Těhotenský test pozitivní, ale MS bolesti
Dobrý den přítelem se pokoušíme o miminko strašně si ho přejeme dnes 8. 1.2019 měla dorazit menstruace a zatím nic ale příšerně mě píchá pochvě bolest krizi píchání nafoukle břicho a bolest jako bych to měla dostat od 23.12.2019 se pokoušíme o miminko zkoušela sem testy a všechny mi ukazují čárky slabé které zesilnuji postupně myslíte že bych mohla bejt jen mě odrazuje ta bolest jako by měla dojít menstruace dekuju všem za odpověď

@saarunka ne to nebylo proto abys byla za trubku, ale spíš jako informace abys věděla že ne vždy je to tak jak praví app. Navíc u někoho ty testy prostě ukazují jinak. Zde je tak nějak doporučovaný mamatest, že prý nejlépe ukazuje... Zkus za dva tři dny znovu test (pokud možno stejné značky pro porovnání) a uvidíš jestli sílí pokud ano, tak by mělo být vše OK
@saarunka prosím vás holky udělejte si svůj příspěvek a nedávejte mi ho do mého dekuju
@martina_cz ten výtok byl tenkrát u mě vpořádku. Dokonce se mírný narůžovělý výtok s troškou krve objevil jednorázově ještě kolem 11. týdne a to jsme jeli na pohotovost do nemocnice a taky naštěstí bylo vše ok. Je to ale individuální.
@haha_ja u mě nakonec také vše v pořádku už i srdíčko blikalo, děkuji 😊
@martina_cz to jsem ráda, moc gratuluju 🙂
Dobrý den chci se zeptat menstruaci mám zpozdenou včera jsem si udělala test prvně byl bílý pak s červenál a vyskočila strašně slabá druhá čárka šla jsem si koupit hned další když jde si udělala byli negativní a dnes z ranní moci jsem si udělala další ale byl zase negativní a teď mě bolí zada a takové bolesti kdyby měli přijít mesicky :/ poradi té mi někdo prosím 🙂
@jessimisa23 a co chceš poradit? Máš negativní test, přijde menstruace. Ten první test byl nejspíš vadný.
@jessimisa23 Jak uz je tu napsano. Test byl vadny, mas ms bolesti, takze pravdepodobne ms prijde.
Moc nerozumim tomu, co jsi chtela poradit, ale tady neni co radit.
@nikolanikola5 Ahooj, jak jsi dopadla nakonec prosím? Byla jsi těhotná? Mám to teď úplně stejně. Děkujiii 🤗😇

@mataharyy ja se omlouvam ,takto mi to ukazuje aplikace😅 jeste mimi nemame,tak nejsem tak zkusena. ale dekuji za vysvetleni ,snad nebudu za trubku😅🤷🏻♀️