Těhotenství?
Ahoj holky,
Už pár měsíců se snažíme s přítelem o mimco. Včera jsem očekávala menstruaci a nedošla. Už asi 4 dny mě poboliva v podbřišku . Byla jsem přesvědčena , že určitě přijde. A nic. V podbřišku stále poboliva do toho se přidala bolest bradavek. Jsou citlivé na dotek(a to hodně). I bílý bez zápachu výtok.
Myslíte,že tehu?kdy si udělat test?
Moc děkuji za odpovědi
Test by mohl byt už pozitivni, také jsem mela hned druhé ráno po vynecháme MS 🙂 udělej si ho zítra ráno a pak se pochlub 🙂 držím palce 🙂)
Já taky držím palce 🙂
Dobře zkusím. Moc děkuji 🙂
@lucialarry tak jaaaaaak??
Bydlím v Itálii na vesnici. Žádná lékárna poblíž otevřená není :( jsem napunuta jak ksandy. Zítra testuju 100% . Hned napíšu popřípadě vložit fotecku =)
Holky ani nevím proč ale jen tak jsem si změřila teplotu.. 37,2 . Může i tohle souviset s těhotenstvím???
@lucialarry anooo🙂 některý to maji tak, ze maji "chřipku" 🙂 musíš se hned zítra pochlubit!
@prostejina no tak to jsem teda zvědavá. Jasně hned zitra dám vědět. A děkuji 🙂
Je lepsi se snazit v den ovu nebo pred ovu? My se snazily pred ovu a v den ovu ,ted na me neco leze a boli hyzde tak sem zvedava jak to dopadne 🙂
To vyjde na stejno, co jsem tak vyčetla. Hodně štěstí ;)
Děkuji 🙂 snad uz to vyjde
Určitě! Buď klidná, nestresuj se. 🙂
No v praci to moc nejde bez stresu ale meli jsme dovcu tak sme toho vyuzily. 😀
Jj, to znam stres v práci, jsem sestra. To je dobre, teď budeš moct z dovolené čerpat síly.
@lucialarry taky sem mela jeden den 37 teplotu tak uvidime zda to vyslo
@saja13 kdy ti má dojít MS?
Ms ma dorazit za cca 14 dni
@saja13 no tak to dej určitě vědět. Já už mám zpoždění . Dneska budu testovat. Ale jsem tak nervózní ,že nemůžu ani spát :D drž palce 🙂
Taky sem nespala asi jen hodku a pul a ted trada do prace :(
Gratulace 😉 krásné
@mauss Děkuju 🙂
Gratuluji! Hlavně zdraví 🙂
Velka gratulace taky uz se na to tesim,snad se dockam 🙂
Ahoj holky mam takový dotaz, zdali se může jednat o těhu, nebo v tom spíše vidíte jiný problém...
od 3.4. do 6.4. jsem měla kvasinkovou inf, 5.4. měla přijít MS, ale kromě PMS příznaků (bolesti prsou, zad a podbříšku) nic nepřišlo. Nevím, jestli se to neopozdilo jenom kvůli kvasinkové inf. Ani si nejsem moc jistá, jestli je kvas. inf "příznakem" pro začátek těhu. Test mi dneska ukázal negativní výsledek. 😉 Nicméně bolesti prsou a podbřišku přetrvávají.
Otázka tedy zní, jestli mam kvůli tomu burcovat pohotovost, když ms je opožděná o 6 dní, nebo jestli mam počkat až bude MUDr. v ordinaci.?????? A taky by mi šiklo, kdybyste se podělily o své názory 🙂
Díky
Elen
Holky ja mela ovulku pravdepodobne v patek podle bolesti a v ten den i snazeni a tri dny pred taky ,myslite ze to vyslo ? Uz ted me boli levej vajecnik a bolela hlava a teplota 37 a bolest svalu ,myslite ze se zadarilo?
@saja13 Děkuji! Dockas neboj 🙂 .
@lucialarry porad na to myslim jestli to vyslo

Už si zkus udělat test.