Těhotenství?
Ahoj holky,
Už pár měsíců se snažíme s přítelem o mimco. Včera jsem očekávala menstruaci a nedošla. Už asi 4 dny mě poboliva v podbřišku . Byla jsem přesvědčena , že určitě přijde. A nic. V podbřišku stále poboliva do toho se přidala bolest bradavek. Jsou citlivé na dotek(a to hodně). I bílý bez zápachu výtok.
Myslíte,že tehu?kdy si udělat test?
Moc děkuji za odpovědi
@saja13 počkej jestli ti dojde ms..až pak testni.
Holky a vy co mate cyklus 27-28 dni kdy jsou plodne dny nejvic ? Urcite jste vic zkusene 🙂
A jak a kdy zkouset ovu testy? Bude mi stacit jedno baleni ? Nekdy to mam i 26 jak kdy a vam se zadarilo? Jako ppdle bolesti mam ovu ted sem mela pred tydnem tak uvidime
@saja13 Nám se zatím nezadařilo, tak proto jsem zkoušela ty OVU testy. Já osobně jsem 1 měsíc zkoušela už asi od 4 DC do toho 14DC. Mezitím proběhla OVU. Chtěla jsem vyzkoušet, zda to vše funguje jak má a další dva cykly jsem použila pouze cca 5 OVU testů a to v období, kdy mi OVU test začal sílit při 1 měsíci. Jinak Ovu testy je dobré zkoušet vždy ve stejnou dobu mezi 10 - 22:00 hodinou. Já je zkoušela při příjezdu z práce v 17:00. Před OVU testy se doporučuje omezit příjem tekutin, aby moč nebyla moc naředěná. Tak Vám držím palce🙂
Ale kdyz sem mela bolesti teoreticky bych mela mit ovu ne? Mivam to tak ,doufame ze to klapne uz tenhle mesic🙂
Kdyby to vyslo urco dam vedet 🙂
Ahoj holky myslite ze kdyz me picha na leve strane ze muzu byt tehu ? Dnes uz to boli po treti ,sem tyden po ovu a tyto bolesti mam prvne krom ty ovu
Ahoj holky prosim poradte mi. Mivam cyklus 26-28 dni. Dnes jsem 11DPO a test mam negativní. Včera jsem rozeprala test clear blue digital a byl tam duch. Dnes jsem si delala mamatest a negativni. Jsme z toho zoufala. Myslite ze je ještě nadeje na //? Ms ma prijit za 3 dny. Uz 4 den me poboliva bricho a bradavek se nemuzu ani dotknout. Teplota pred ovu 36.4 nyni ji mam 37.5 kazdym dnem se zvyšuje. Dekuju za odpovedi
Teplota stale 37.5
@saja13 Ahoj tak co jak jsi na tom???
Zatim nic ale ja mam tyden pred ms
Tak dej potom vědět. Držím palce!!
Moc tomu nedavam :(
Priznaky vymizeli tak z toho asi nic nebude :( kdy zkouset ovu testy? Od jakeho dne?
Dorazila mrcha?
Jeste cekam do nedele ale je mozny aby to poznal chlap driv ? Prej ma takovej pocit?
Ahoj holky 🙂 mám takový dotaz..minulý víkend jsem měla vysoké teploty s kašlem a rýmou,teploty byly jen přes víkend,ale měla jsem k tomu i nechutenství a bylo mi špatně od žaludku..v pondělí už jsem byla bez teplot ale pořád nemám na nic chuť a je mi zle každý den a bolej mě prsa..tak se bojím jestli nejsem tehotna, sice jsem měla od 11.4. Do 14.4. MS a beru prášky ale je pravda,že nějak ten prášek jsem vzala až o několik hodin déle :( máte někdo zkušenost? Mám taky prujem, tak si zas říkám,že to může být jen nějaká viróza..děkuji za odpověď.
@saja13 vyprdni se na nějaký testy..já sem nic netestovala a spali sme s přítelem každej den a 2 měsíce po vysazení HA se zadařilo 🙂

Kdy mohu zkusit test ?