icon

Těhotenský test. Vidíte druhou čárku nebo jen vidiny?

misutka321
18. srp 2022

Ahoj, chci se zeptat jestli vidíte taky druhou čárku nebo spíš ducha nebo už z toho mám vidiny🤦‍♀️

Těhotenský test. Vidíte druhou čárku nebo jen vidiny?
Strana
z2
leniczka23
22. srp 2022

@nik29 tenhle bohužel velmi rád dělá duchy, ALE mě třeba ukázal těhotenství jako první, druhý den už byl duch i na mamatestu.

jana_001
24. srp 2022

@nickey7777
@misutka321 tak jak jste dopadli?

lencaa11
24. srp 2022

@nickey7777 dělala jste TT ??

nik29
25. srp 2022

Holky tak ja nevim, zkusila jsem jeste dneska rano a odpol klasickej mamatest 10.. a neco malo tam vidim.. mozna si to namlouvam,.ale jelikoz nevim presny datum MS a nevim ani presnou OVU, tak treba stale testujk brzy a nadeje je🤷‍♀️

I kdyz jsem cetla, ze i mamatesty delaji falesnaky.
Mam tu jeste posledni, tak nevim, jestli zkusit uz zitra rano a nebo jeste par dni pockat.

susmevem
26. srp 2022

@nik29 ... jak jsem ti psala už vedle, rád dělá falešné duchy. Pár dní počkej a zkus znovu... ale nevím no. Naposledy jsi sem dávala test před 4 dny, podle mě už by tam musel být vidět nějaký progres...😔

nik29
26. srp 2022

Tak jsem dneska udelala posledni mamatest, co jsem mela doma. Nevim, jestli si to nenalhavam, ale prijde mi, ze ten treti(dnesni) je malinko silnejsi, nez ty dva testy nahore, co jsem delala vcera. 🤷‍♀️
Nebo jestli to dela az takove falesne duchy, tak to je sila.😱

leniczka23
26. srp 2022

@nik29 jo je malinko silnější, ALE od toho prvního ducha podle mě uběhl už moc dlouhý čas, možná jen testy zachycují zvyšující se hladinu hormonů před MS.
Já bych teď počkala, dva dny minimálně a pak udělala test, pokud by to bylo těhotenství, bude zase silnější.
Držím.palce

tynkaw15
Autor odpověď smazal
tynkaw15
28. srp 2022

Ahoj ženy, co myslíte, co vaše oči? Nevím, zda je tam duch. Dnes jsem zkusila, jsem 13DPO a mám 25DC. U prvního těhu jsem měla jasnou nidaci, teď nic.

Děkuji za odpověď ❤️

pajasala
28. srp 2022

@tynkaw15 vidím🙂

tynkaw15
28. srp 2022

@pajasala tak snad bude za dva dny silnější ☀️💯

Strana
z2