icon

Těhotenský test pozitivní, ale MS bolesti

nikolanikola5
8. led 2020

Dobrý den přítelem se pokoušíme o miminko strašně si ho přejeme dnes 8. 1.2019 měla dorazit menstruace a zatím nic ale příšerně mě píchá pochvě bolest krizi píchání nafoukle břicho a bolest jako bych to měla dostat od 23.12.2019 se pokoušíme o miminko zkoušela sem testy a všechny mi ukazují čárky slabé které zesilnuji postupně myslíte že bych mohla bejt jen mě odrazuje ta bolest jako by měla dojít menstruace dekuju všem za odpověď

Těhotenský test pozitivní, ale MS bolestiTěhotenský test pozitivní, ale MS bolestiTěhotenský test pozitivní, ale MS bolesti
Strana
z2
saarunka
9. led 2020

@mataharyy ja se omlouvam ,takto mi to ukazuje aplikace😅 jeste mimi nemame,tak nejsem tak zkusena. ale dekuji za vysvetleni ,snad nebudu za trubku😅🤷🏻‍♀️

mataharyy
9. led 2020

@saarunka ne to nebylo proto abys byla za trubku, ale spíš jako informace abys věděla že ne vždy je to tak jak praví app. Navíc u někoho ty testy prostě ukazují jinak. Zde je tak nějak doporučovaný mamatest, že prý nejlépe ukazuje... Zkus za dva tři dny znovu test (pokud možno stejné značky pro porovnání) a uvidíš jestli sílí pokud ano, tak by mělo být vše OK

saarunka
9. led 2020

@mataharyy zkusím ,mam nejaky levny z (2ks v baleni) ale objednane mam gs mamatest a clearblue tak uvidíme😊

mataharyy
9. led 2020

@saarunka držím palce

saarunka
9. led 2020

@mataharyy děkuji

nikolanikola5
autor
10. led 2020

@saarunka prosím vás holky udělejte si svůj příspěvek a nedávejte mi ho do mého dekuju

haha_ja
14. led 2020

@martina_cz ten výtok byl tenkrát u mě vpořádku. Dokonce se mírný narůžovělý výtok s troškou krve objevil jednorázově ještě kolem 11. týdne a to jsme jeli na pohotovost do nemocnice a taky naštěstí bylo vše ok. Je to ale individuální.

martina_cz
16. led 2020

@haha_ja u mě nakonec také vše v pořádku už i srdíčko blikalo, děkuji 😊

haha_ja
17. led 2020

@martina_cz to jsem ráda, moc gratuluju 🙂

jessimisa23
25. led 2021

Dobrý den chci se zeptat menstruaci mám zpozdenou včera jsem si udělala test prvně byl bílý pak s červenál a vyskočila strašně slabá druhá čárka šla jsem si koupit hned další když jde si udělala byli negativní a dnes z ranní moci jsem si udělala další ale byl zase negativní a teď mě bolí zada a takové bolesti kdyby měli přijít mesicky :/ poradi té mi někdo prosím 🙂

leniczka23
25. led 2021

@jessimisa23 a co chceš poradit? Máš negativní test, přijde menstruace. Ten první test byl nejspíš vadný.

ema90
25. led 2021

@jessimisa23 Jak uz je tu napsano. Test byl vadny, mas ms bolesti, takze pravdepodobne ms prijde.
Moc nerozumim tomu, co jsi chtela poradit, ale tady neni co radit.

harleta
20. srp 2021

@nikolanikola5 Ahooj, jak jsi dopadla nakonec prosím? Byla jsi těhotná? Mám to teď úplně stejně. Děkujiii 🤗😇

Strana
z2