Těhotenský test. Vidíte něco?
Ahoj holky, vidite tam neco? Dnes rano jsem si udelala test, jen levny, co jsem nasla doma, protoze ms je ted asi 3 dny opozdena. To by nebylo nic divneho, nemam pravidelne cykly. S pritelem jsme si pred necelym mesicem rekli, ze tomu nechame volny prubeh, zadne velke snazeni rozhodne neprobiha. Tak jsem ted trosku vyklepana a nevim co si myslet 😀

Ano, vidim krasne 🙂
taky vidim krasneho ducha...to se nekdo ma kdyz to jde takhle hned🙂u nas to ,,snazeni'' nesnazeni probiha uz pul roku☹gratuluju a drzim palce at to vse klapne a probiha jak ma...😉😆
@nagojka urcite se vám to taky brzo podaří. Držím vám palce. Přejete druhým, tak bude přáno i vám 🙂
Rozhodne je tam..drzim palce at sílí 🍀
Diky moc vsem. Jsem porad jeste trochu v soku a nepripravena :D , necekala jsem to tak rychle a 'snadno'. Vsem vam, co se snazite, drzim moc palce, at se dockate co nejdriv 😊
Gratuluji mamko🥰🥰
Také vidím. Gratuluji 🙂
Vitej do klubu. Taky ti staci se otrit o trenky 😀
Vidim ho tam 🙂
Je tam♥️ tak hodně štěstí, měla sem to s tou rychlostí podobné, teď už mi holčička leží vedle v postýlce a brzy nám bude měsíc 🥰
@lucieevita diky moc a gratuluji k holcicce 😊 spousta kamaradek mela problem s otehotnenim a nam se to podarilo takhle rychle... At se vam dari 🙂
Dobrý večer maminky prosím vas na testu mamatestu dělala jsem si oba a na obou mi vyšlo tohle myslíte ze jsem v tom protože digital mi ukázal minus a pan Gynekolog mi minulé říkal ze test neukazuje záněty ani cysty ale pouze těhotenství byla jsem v Květnu na prohlídce prodělala jsem biochemické těhotenství takže to šlo ven zároveň s menstruaci a děloha po kontrole byla čistá dělala jsem si test a znova tyto carecky plus zpozdena menstruace
@nikolka23198 co myslíte zkuste odpovedet co nejdříve prosím jsem strašně nervózní :/
@nikolka23198 vidím. A v klidu počkej až si někdo příspěvek zobrazí.
@tasimia a co myslíte teda jo já si dělala digital a tam nic není brzo ještě na digitální testik
@nikolka23198 je to možný, že je ještě brzo. Zkus zítra další test.

vidím krásného ducha 🙂