Těhotenský test týden po očekávané menstruaci
Zdravím,
chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka
@kac9 Tak dej potom vědět, jak to dopadlo. 🙂 Já taky pořád čekám, ale v sobotu test negativní - digitál, takže není pochyb...Už mě to docela štve...My tedy s přítelem ještě zase tak nepospícháme, takže na to nijak netlačím, ale člověk by rád věděl, na čem je...Ta menstruace se mi po vysazení HA dost rozhodila, skoro už jsem měla dneska pocit, že to MUSÍ přijít, pobolívalo mě břicho, chodila jsem v noci imrvére čůrat a zase nic...Kdyžtak v sobotu zase testnu, kdyby nic, ale upřímně, těhotenství si nemaluju...
Holky, řádí chřipky, to já se motala a bylo mi blbě i jako netěhotná i jako těhotná. Když jsem těhotná nebyla, měla jsem všechny možné příznaky, když ano - nic mi nebylo a není 🙂 sugesce je potvora, věřte testům a doktorům, to je spolehlivé.
Minulý měsíc sem měla spožděnou menstruaci tak sem dostala vyvolávačku. Měla sem to pouze 2 dny a hrozně slabý. Teď už mám zase 6 dní spoždění, ale testy stále negativní. U lékaře před měsícem zvětšená sliznice a na kontrolu jdu až příští týden. Ale moc nad tím přemýšlím a už nevím si o tom myslet.
Někde jsem četla, ale řekla bych, že je to spíš nepodložená "babská povídačka", že když čekáte chlapečka, tak HCG roste o něco pomaleji...proto těhotenské testy u chlapečků "ukazují" o něco déle, než když čekáte holčičku...Ale tím nechci šířit nějaké bludy, vážně jsem si to nikde nestudovala ani neověřovala. :D
@pajuska17 Mám opravdu poslední dva dny příznaky jak kdybych už MS měla dostat. Bolest zad, nevolnost a bolesti břicha. Těžko ale říct, zda to jsou MS příznaky nebo těhotenské. Také se mi poslední dny střídají často chutě na jídlo. Občas do sebe nemohu opravdu dostat ani kousek a pak bych se zase děsně přežírala 😀
@kac9 dneska to je přesně 12 dní. Před dvěma dny jsem si dělala test a náznak po druhé čárce opravdu žádný. Vím, že MS se opozdit může i ze stresu, ale ten jsem zase tak velký neměla. Řekla jsem si, že počkám těch 14 dní a pak to začnu řešit tím, že si zajdu na gynekologii. Jelikož jsem zde četla, že spousta maminkám se test pozitivní ukázal až déle 🙂

@viioletta achjo ☹ taky se mi hrozně motá hlava... Já si naděje trošku dělám, mluvila jsem dnes s kamarádkou a té nevyšel pozitivní těhotenský test ani ve třetím měsíci, takže pořád trošku doufám, že nějaká naděje je 🙂