icon

Těhotenský test týden po očekávané menstruaci

kac9
2. led 2017

Zdravím,

chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka

Strana
z5
kac9
autor
4. led 2017

@viioletta Já jsem dneska 11. den zpoždění a taky mám v plánu počkat do těch 14 a pak jít k dr. Pořád v miminko doufám 😇

pajuska17
4. led 2017

@viioletta
Takhle sem to měla ten minulý měsíc, pak byl 14 dní klid a teď nastoupila hrozná bolest prsou až mě to budí, furt mám hlad a sem hrozně nafouklá. Jinak jiný změny nepociťuji

carmilla
4. led 2017

@kac9 Bolest prsou by mohla byt priznakem tehotenstvi...Muzu se zeptat, jak dlouho uz se snazite? 🙂

kac9
autor
4. led 2017

@carmilla Doufám v to 😇 a snažíme se chvilku, ale o miminku mluvíme už dlouho... Teprve v září jsme se rozhodli, že je čas a miminko opravdu chceme 🙂 co vy?

gry
4. led 2017

Ahoj holky,nadpis presne vystihuje moji nedoskavost. Jake mate zkusenosti s tehu testama od Dr.maxe? Vim,ze je to blbost,ale nedalo mi to,udelala jsem si test jeste ted vecer. Jeden je OVU, druhy je TEHU od stejne znacky jako ten OVU a pak jeste TEHU od Dr.maxe. jsem 21DC, 9 den po sexu,ovu byla dle testu 26.12.

jitulinda23
4. led 2017

Ahoj holky jsem taky jedna ze snazilek jen po 2nehezkych zkušenostech :( už mám za sebou 2revize v 6tt teď mame víc jak půl rok oddych a změna bydlení + práce bylo snad k dobremu 🙂 6dni spozdeni a testik ukazal 🙂 v pondělí smer gynda 🙂

carmilla
4. led 2017

@kac9 Snazime se cerstve - sice jsem vysadila uz od kvetna, ale fakticky se snazime teprve od prosince...kdybych byla ted tehotna, tak by to bylo opravdu "na prvni pich" a tomu se mi teda nechce verit. 😀

carmilla
4. led 2017

@jitulinda23
@jitulinda23 Tohle jsou ukazkove testy. 🙂 Gratuluji a drzim palce, at se tentokrat vse povede!

jitulinda23
4. led 2017

@carmilla děkuji moc 🙂 snad už nám to vyjde :/

kac9
autor
4. led 2017

@carmilla Tak to jo 😀 ale tak třeba to vyšlo ❤

dzogobela
4. led 2017

@gry ja myslim, ze by to.mohlo klapnout 😉 ovu mas skoro pozitivni a na tehu vidim.ducha. Jen to muze jeste odejit s MS. Drzim palce.

gry
4. led 2017

@dzogobela no prave. Tak uvidime.

viioletta
4. led 2017

Mě teda dneska celý den ukrutně bolí v kříži...😒 Doufám, že už konečně se všechno časem vyjasní 🙂

viioletta
5. led 2017

Tak já dneska volala na gynekologii a doktorka mi řekla, ať ještě počkám do dalšího týdne. Začali mne tedy bolest dost záda a břicho. Máte taky některá problém s bolestí zad ? 😔

astyna
5. led 2017

@viioletta

Ty jo,to uz je divny,ze by ti test tak dlouho nic neukazal,kdyz staci prumerne 10dni od sexu a // pri oplodneni jsou tam. Co cysty? Me pri nich taky menzes haprovala.

carmilla
5. led 2017

@kac9 Ahojky, tak jak jsi dopadla? Podlehla jsi pokušení testovat? Jsem zvědavá... 🙂

viioletta
5. led 2017

@astyna Já jsem to právě říkala gynekoložce a ona mi řekla, že je to prej možné. Někdy se prostě hormony poblázní a test se pozitivní ukazuje až déle 🙂 já už teda byla dvakrát operovaná na cystu, ale to byli jiné bolesti 🙂

astyna
5. led 2017

@viioletta

Já vím, že třeba kamarádka má tzv. vysokou dělohu a jí to ukazuje až třeba ve 3.měsíci.

viioletta
5. led 2017

@astyna

Spíš to čekání mě stresuje, momentálně mám zkoušky a nemohu se pořádně soustředit 😒

astyna
5. led 2017

@viioletta

Já tě chápu. Tahle nejistota je nejhorší. Já to zažila minule, kdy v 7.týdnu nebylo na uzv nic vidět, jen váček. Takže jsem dostala žádanku na přerušení, kontrola za 2 týdny. No nešla jsem nikam. Pak jsem vyfasovala lepší doktorku a ta našla i srdíčko. Ale až v 9.týdnu. Hrozně mě děsili.

viioletta
5. led 2017

@astyna

Já právě zrovna také nemám dvakrát nejlepší zkušenosti u mé gynekoložky. Minule mi nezjistila cystu a ten den večer mě odváželi do nemocnice s tím, že mi praskla. Bylo to opravdu jenom o chlup. Proto mám momentálně takové obavy...

kac9
autor
5. led 2017

@carmilla Ahojky 🙂 podlehla ☹ a test negativní, takže přestávám věřit tomu, že by se to povedlo ☹ a ms taky nikde ☹ ale dneska jsem cvičila a potom jsem měla šílené bolesti v podbřišku ☹

pajuska17
5. led 2017

Tak sem byla u lékaře dnes a moc mě nepotěšil. Říká že těhotenství nevylučuje, ale že zatím nic nevidí takže zítra na krev a opět čekat do pondělí na výsledky. Už mi z toho hrabe 😂

carmilla
5. led 2017

@kac9 Aha...Ale tak hlavně nesmutni, nesnažíte se zase tak dlouho...Příště to určitě klapne. ❤

viioletta
5. led 2017

@kac9

Kolik to máš dneska dní ?

kac9
autor
5. led 2017

@carmilla Doufám v to ☹ po miminku toužím delší dobu, čekala jsem, až se konečně rozhodne i přítel ...

kac9
autor
5. led 2017

@viioletta Dneska jsem 12. den zpoždění ☹

viioletta
5. led 2017

@kac9

Já mám dneska 13 a gynekoložka mi řekla, že naděje tam stále je 🙂

kac9
autor
5. led 2017

@viioletta Opravdu? Takže to nemusím ještě úplně vzdávat? 😇 Já po tom miminku tak hrozně toužím 😔 A přítel taky...
Včera mě celý večer přesvědčoval, že on si je jistý, že jsem těhotná, jenom ty testy nefungují 😅 kéž by to bylo tak jednoduché 😕

viioletta
5. led 2017

@kac9

Šance tam určitě stále je 🙂 musíš tomu věřit.

Strana
z5