Těhotenský test pozitivní, ale MS bolesti
Dobrý den přítelem se pokoušíme o miminko strašně si ho přejeme dnes 8. 1.2019 měla dorazit menstruace a zatím nic ale příšerně mě píchá pochvě bolest krizi píchání nafoukle břicho a bolest jako bych to měla dostat od 23.12.2019 se pokoušíme o miminko zkoušela sem testy a všechny mi ukazují čárky slabé které zesilnuji postupně myslíte že bych mohla bejt jen mě odrazuje ta bolest jako by měla dojít menstruace dekuju všem za odpověď

@nikolanikola5 to vypadá nadějně. Bolest podbřišku je ze začátku těhotenství normální. Zkus další test za 2 dny, čárka by měla zesílit. Držím palce ☺️
@ocetnicek dekuju kdy myslíte že si můžu odeslat nový dekuju
@majdalenka80 moc dekuju akorát se právě bojím protože to mám dnes dostat a příšerně mě bolí břicho tak se právě bojím
@nikolanikola5 počkala bych dva dny a pokud by MS nepřišla, udělala bych si ráno další test. Pokud zesílí, je vše na dobré cestě.
@majdalenka80 dobře dekuju
Vidim. Drzim palce, at sili.!🍀
si tehotna..gratuluju..😊
@leniczka23 myslíte já se právě bojím že je to duch ale ostatní které sem si delala předtím byly min slabé skoro nešli vidět tenhle už je a dělala sem si snad 5 testu a na vsech je čárka slabá ale dnes mám dostat menstruaci a strašně mě bolí břicho jako kdyby to měla dostat a strašně sem se rozjedla fuet něco musím jist bolí mě strašně v krizi a po hodině chodím na záchod
Máš je krásně růžové ale s obouma mám zkušenosti takovou že oba mi udělali falešný výsledek nebo spíše hodně viditelnou rysku.. Ale ty je máš krásné růžové tak testuj dal a ať do dopadne dobře 😊
@nikolanikola5 už jsem četla že některé bolel podbřišek v dny kdy měla přijít MS a bylo to těhotenství, mě osobně dr. Max několik měsíců zpět udělal skoro neviditelného ducha který se sílil ale pak dorazila MS.. A tento měsíc mi udělal zase malého ducha ale já ho dělala ještě před MS a ještě si na MS pár dní počkám ale test šel do koše a nevěřím jeho výsledku
@fafrle dekuju moc
Ja vidim dobrr, preji at sili carka 🙂 🍀
Gratuluji, jsi těhotná 😊
Já jsem v 6tt a záda a břicho mě taky bolí jako na ms je to normální.
@nikolanikola5 hlavně testuj jednou značkou, aby jsi viděla, zda čárka sílí nebo ne
@milujicimaminkas89 vždy se musíš řídit návodem! Dodržovat dobu kterou má být test ponořen. Jinak zbytečně vyhazuješ koruny za test a testy můžou být zkreslené.. 😉
@pulec2020 Píšou 15 sekund právě no...a ten s 2 čárkama byl 15 sekund ten s 1 čárkou skoro minutu. Tak co to má znamenat? Myslím, že kdybych byla těhotná, tak se to ukáe i na tom druhém, který jsem tam měla skoro minutu ne?
@milujicimaminkas89 a neni treba mozne ze ten co tam byl minutu ze by byl az tak moc namoceny ze by to proste neukazalo?Preci jenom 1 min je dost
@milujicimaminkas89 z vlastní zkušenosti doporučuji se na to moc neupínat a zítra rano zkusit další. Hlavně dodržuj dobu ponoření a rysku. 😉 Pak třeba zase další den nebo obden a uvidíš. Určitě bych tomu minutovému neprikladala žádný výsledek..
@nat Nezbývá mi než počkat do zítra a zkusit ráno. A dodržím 15 sekund a uvidím...holky kéž by...
@pulec2020 Děkuju, zkusím zítra...
Já při obou těhotenstvích měla na začátku bolesti v podbříšku a říkala jsem si, že určitě přijde menstruace, ale v obou případech nedošla a byla jsem těhotná. Dokonce u prvního těhotenství jsem měla narůžovělý výtok. Testuj vždy ob den nejlépe. Držím palečky. 🙂
@nikolanikola5 já u prvního syna měla fázi nebudu se testovat, bolí mě břicho, za chvíli to dostanu... No a teď tu u mě dovádí super klučina ;)
@milujicimaminkas89 budu držet palce aby tam pěkně 2 🙂
@haha_ja a s tím výtokem to bylo v pořádku? Jsem 5+2 a mám ho taky, tak se trošku bojím aby to bylo dobré.
Děkuji.

Je tam duch, měl by silit.