icon

Těhotenský test týden po očekávané menstruaci

kac9
2. led 2017

Zdravím,

chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka

Strana
z5
kac9
autor
3. led 2017

@viioletta achjo ☹ taky se mi hrozně motá hlava... Já si naděje trošku dělám, mluvila jsem dnes s kamarádkou a té nevyšel pozitivní těhotenský test ani ve třetím měsíci, takže pořád trošku doufám, že nějaká naděje je 🙂

viioletta
3. led 2017

@kac9 samozřejmě že naděje tam vždy je 🙂 a neplánuješ zajít na gynekologii? Já si stále říkám, jestli nemám počkat 🙂

kac9
autor
3. led 2017

@viioletta já ještě chvíli počkám, zpoždění mám zatím 10 dní, ale pokud se po nějaké době MS nedostaví, určitě si aspoň paní doktorce zavolám 🙂

viioletta
3. led 2017

@kac9 Já mám zpoždění 11 dnů, tak ještě chci také chvilku počkat 🙂

carmilla
3. led 2017

@kac9 Tak dej potom vědět, jak to dopadlo. 🙂 Já taky pořád čekám, ale v sobotu test negativní - digitál, takže není pochyb...Už mě to docela štve...My tedy s přítelem ještě zase tak nepospícháme, takže na to nijak netlačím, ale člověk by rád věděl, na čem je...Ta menstruace se mi po vysazení HA dost rozhodila, skoro už jsem měla dneska pocit, že to MUSÍ přijít, pobolívalo mě břicho, chodila jsem v noci imrvére čůrat a zase nic...Kdyžtak v sobotu zase testnu, kdyby nic, ale upřímně, těhotenství si nemaluju...

kac9
autor
3. led 2017

@carmilla dám určitě vědět 🙂 taky se ozvi jak jsi dopadla 🙂 s přítelem taky moc nespěcháme, ale byl by to krásný dáreček k svatbě 😇 sice by byl trošku později, ale hlavně že by byl... Taky budu testovat znovu až o víkendu, ale to čekání je děsné 😖

jade85
3. led 2017

@kac9 Mne vysel pozitivni test poprve az 38. DC, takze cca 10. den zpozdeni a jen slaba carka. Urcite je jeste sance 🙂

kac9
autor
3. led 2017

@jade85 juuu, děkuju za nadeji 😍 opravdu moc doufám v //

astyna
3. led 2017

Holky, řádí chřipky, to já se motala a bylo mi blbě i jako netěhotná i jako těhotná. Když jsem těhotná nebyla, měla jsem všechny možné příznaky, když ano - nic mi nebylo a není 🙂 sugesce je potvora, věřte testům a doktorům, to je spolehlivé.

pajuska17
4. led 2017

Minulý měsíc sem měla spožděnou menstruaci tak sem dostala vyvolávačku. Měla sem to pouze 2 dny a hrozně slabý. Teď už mám zase 6 dní spoždění, ale testy stále negativní. U lékaře před měsícem zvětšená sliznice a na kontrolu jdu až příští týden. Ale moc nad tím přemýšlím a už nevím si o tom myslet.

viioletta
4. led 2017

@pajuska17 a mohu se zeptat o jak dlouho byla MS zpožděná?

kac9
autor
4. led 2017

@carmilla Ahoj 🙂 tak jak jsi na tom? Já jsem se rozhodla zkusit testovat už zítra... To čekání je šílené..

carmilla
4. led 2017

@kac9 Zatím menses nepřišla...45. den cyklu...Já to zkusím do soboty vydržet...Testovala jsem minulou sobotu a nic, takže s týdenním odstupem už to musí být naprosto jasné...Buď a nebo...

carmilla
4. led 2017

@kac9 P.S. Dej vědět, jak to dopadlo. 🙂 Držím palce.

viioletta
4. led 2017

@carmilla Mohu se zeptat, máš ňáké příznaky? 🙂

pajuska17
4. led 2017

@viioletta
Minulý měsíc spoždění 16 dní. Dělala sem další test a je tam hrozně slabá čárka

kac9
autor
4. led 2017

@carmilla Tak to tě obdivuju 🙂 nemám dost vůle vydržet až do soboty :( jsem dneska 39. den cyklu a modlím se za // určitě dám vědět 🙂

carmilla
4. led 2017

@viioletta Nepozoruji nic zvláštního. Chvilku jsem si myslela, že už se mi blíží menstruace - pobolívání v břiše, časté nucení na močení, ale nic z toho. Se taky může hlásit nastydlej močák. :D No nic, musím holt vydržet...

carmilla
4. led 2017

@pajuska17 Něco tam opravdu vidím, což se mi tady moc často nestává. :D Většinou vidím na těch testech velký prd...Zkus vydržet tak 3 dny - kdyby to tam bylo, tak by ten test musel zákonitě alespoň o něco zesílit. Držím palce.

dzogobela
4. led 2017

@pajuska17 ale tohle vypada dobre. Na tom hornim testu mi prijde carka silnejsi. Vim, ze mama testy delaj duch, ale ze by az takhle?

astyna
4. led 2017

@pajuska17

no je to tam hezky vidět, jak dlouho máš zpoždění? tohle jsem měla pár dní před menzesem.

astyna
4. led 2017

@dzogobela

když se špatně provede, tak může zkreslit. Jako jediný se namáčí jen po dobu 10sekund, jakmile déle, zkreslí to. Ale jak víme, nikdo návody nečte 😀

Můj test v den očekávané ms:

carmilla
4. led 2017

Někde jsem četla, ale řekla bych, že je to spíš nepodložená "babská povídačka", že když čekáte chlapečka, tak HCG roste o něco pomaleji...proto těhotenské testy u chlapečků "ukazují" o něco déle, než když čekáte holčičku...Ale tím nechci šířit nějaké bludy, vážně jsem si to nikde nestudovala ani neověřovala. :D

viioletta
4. led 2017

@pajuska17 Vidět tam opravdu něco jde 🙂 tak držím palečky. Já už z toho čekání začínám být nesvá, jelikož dneska je to den 12 a MS stále nikde. Myslím, že po tak dlouhé době by se dvě čárky ukázaly.

pajuska17
4. led 2017

@astyna
Zpoždění mám dneska přesně týden

pajuska17
4. led 2017

@viioletta
Děkuju. To jsem si říkala minulý měsíc když sem měla spoždění 16 dní a test pořád nic a menstruace nikde. Po vyvolávačce sem to měla jen dva dny a úplně slabé a teď sem to znovu nedostala a až teď je na testu něco vidět.

pajuska17
4. led 2017

@viioletta
Taky sem si na ty dvě čárky dlouho počkala....bylo to nekonečný. Takže bych neztrácela naději 🙂

viioletta
4. led 2017

@pajuska17 Mám opravdu poslední dva dny příznaky jak kdybych už MS měla dostat. Bolest zad, nevolnost a bolesti břicha. Těžko ale říct, zda to jsou MS příznaky nebo těhotenské. Také se mi poslední dny střídají často chutě na jídlo. Občas do sebe nemohu opravdu dostat ani kousek a pak bych se zase děsně přežírala 😀

kac9
autor
4. led 2017

@viioletta Mám úplně to samé, s tím jídlem. Jinak mě nic nebolí, jen občas popichuje v podbřišku a šíleně mě svědí až bolí bradavky. Můžu se zeptat kolik dní máš zpoždění?

viioletta
4. led 2017

@kac9 dneska to je přesně 12 dní. Před dvěma dny jsem si dělala test a náznak po druhé čárce opravdu žádný. Vím, že MS se opozdit může i ze stresu, ale ten jsem zase tak velký neměla. Řekla jsem si, že počkám těch 14 dní a pak to začnu řešit tím, že si zajdu na gynekologii. Jelikož jsem zde četla, že spousta maminkám se test pozitivní ukázal až déle 🙂

Strana
z5