@simonkapatrik tohle fakt netuším, já si krev nabírat kvůli hodnotě nenechávala, až když řekl Dr... Já byla někdy v 6 TT na první kontrole, můj Dr to tak chtěl, někteří Dr chtějí později...
@krasna_neznama86 aha já myslela že po potratu ti ji musí vzít aby věděl zda si se vycistila
@simonkapatrik já to jako potrat nebrala, měla jsem jen 3 dny zpoždění, ale potřebovala jsem mít jistotu, že těhotná nejsem, že můžu na fyzio s bederni páteří. A vyšel pozitivně, takže jsem brala a den na to jsem to dostala, takže jsem to brala jako opožděnou ms, ne jako potrat.
@krasna_neznama86 jo aha
@simonkapatrik kdybych nepotřebovala jistotu, netestovala jsem a brala bych to jen jako nepravidelnost cyklu...
Holky tak hcg mám 320 jednotek v úterý mám kontrolu 🍀🍀tak potřebuju hodně 🍀🍀🍀
@simonkapatrik Neboj bude to ok 😉
@klokanka31 doufám že ano že to bude bez problémů konečně♥️🍀🍀🍀jinak sem si vzala v práci dovolenou ať sem v klidu ale furt se jen CPU😁
@simonkapatrik To ničemu nevadí ☺
@klokanka31 🤗🤗🤗🤗😘můžu se tě optat ještě
@simonkapatrik jojo ptej se
@klokanka31 dělám řidiče z povolání na 3smeny ve škodovce lidí hrozný jako ....akorát nervy z nich myslíš že mi doktorka napíše neschopenku nb něco ?
@simonkapatrik Písnu ti soukromou zprávu
@simonkapatrik tak to je super 🍀držím palce, ať je vše ok.
@simonkapatrik Pokud nemáš zdravotní komplikace, doktorka ti neschopenku dát nemůže, neboť mít v práci "hrozné lidi" není důvod pro neschopenku.
@nikjean a dělat na tři směny je normální ?a noční a ještě k tomu řidiče z povolání ?
@simonkapatrik Tak můžeme diskutovat o tom, co je normální, ale to, co je vypovídající najdeš v pracovním právu. Můžeš se také zeptat své lékařky, zda li je tvoje pracovní pozice a směny, na které děláš vhodné pro těhotnou ženu. Pakliže ne, zaměstnavatel je povinen tě přeřadit na jinou pozici, nebo zkrátka ti zařídit lepší pracovní podmínky. Pokud pro tebe nemá vhodné místo, musí tě nechat doma za 100 % platu. To je zákon.
Podstata je v tom, že neschopenka se využívá pro neschopnost práce, nikoliv z důvodu, pro jaký chceš neschopenku využít ty.
Tak holky dnes další odběr krve😏čekání na výsledek ultrazvuk zatím neříkala nic
Zdravím holky tak dnešní výsledek hcg v krvi 2900 sestřička říkala že to roste ukázkové dnes jsem měla mít i ultrazvuk ale dala mi ho až na zítra
Ahoj holky včera ultrazvuk a jsou tam jednovaječné mono mono dvojčátka mám stoho velký strach 😟je to prý nejrizikovější
@simonkapatrik Budu držet palce, ať to dobře dopadne!

@krasna_neznama86 🍀🍀🍀po 14 hod budu vědět krev