Těhotenský test. Pozitivní, či ne?
Ahoj holky, mám dotaz dnes je to den zpoždění od ms, ráno dělaný tt, viz foto, které přikládám.. Nějaký duch tan je, ale přijde mi strašně slabá ta čárka, když jsem otěhotněla poprvé tak už jsem měla čárku jak dálnici 😂..žádné těhu příznaky nemam, snad jen menší bolení prsou ale mam vodnaty výtok, zajimalo by mě zda to může být k těhotenství či si nemam radši dělat pláné naděje? Děkuji vám předem za odpověďi.

silvie111 - velká gratulace!🙂nechci byt indiskretni ale jak dlouho od DPO🙂? mne to leze hrozne pomalu ,tak nevim zda z toho něco bude ci ne a mam od včera desnou migrénu, jenze se bojim leku
@silvie111 ty ty čárku máš výraznější než já 😉 Gratuluji.
A ms už nemůže přijít nebo jo?
@terinka212 to je dnešní a včera měla přijít a nepřišla. Myslím že může, když by bylo vajíčko špatně uchycené. Posledně mi na gynekologii říkala že na kontrolu se většinou chodí až 10dni od meškání MS. Do té doby se může dostavit.
@silvie111 já měla dycky pozitivní test a mrcha se vždy dostavila. Tak s tím počítám i teď..
@terinka212 já na první dítě čekala 3,5 roku a nikdy jsem v té době pozitivní test neměla. Teď chceme druhé. 3 měsíce zpět jsem byla na revizi. Mimi se přestalo vyvíjet v 9t. Tak se teď také krotím v radování. 🙏😊
@terinka212 Tak si přejme ať nám to tentokrát vyjde ♥️
@silvie111 já sem brala prášky na srovnání ms Duphaston a 2x sem měla pozitivní TT.. skrz ty léky. Teď sem je před 2 měsíci vysadila a zas mám pozitivní test. Tak nevím jestli jsem nějaká divná nebo co to má znamenat.. jsem z tohoto jelen 😁
@silvie111 já si to přála vždy a teď si to přeji moc uvnitř srdce ☺️ ale moc se nechci radovat
@terinka212 je alespoň dobře že máš ovulaci a otěhotniš. Otázkou je, co je špatného potom 🤔😣
@silvie111 no upřímně ovulaci jsem si neměřila a niky jsem ji na sobě nepozorovala..jen podle aplikace 😉 Takže jsme na to vlitli podle chutě a sem tam sem se zařídila podle apky 😂
@terinka212 přesně, vždycky podle chuti 😊 já na sobě teď hodně pozoruji, že jsem protivná 😂😁
@silvie111 já taky spíš náladová a bolí mě podbřišku 😒
@terinka212 je třeba se chvíli šetřit pokud něco bolí 🙂
@silvie111 to ano. Ale mám strach aby nedošla potvůrka
@terinka212 a na gynekologii ti neřekli, proč k tomu dochází? Když zapadneš a pak přijde ta MS s velkým zpožděním?
@silvie111 ne nerekli..
Já teď týden krvacela a tehu jsem 🤷♀️
@lexa2000 já měla jen trošičku meruňkový výtok dopoledne a teď zas ne.. tak uvidíme. Su z toho mimo 😁
Tak sem si koupila digitální těhotenský test, tak jsem zvědavá co mě ukáže když mám ty dvě čárky a ms nikde. Snad to nebude poplach 😁V úterý vyzkouším
@terinka212 může to být uhnizdovani🤷♀️ já to měla když jsem měla mít ms a pár dní potom. Ráno jsem trochu zaspinila a pak zase 3 dny nic a pak třeba trochu zase spineni🤷♀️
@lexa2000 dekuji. No podle aplikace bych měla být ve 3-4tydnu.. ale kdo ví zda je to pravdivé.Snad mě to ten digitální aspoň trošku napoví
@terinka212 @terinka212 tak jak to holky zvládáte? Já dneska úplně bez energie. Dítě celý den protivné tak jsem si pro radost udělala ještě další test 🙏 tak už mám 3 ve sbírce a vypadá to že sílí. ☺️
@silvie111 no uvidím zítra ráno na testu jestli bude víc sílit. Dnes sem tedy maličko spinila..
@terinka212 to bude jistě uhnízdění 😉 dej zítra vědět 🙂
@silvie111 neboj dám 🙂

🙂 musím tedy zítra rano zkusit🙂díky za odpověď
ducha mam slabouckeho