Těhotenský test týden po očekávané menstruaci
Zdravím,
chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka
Ahoj holky,nadpis presne vystihuje moji nedoskavost. Jake mate zkusenosti s tehu testama od Dr.maxe? Vim,ze je to blbost,ale nedalo mi to,udelala jsem si test jeste ted vecer. Jeden je OVU, druhy je TEHU od stejne znacky jako ten OVU a pak jeste TEHU od Dr.maxe. jsem 21DC, 9 den po sexu,ovu byla dle testu 26.12.
@jitulinda23
@jitulinda23 Tohle jsou ukazkove testy. 🙂 Gratuluji a drzim palce, at se tentokrat vse povede!
@carmilla děkuji moc 🙂 snad už nám to vyjde :/
Mě teda dneska celý den ukrutně bolí v kříži...😒 Doufám, že už konečně se všechno časem vyjasní 🙂
Tak já dneska volala na gynekologii a doktorka mi řekla, ať ještě počkám do dalšího týdne. Začali mne tedy bolest dost záda a břicho. Máte taky některá problém s bolestí zad ? 😔
Já tě chápu. Tahle nejistota je nejhorší. Já to zažila minule, kdy v 7.týdnu nebylo na uzv nic vidět, jen váček. Takže jsem dostala žádanku na přerušení, kontrola za 2 týdny. No nešla jsem nikam. Pak jsem vyfasovala lepší doktorku a ta našla i srdíčko. Ale až v 9.týdnu. Hrozně mě děsili.
Tak sem byla u lékaře dnes a moc mě nepotěšil. Říká že těhotenství nevylučuje, ale že zatím nic nevidí takže zítra na krev a opět čekat do pondělí na výsledky. Už mi z toho hrabe 😂

@viioletta Já jsem dneska 11. den zpoždění a taky mám v plánu počkat do těch 14 a pak jít k dr. Pořád v miminko doufám 😇