icon

Těhotenský test ukazuje stejné čárky. Je důvod k obavám?

7. čer 2024

Nevím kdy byla ovulace, od menstruace se taky odpíchnout nemůžu, protože jsem ji neměla. Plodné dny tedy také nevím. Jelikož styk probíhal celý květen +- ob den, tak tam taky nevím. Zkrátka nevím jak dlouho už může těhotenství trvat. Včera jsem byla u dr. a ten na ultrazvuku nic neviděl. Prý jen zvýšená sliznice. Vzal mi krev a dnes odpoledne si mám volat na výsledky. Jelikož jsem z toho celá taková nervózní, tak jsem si dneska udělala další test a zdá se mi, že ta čárka je pořád stejná, ne-li trošku slabší. Co si o tom myslíte? Nemůže se něco dít🥺? Je mi z toho dost na nic a nevím, jestli to všechno jen zbytečně hrotím nebo jestli se opravdu něco děje…

Těhotenský test ukazuje stejné čárky. Je důvod k obavám?
michaela666
7. čer 2024

Prosperující těhotenství nepoznáš podle sytosti čárky na testu. Každý test nebo i várka může mít trošku jiné množství barviva. Ty se kvůli tomu akorát zbytečně stresuješ a škodíš tím sobě i miminku.
Takže klid, zavolej si doktorce a počkej do kontroly. Nic lepšího stejně nevymyslíš. 🍀

autor
7. čer 2024

@michaela666 to si taky říkám, že třeba jen zbytečně stresuju, ale v hlavě ten malej brouk stejně je..😐 děkuju❤️

fyii
7. čer 2024

vsechny testy jsou stejne pozitivni,moc to resis🙂 stresujes se zbytecne. Ber to tak co se ma stat stane se, stejne to clovek neovlivni..dej si neco dobryho a hod to za hlavu..

mourovatakocka
7. čer 2024

Určitě to bude dobré, dej vědět 🙂

lencaa11
7. čer 2024

Nějaký náznak tak je že není silnější ale zas to může bejt od něčeho jiného jinak test nic neukazuje tělo vi co dělá a nic to neovlivní buď to dopadne ok nebo ne věřit v sobě že to bude ok ...

autor
7. čer 2024

Tak hcg mám 502, příští týden kontrola.. sestřička říkala, že je všechno na dobré cestě a že příští týden už bychom snad něco mohli vidět na ultrazvuku😊