Těhotenský test, pozitivní nebo ne?
Holky jdu si pro radu. Mám 6dnů zpoždění menses, což normálně nemívám a pravděpodobnost že jsem těhotná tam je. Včera jsem si dělala test od Pepina a vyšlo mi tohle. Nejsem si vůbec jistá jestli ano nebo ne, protože ta druhá čárka je strašně světlá. Díky za info a rady 🙂

Já mám právěže vše docela pravidelné a opožděné nebo dřív to mám tak o 1 max 2dny. A zrovna v době ovulace jsme měli s partnerem sex, ale o mimčo se nesnažíme, říkali jsme že je ještě čas. To by mě dostalo jestli jooo, střídám teď práci :D
pozitivní a to zcela jasně a asi to tak má být, takže šťastné a veselé 🙂
No holky tak to je síla jestli je to tak.....uff...
čte vůbec někdo ty návody na těhotenských testech? 😀DD
Čte, ale prostě jistá jsem si nebyla, přišlo a stále mi to přijde že je to blbost. Zítra ráno vyzkouším ten druhý a uvidíme jaký bude výsledek. Prostě mě ta čárka přijde strašně světlá, ale kamarádka mi říkala že u obou dětí jí to vycházelo taky tak.
Já tomu pořád nemůžu uvěřit holky, furt si myslím že kecáte :D Ráno si udělám ještě jeden test a kdyžtak přidám i zítra fotku 🙂
@raaashaaa Tady není o čem debatovat - podle testu jasné těhotenství 🙂 Tohle ani není duch, kterého musíš lovit ze všech možných úhlů, gratuluju !! 🙂
Gratulace velika 😘😘
Tak holky, včera za náma první ultrazvuk, už tomu človíčkovi tluče srdíčko 🙂
juu gratulujuuu 🙂
Opravdu?? Dělala jsem si ještě jeden asi za 3 hodiny byly opět dvě a ta druhá byla méně viditelná
@pipatko92 Má se testovat ve stejnou denní dobu, tzn. s odstupem cca 24 hodin...Během dne se koncentrace moči mění, takže test z ranní moči nemusí ukázat totožný výsledek jako test z odpolední moči, kdy už jsi najezená, piješ...Tedy alespoň v časných stadiích těhotenství. Ve čtvrtým měsíci už ti asi čárky budou vycházet stejné v jakoukoli dobu. :D
Mám natekla prsa, někdy mě poboliva bříško, tak doufám, ze to vyjde 🙂
Holky děkuji 🙂 uz jsem klidnější 🙂

@raaashaaa měla jsem ji stejně světlou (ale teda den před ms) a jsem 8+0 🙂 ale to nemusí vůbec nic znamenat, ovulace mohla být později, vylučuješ méně hcg atdatd 🙂 zítra nebo pozítří zkus další test a uvidíš, jak hezky sílí 🙂