icon

Těhotenský test týden po očekávané menstruaci

kac9
2. led 2017

Zdravím,

chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka

Strana
z5
carmilla
5. led 2017

@kac9 Zkus testnout zase třeba v sobotu nebo v neděli a kdyžtak se po víkendu objednej na gyndu, kdyby MS nepřišla. 🙂

kac9
autor
5. led 2017

@viioletta Děkuju za podporu ❤ budu teda stále doufat 🙂 Přeju hodně štěstí i tobě 🙂

kac9
autor
5. led 2017

@carmilla Mám to tak nějak v plánu 🙂 jen jsem trošku doufala, že by tam bylo třeba aspoň něco vidět 😕

kac9
autor
5. led 2017

@viioletta Můžu se prosím tě zeptat, co ti řekla ta gynekoložka? Jen že je ještě naděje, nebo ještě i něco jiného? A budeš testovat?

viioletta
5. led 2017

@kac9

Řekla mi, že mám počkat ještě do dalšího týdne a pokud MS nepřijde tak mám přijít na ultrazvuk, krev a případně vyvolávačku MS. Včera jsem ale dostala dost velký bolesti zad v kříži a nevím zda je to předmenstruační a nebo těhotenský příznak. Nervy pracují teda slušně.

kac9
autor
5. led 2017

@viioletta Jo tak, dobře, děkuji 🙂 Ale hlavně se nenervuj, zkus být co nejvíc v pohodě 🙂

viioletta
6. led 2017

@kac9

Tak dneska mi to nedalo, a zašla jsem si ké své gynekoložce. Test stále negativní ale řekla mi, že v břiše mám nakou tekutinu. Nedá se prý vyloučit ani mimoděložní těhotenství. Dostala jsem vyvolávačku MS a příští týden mám jít na krev.

kac9
autor
6. led 2017

@viioletta Jejda ☹ tak to mě mrzí 😔

viioletta
6. led 2017

@kac9 Jak jsi na tom ty?

kac9
autor
6. led 2017

@viioletta Já asi pořád stejně... MS nikde a testy včera negativní... takže počkám co to bude 14 dní a uvidím 😕

carmilla
6. led 2017

Mně taky MS nedorazila...Test jsem si udělala dneska - nakonec se ukázalo, že budu muset absolvovat v únoru nějaký zákrok, u kterého by bylo těhotenství problém, takže jsem z toho chytla nerva - test je negativní...Ale do budoucna se obávám, že s tou mojí rozházenou MS asi bude třeba něco dělat...

viioletta
8. led 2017

Tak dneska dva dny po vyvolávačce MS a není mi teda nejlépe. Stále častěji jsem unavená a motá se mi hlava...

kac9
autor
9. led 2017

Ahojky holky 🙂 tak jste na tom? Já jsem MS stále nedostala a test byl včera negativní... Doktorka říká, že to stále může být vysazením antikoncepce... Tak nevím :/ Co teda vy?

catrin33
10. led 2017

Ahoj holky,
Mám zpoždění 10 dní, mám píchání v podbřišku, nejprve bílý výtok, ten je teď průhledný, mám úplně jiné chutě, nevolnost hlavně večer a vše mi smrdí. A 2 dny mě hrozně bolí kyčle. Ale těhu test negativní.. jeden jsem si dělala v pátek a druhý včera ráno. Mám ještě šanci že jsem těhu? K doktorovi se teď bohužel nedostanu..
Předem děkuji za odpověď ☺

carmilla
10. led 2017

@kac9 Pořád jsem to nedostala. Ale test v neděli negativní...Nevím, taky to přikládám vysazení antikoncepce a možná tomu, že jsem trochu zhubla...těžko říct...

koulekulata
17. led 2017

@kac9 tak jak to vypada?

lorellin
17. led 2017

Taky se pripojim....s manzelem se snazime o mimi. Dnes je to 1 den co mam zpozdenou Ms a domaci testy jsou negat. A vcera jsem si nechala udelat i krevni test co byl take negat. Je mozne ze je jeste brzy a treba tehotna budu? Nejake priznaky pozoruju, ale muze to byt i pms a tak.....doufam ale moc nadeji si nedavam..... ☹
Dnes v 10:18 • Odpověz

koulekulata
17. led 2017

@lorellin test to ukazat nemusi, ale te krvi bych asi bohuzel verila. Pokud vyslo hcg 0 tak si myslim ze ms dorazi. ☹ Jak dlouho se snazite?

pajuska17
17. led 2017

@viioletta
Tak jak ti to dopadlo?

kac9
autor
18. led 2017

@koulekulata ms zatím pořád nikde ☹ cítím se skvěle, nic mi není, jen mám každé ráno návaly horka, ale to může být i rozházenými hormony 😕 paní doktorka řekla, že to pořád může být doznívání antikoncepce, nebyla jsem u ní, mluvili jsme spolu jen po telefonu... ale udělala se mi teď v prsu bolestivá bulka, takže zítra zkouším poslední test a běžím zjistit co se mi to tam udělalo

koulekulata
18. led 2017

@kac9 drzim pesti.

kac9
autor
18. led 2017

@koulekulata moc děkuju 🙂 miminko si s přítelem přejeme, ale teď už snad ani nedoufám, spíš si myslím,že se opět stal někde problém ☹ a ta bulka bude doufám jet třeba zduřelá žlázka, ale pro jistotu a klid si raději s tím zajdu...

carmilla
18. led 2017

@kac9 Ahojky, tobě MS pořád ještě nedorazila? Já jsem dnes 59. den cyklu a pořád ještě nic. Testy negativní - jako u tebe, je mi jasný, že těhotenství to určitě není, to už by se dávno ukázalo. Teď mi zrovna známá oznamovala sladkou novinku, že čekají a povídala, že po týdnu zpoždění už měla úplně jasně pozitivní test. Myslím, že ty testy jsou dnes opravdu citlivé, takže pokud je zpoždění delší než dva týdny, už je ta šance na těhotenství mizivá...Nechci ti samozřejmě brát naději...Budu se muset dokopat a objednat se na gyndu na preventivní prohlídku...Ach jo, pár měsíců po vysazení HA to vypadalo celkem nadějně, ale teď vidím, že budu mít cyklus rozházenej úplně stejně, ne-li hůř, než před užíváním...

kac9
autor
18. led 2017

@carmilla Ahojky, ano, ms mě taky stále nedorazila... Už si také nedělám naděje, ale hrozně mě to mrzí, vypadalo to tak nadějně ☹ Já jsem měla před užíváním HA pravidelný cyklus a teď toto 😕 taky se budu muset dokopat a zajít si na tu gyndu, i když paní doktorka říkala, že to může být stále vysezaním HA, ať se na mě raději podívá..

carmilla
18. led 2017

@kac9 Určitě si zajdi, za to nic nedáš a aspoň zjistí, jak na tom jsi...Já si třeba říkám, jestli nemám nízkou děložní sliznici nebo tak něco a to se dá zjistit při vyšetření na ultrazvuku...Oni poznají, v jaké fázi cyklu zhruba jsi a jestli se menstruace blíží či ne...Třeba ti dají "vyvolávačku" a aspoň se budete moci začít zase pořádně snažit...Takhle vlastně nevíš, jak na tom jsi...

lassii
18. led 2017

Ahoj holky,taky se přidávám k vaší diskuzi.Ja uz nejim prasky od kvetna a snazime se od září.Zatím mi ms chodila jak hodinky,ale ted v lednu mi nepřišla,mam zpozdeni uz 12dní a pred 3mi dny jsem začla špinit,tt neg.K tomu jsem dostala chřipku a beru nurofen...zitra jdu na gyndu tak uvidim co mi de řekne...hlavně at uz se to rozlouskne,uz me to nebaví,ani dal snazit se člověk nemuze...nebo je to asi prd platny ☹

koulekulata
18. led 2017

@lassii to chce klid, nam se prvni ditko podarilo az tretim rokem a to uz fakt byl napor na nervy. Bud rada ze kdyz jsi nejaka nachcipana ze nejsi v uplnem zacatku tehu, to miva nejhorsi nasledky. Vylecit se, hodit vitaminy a jine prirodni podpurne prostredky a snazit se dal. 😉

lassii
18. led 2017

@koulekulata jojo,ja vim.Snazime se chvili,ale uz nejsme nejmladsi,takze to trochu hrotim.Podpurne beru listovku a femigard,jinak to moc neresim.Muz to neresi vubec.Ted me akorat desi to spineni a ms nikde,to se mi nikdy nestalo.

carmilla
18. led 2017

@lassii Pokud máš chřipku, tak to může být docela dost dobře tím. Organismus na takové věci samozřejmě reaguje. Je blbý, že je člověk v takový "šedý zóně", vlastně se snažit v pravém slova smyslu nemůžeš a nezbývá ti než čekat na další cyklus, což může bejt dost úmorný. Uvidíš, co ti řeknou na gyndě, ale 12 dní zpoždění ještě není nic dramatického, koukni se na mě. :D Určitě to bude k té chřipce, tak se nestresuj. Držím palce, ať to vyjde co nejdřív.

lassii
18. led 2017

@carmilla bohuzel chripka prišla až včera,takze chřipkou spozdeni nebude.Stres byl taky,ale taky az tak pred tydnem.Jako spozdeni prislo znenadani bez duvodu prave...jinak bych to sem ani nedavala...a to spineni me fakt desi.

Strana
z5